Что такое ученичество в Школе Саната Кумары

Kas ir skolotāja darbs Sanata Kumaras Skolā

20 05 23 01

Noskatīties raksta videoierakstu (norāde)

04.08.20.

Visi mēs zinām, ka mācekļa garīgais ceļš ir svarīgs tikai pašam māceklim. Viņa apkārtnei viņš drīzāk ir traucēklis, jo atņem laiku un ved pie nesajūtamiem, acīm neredzamiem rezultātiem. Ja pajautātu, kas ir māceklis, izgājis mūsu Skolu, tad uzreiz atbildēt būs apgrūtinoši.

Piemēram, dziednieki teiks, ka abiturients prot atšķirt negatīvas un pozitīvas enerģijas ar rokām vai ar vēzēkļa palīdzību, zina ķermeņa un orgānu uzbūvi; gaišreģu skola izlaiž mācekļus, kuri (savā mazākumā) redz tikai enerģijas; astrologi atbildēs, ka māceklis drusciņ orientējas astrālajās kārtīs. Un kas tad ir mūsu abiturients?

Gribu iebilst Sanatam Kumaram, ka esmu tādu skolu abituriente, izņemot astroloģiju un maģiju, taču man maz ko tās deva…

Piekrītu, ka visas zināšanas un prasmes tiek sastrādātas nevis skolā, bet pakāpeniski iekšējā patstāvīgā darbā. Nav iespējams atklāt gaišredzību, var dot tikai vingrinājumus, kuri atklās iespēju redzēt smalko plānu. Nevar iemācīt čenelingu, var tikai atvērt sakaru kanālu. Ko mēs arī darām.

Tātad, kāds ir mūsu abiturients? Tā pirmām kārtām ir apzinoša personība, kura ir atrisinājusi savas pašas aktuālākās problēmas, jo saprot to rašanās cēloņus un izvāc tās no sevis.

Tāds cilvēks kļūst mierīgs un saprotošs, viņš neapvainojas un piedod.

Tāds cilvēks smalki jūt augstāko plānu klātbūtni savā dzīvē, tāpēc ka ir noskaņots uz tiem. Viņš sāk izmantot daudzdimensionalitāti savā dzīvē, strādājot ar Skolotājiem un cenšoties noņemt daudzus slimību vai simptomu cēloņus, pārējie kļūst vājāki.

Viņš pārstāj tenkot vai apspriest svešas problēmas, nodarbojoties ar sevi un saviem tuviniekiem.

Viņš sāk pārzināt fizisko un smalko ķermeņu enerģētiku, izmantojot šīs zināšanas praksē.

Viņš zina, ka ir speciālisti psiholoģijas, psihiatrijas un dziedniecības jomā. Viņš zina, kad vajag pie viņiem griezties, ja redz nepieciešamību, un pats neaizstāj visus šos speciālistus tajās konsultācijās, kuras viņš vada.

Viņš saprot bez modernajiem izkropļojumiem, kas ir karma, orientējas karmas uzdevumos un var citiem izskaidrot, kā tas viss darbojas.

Viņš saprot, ka barībai ir jābūt sabalansētai un vieglai.

Viņš atrodas stāvoklī Šeit un Tagad, dziedinot pagātni un vairs nepievēršot tai uzmanību, nebaidoties no nākotnes.

Tāds māceklis mīl sevi un savus tuviniekus. Viņš redz viņos ne tikai savus mīļos, bet arī garīgas personības, orientējoties tajā, kas viņu iekšienē notiek, un var dot kvalificētus padomus.

Tāds cilvēks ir noskaņots palīdzēt planētai, neatdalot sevi no visiem cilvēkiem, kas šeit dzīvo, un iespēju robežās palīdz viņiem gan blīvajā, gan smalkajā plānā.

Viņš tiešā veidā ir saistīts ar savu Augstāko apziņu un smalkā plāna Skolotājiem, izmantojot viņu palīdzību un padomus ne tikai sev, bet arī citiem.

Viņš sāk citādi mijiedarboties ar cilvēku un dabas pasauli, jūtot tās smalkās komponentes, dabas, augu un dzīvnieku, stihiāliju un astrālā plāna būtību apziņu.

Pats galvenais, tāds cilvēks dzird savas dvēseles vajadzības un iespēju robežās tās apmierina, kļūstot maigāks, mierīgāks un apmierinātāks ar savu dzīvi uz sabiedrības uzspiesto prioritāšu un mērķu nomaiņas rēķina.

