Евгения Горева Карта Таро Звезда

Jevgēnija Goreva - Taro kārts Zvaigzne

19 01 04 32

Zvaigzne – Taro vecākais arkāns ar numuru 17. Zvaigzne iemirdzas jūsu debesīs pēc tam, kad jūs esat pārdzīvojuši iepriekšējās kārts Tornis katastrofu dzīvē.

Es pastāstīšu par šo kārti visu, kas nepieciešams tās izpratnei salikumā.

Saturs

Astroloģiskā atbilstība

Vienkārša un īsa Taro kārts Zvaigzne nozīme sadalījumā

Kārts iekšējā jēga

Taro 17. arkāns kā cilvēka personības apraksts

Kārts Zvaigzne kā gada raksturojums

 

Astroloģiskā atbilstība

19 01 04 33

Horoskopa 11. nams. Urāns – 11. nama ārējā kārts.

Zodiaka Zīme Ūdensvīrs, no 1. līdz 15. grādam.

Iespēja iziet aiz parastās realitātes robežām, jauni piedzīvojumi, kad nav ārējas piespiešanas, cilvēks visu dara brīvprātīgi un apzināti.

Tā ir cerība, nākotne, intelekts, kas nosaka cilvēka kā brīvas būtnes, neierobežotas ar realitāti un termiņiem, misiju.

Signalizē, ka pienācis jauns laiks – var iet prom no iedarbības uz sevi, no smaga darba, attiecībām – un izvēlēties vidi, partnerus pēc sava ieskata. Pienācis laiks domāt par nākotni!

 

Vienkārša un īsa Taro kārts Zvaigzne nozīme sadalījumā

19 01 04 34

Vēsta, ka par uzdoto jautājumu ir perspektīvas, labas iespējas. Tā ir laika kārts, virza uz priekšu, liecina par cilvēka misiju, kuru viņš jau ir gatavs izpildīt.

Tas ir tas, ar ko patiešām ir vērts nodarboties, iedvesma, droša perspektīva uz nākotni, kura ir atkarīga no tagadnes.

Kārts Zvaigzne kājām gaisā – liecina par to, ka cilvēka enerģētiskajā laukā pašlaik vienkārši nav programmas, kura ļautu viņam materializēt savus plānus. Notikums nenotiks. Palēninās laiks, bet ne ilgi, lai cilvēks sakārtotu perspektīvas. Padoms: mainīt situāciju tagadnē, vajag darboties kaut kā vēl, kaut kā savādāk.

 

Kārts iekšējā jēga

19 01 04 35

Zvaigzne un viņas ceļu rādošā gaisma – tā ir relatīva miera iestāšanās pēc vētras, pēc “Torņa”, ko cilvēks tieši arī meklē šajā laikā. Kad viss virspusējais un nepatiesais ir sabrucis, jūs meklējat dzīvē dziļāku jēgu. Jūs meklējat savu patiesību, meklējat sirdsmieru.

Kārts stāsta mums to, ka tagad jūs varat just iedvesmu un pilnībā koncentrēties uz sava likteņa izpratni. Tas ir atgādinājums, ka Visums katram nodrošina nepārtrauktu gaismu viņa individuālajā ceļā dzīves ceļojumā.

Turiet prātā, ka Zvaigznes – seni objekti, kuri nes mums Visuma viedumu un atbildes. Kad jūs jūtaties apmulsis, jums ir maz cerību, vai arī jūs mēģināt izvairīties no kādām sarežģītām situācijām, Zvaigzne, kā jūsu īstenais iekšējais “Es”, apgaismo jūsu dzīvi.

19 01 04 36

Un jūs varat uzticēties intuīcijai un iekšējai balsij, atklāties tai un iegūt gaismu un virzienu. Tas palielina jūsu pašvērtējumu un pārliecību par sevi, tas nes jums cerību uz nākotni.

17. arkāns iesaka jums atslābināties, meditēt un nomierināt savu Dvēseli, klausīties savu sirdi, nevis to, kas jums tika mācīts. Kad jūs to darāt, jūs ieejat Visuma Saprāta universālajā laukā un viņa Gaisma piepilda jūsu sirdi, saprātu un Garu.

Jūsu iekšienē ir atmiņa par Zvaigžņu viedumu, izpratne un apzināšanās par to virzīs jūs uz mieru ar sevi pašu un ar apkārtējiem. Tādā veidā kārts jūs dziedina, un mēs varam ar savu iedvesmas, cerības un pārliecības gaismu piesūcināt mūsu pasauli.

Esiet Zvaigzne domās, jūtās un mīlestībā pret sevi pašiem, un tad sāksies maģija.

 

Taro 17. arkāns kā cilvēka personības apraksts

19 01 04 37

Tas ir cilvēks, kam piemīt spēcīga likteņa izjūta, pareģis un domātājs. Pārliecināts par sevi un harizmātisks, pievelk cilvēkus un pievelk iespējas.

Viņa dzīvē nereti ir slavas momenti un atzinības par sasniegumiem. Viņš var būt ļoti ambiciozs savos mērķos, piepildīts ar iedvesmu un sapņiem. Pārliecība un uzticēšanās sev – šī cilvēka sabiedrotie.

Viņa dzīves ceļa uzdevums – ticēt sev un savai patiesībai, citādi viņš jutīsies apmulsis un domās, ka viņam nav sava likteņa.

Cilvēks var iedvesmot citus pašvērtējuma un pašcieņas jautājumos.

 

Kārts Zvaigzne kā gada raksturojums

19 01 04 38

Šajā dzīves periodā jūs saņemsiet savu sasniegumu atzīšanu.

Tiecieties paaugstināt pārliecību un cieņu pret sevi, ja spēsiet sekot saviem sapņiem, iemiesojot savu likteni.

Zvaigznes gads sniedz iespēju atvērt sevi un savu iekšējo gaismu maksimāli spilgti.

Padoms: nebīstieties būt nestandarta, pirmajam paziņot par jauno un radīt to, kas vēl nav bijis.

 

Rubrika: Taro vecākie arkāni[1]

 

Pievienots 04.01.2019.

https://gor-evgeniya.ru/karta-taro-zvezda/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/taro-vecakie-arkani (Tulk. piezīme)