Раскрытие Микка

Atklāšana: Mikka

viņa planētas atbrīvošana un glābēja lamatas, kurās viņi gandrīz iekrita

Korija Guda (Corey Goode) stāsts 2021. gada 6. oktobrī

Oriģināks: https://t.me/ascensionworkstv/1218

21 10 13

Klīst daudz stāstu par citplanētiešu grupām, kas atnākušas uz mūsu Saules sistēmu, lai likvidētu Oriona Grupu un atbrīvotu mūsu civilizāciju. Šie stāsti agri vai vēlu nesīs augļus. Kas notiks oktobrī, kad Saules sistēma vēl arvien nav atbrīvota un nekas nav izmainījies? Mani tas pārsteidz, jo esmu runājis atkal un atkal, neatkarīgi no tā, cik lielā mērā esmu gatavojis tā fakta apzināšanos, ka tā ir mūsu nekārtība, kuru mums vajag likvidēt, un ka mūs ar viltu ir piespieduši noticēt stāstiem par glābšanu no eņģelisku rasu puses, kas darīs darbu mūsu vietā.

Mikka un viņa cilvēki izgāja cauri tam pašam. Viņiem bija līderi un pravieši, kas centās pārliecināt cilvēkus noticēt, ka ļaunie gari, dēmoni un citplanētieši, kuri manipulēja ar viņu civilizācijas attīstību, tiks iznīcināti no eņģelisku citplanētiešu federācijas puses, kura taisās atnest viņiem ilgoto brīvību.

Mikka un viņa cilvēki apsēdās un gaidīja, gaidīja un pēc tam gaidīja vēl mazliet. Šī civilizācija gadsimtiem formējās ar reliģiju palīdzību, lai noticētu tam, ka reiz atnāks pestītājs un atbrīvos viņu planētu. Mikka un viņa cilvēki iztērēja vēl gandrīz 200 gadu, gaidot šī pestītāja atnākšanu, un pa to laiku viņu tehnoloģijas turpināja attīstīties, un galu galā valdnieki uz viņa planētas paziņoja, ka izlaiž tehnoloģijas, kas izmaina dzīvi.

Galu galā varas iestādes paziņoja, ka tās izlaiž unikālas jaunas tehnoloģijas, kuras viņu civilizāciju izmainīs uz labo pusi. Viņi teica cilvēkiem, ka pozitīvu citplanētiešu federācija ir atbrīvojusi viņu saules sistēmu no Augstajiem Pelēkajiem, Reptiļiāņiem un Insektoīdiem (pazīstamiem kā Oriona Grupa) un tagad dāvina viņu civilizācijai pirmrindas tehnoloģijas. Cilvēki tika iepazīstināti ar brīvu enerģiju, antigravitācijas kuģiem un Interneta versiju, kura bija miljoniem reižu ātrāka nekā viss, ko mēs jebkad esam piedzīvojuši.

Dažu gadu laikā 30% viņu iedzīvotāju pieņēma čipus un nanītus savos ķermeņos, lai kontrolētu šo jauno tehnoloģiju. Šie 30% cilvēku Mikkas populācijā pēc tam sāka pieprasīt, lai katram būtu šīs tehnoloģijas savā ķermenī. Viņi paziņoja, ka ar šīs tehnoloģijas palīdzību var kontrolēt un ārstēt jebkuru slimību, kas būtiski uzlabos viņu cilvēku dzīves kvalitāti. Tikai nedaudzi zināja, ka 30% viņu iedzīvotāju, kuri tagad bija kļuvuši par Mākslīgā Intelekta (MI) praviešiem, pievieno nanotehnoloģiju komponentes pārtikas produktiem, zālēm un iedzīvotāju apkārtējai videi.

Šīs nanotehnoloģiskās komponentes pēc būtības bija detaļas, kuras pašas absorbējās un kuras savācās kopā mašīnā sava saimnieka ķermeņa iekšienē pēc noteiktas frekvences pārraidīšanas plašā zonā. Viņu iedzīvotāji uzbūvēja ļoti lielu infrastruktūru signālu pārraidei no nanotehnoloģijām uz tiem, kas bija ar implantiem. Plašiem iedzīvotāju slāņiem, lūk, nebija zināms, ka šī jaunā infrastruktūra (līdzīga 5G) translēja signālus, kuri ierosināja komponentes viņu ķermeņos asimilēties nanītu mašīnās.

Mikkas cilvēki bija gandrīz zaudēti, viņi bija uz robežas, lai kļūtu par Oriona Grupas un MI dieva, kuri kontrolēja planētu, nākamo upuri. Savukārt cilvēki sāka mosties un iet ārā no tās frekvences, uz kuras Augstie Pelēkie un Reptiļi turēja viņus tūkstošiem gadu un kontrolēja viņu domas un emocijas. Izrāvušies no šīs frekvences, viņi sāka mērdēt badā Oriona Grupu un MI, jo nedeva vairs emocionālo enerģiju (Lush), ar kuru tie barojās.

Kad tas notika, Oriona Grupas lielākā daļa iekrita dziļā un neaktīvā guļā, bet viņu nanīti pārgāja sava veida enerģijas taupības režīmā. Tikai daži tūkstoši cilvēku no Oriona Grupas līderiem mēģināja pamest savu saules sistēmu. Oriona Grupas locekļi, kuri vēl arvien bija aktīvi, cieta zaudējumu nelielās kaujās. Pēc tam cilvēki atrada ceļu uz alām, kur atradās Oriona Grupas pilsētas un bāzes, un attīrīja tās no visām šīm būtnēm, kā arī ieguva sev pirmo norādi, uz to, cik stipri viņu tauta bija paverdzināta.

Mikka mums teica arī, ka pēc tam, kad uz viņa planētas bija notikušas šīs vēsturiskās izmaiņas, sāka parādīties Zulu cilvēki un palīdzēt iedzīvotājiem izdziedināties un atgriezties pie garīgām praksēm, kuras nesīs pozitīvu izaugsmi un dziedināšanu viņa tautai.

Mikka teica mums, ka Oriona Grupa pret viņiem izmantoja viņu pašu apziņu un ar viltu piespieda viņus radīt reliģijas ar viņu pašu Elles versijām. Pēc tam, kad Zulu parādīja cilvēkiem, kā viņi tika mānīti un kā viņos iejaucās garīgi, viņi iepazīstināja cilvēkus ar VIENOTĪBAS koncepciju un viņu patieso spēku. Zulu paskaidroja, ka Mikkas cilvēki šīs Elles versijas bija radījuši no savas masu apziņas un ka tie, kas nonākuši tur slazdos, var tikt atbrīvoti. Ar Mikkas tautas atļauju Zulu iegāja viņu Elles versijā un atbrīvoja dvēseles, ļaujot viņām no jauna ieiet savas planētas iemiesojumu ciklā kā izdziedinātai apziņai, kura pilnībā atrodas 4. Blīvumā.

Tas viss notika pirms saules uzliesmojuma viņu sistēmā, un, tā kā cilvēku masu apziņa bija sasniegusi noteiktu līmeni, Saules Notikums gala rezultātā kļuva par gaidītu un iedvesmojošu norisi bez jebkādām bailēm. Planētas cilvēki tagad bija atbrīvoti no Oriona Grupas un tās MI dieva plāniem un eksistēja 4. Blīvuma harmonijā kopā ar Zulu, kas atklāti deva padomus, kad cilvēki uzsāka savu pāreju.

Nealojieties, eņģeliski citplanētieši neatnāks pie mums pestīt vai palīdzēt, kamēr mēs neizpildīsim savu darba daļu. Stāstot par uzvarām, mēs varam sajusties labāk, taču tikai rīkojoties mēs spēsim kaut kad sasniegt uzvaru, par kuru daudzi pašlaik stāsta. Stāsti par atbrīvošanu no glābēju puses var mierināt, taču tie arī liek cilvēkiem, kas tiem tic, pa tukšo tērēt daudz laika, kuru varētu izmantot atbrīvošanās sasniegšanai patstāvīgi.

 

Pievienots 13.10.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/raskritie-mikka

Tulkoja Jānis Oppe