Viņš atrodas iekšējā pasaulē, sakārtojot attiecības ar savu dvēseles pasauli, harmonizējot iekšējos aspektus, kas atbild par vieniem vai otriem uzdevumiem.

Savas mītnes ārējo pasauli viņš pārveido atbilstoši izpratnei par enerģētisku tīrību, saiknēm starp cilvēkiem, savām vajadzībām skaistumā un gaismā.

Tāds māceklis saprot savu misiju – turēt iekšējo gaismu un mācīt mīlestību visiem cilvēkiem apkārtnē. Tāpēc viņu var saukt par miera nesēju.

Viņš saprot, ka problēmu risināšana, izmantojot slepkavības vai karus, cīņu vai konfliktus, nav vedusi planētu pie miera. Viņš meklē miermīlīgus un saprātīgus risinājumus visam ap sevi.

Viņš spēj strādāt ar Karmas Padomi, ar Svēto Dziednieku Panteonu, ar Diženo Dievieti, ar Saules Brālību, ar Plejāžu Gaismas Emisāriem, Sanata Kumaras Ģimeni un Ercenģeļiem.

Visi mūsu mācekļu Skolotāji atrodas Ercenģeļu plānā. Māceklis saprot, kā ar viņiem sasaistīties, lai iegūtu ticamu informāciju.

Māceklim zūd bailes no nāves, tāpēc ka viņš skaidri saprot, ka tā ir viņa dvēseles pāreja uz nākamo plānu, ķermeņa nomaiņa.

Es neteikšu, ka māceklim visam ir jāizdodas bez grūtībām. Mēs saprotam, ka mācekļi atšķiras: viens visu uztver momentā, citam viss padodas grūti. Viens viegli nonāk pie apzinātības, cits strādā daudz vairāk. Viens visu saprot vienkārši, cits aizdomājas un “lauza galvu” tur, kur ir jājūt ar sirdi.

Kādam Skola nedeva tos rezultātus, kurus viņš gaidīja, tāpēc ka vēl par agru ir viņam vai arī viņš nesāka ar sevi strādāt, domājot, ka viss atnāks pats no sevis.

Kāds atnāk uz Skolu cerībā kļūt bagātam…

Tā ir Augstākā Skola, un ir jāsaprot, ka augstākas Skolas nav, jo tā turpinās Saules Brālībā, Galaktiskajā Kristū un Diženās Dievietes Penātos. Taču, lai tiktu līdz šīm Skolām, vajag attīrīt sevi Sanata Kumaras Skolā un saprast, ka tīrīšanās – tā ir kā mazgāšanās. Tīrīt domas, attīstīt ieradumu vērot, centrēt jūtas, tikt skaidrībā ar iekšējiem aspektiem…

Jūs pakāpeniski kļūstat par Augšupcelšanās Skolas speciālistiem. Jūs orientējaties tajā, kas notiek uz planētas, tumšo spēku slepenajos nodomos, gaismas un tumsas pievilkšanās pretdarbībā un spēkā, konspirācijas tēmās.

Jūsu pasaule pārveidojas. Jūs jūtat pasauli kā daudzdimensionālu.

Jūs sākat kalpošanu – skolotāja darbu, dziedniecību, darbu ar grupām. Vai arī jūs vienkārši turat apziņas gaismu savā planētas punktā.

Es svētu visus tos, kas saskārās ar manu Skolu, pabija tajā, pieņēma vai nepieņēma tās mācības. Ceru, katram dzīvības plūsmai tas bija noderīgi.

Aicinu jūs apmeklēt manu Skolu un iziet pašu grūtāko dzīves mācību vairāku gadu garumā, jo mācekļi pakāpeniski pāriet savā iekšienē no klases uz klasi, saskaroties ar mūsu enerģētiku nodarbībās un iegūstot iesvētījumus samērā ar gatavību no mums, Skolotājiem.

Kaut gan nodarbības gadu no gada maz atjaunojas, jo prakses tomēr vajag iziet un tieši ar praksēm ir bagāta mūsu Skola, tad var atkārtojot iet pa veco ceļu, bet var arī atrast vecajā ko jaunu un bagātināt sevi ar insaitiem un atklāšanām, ar izbrīnu atklājot to, ko neapzinājāties pagātnē tajās pašās nodarbībās.

Es pateicos visiem manas Skolas mācekļiem un ceru, ka tā deva jums visai netradicionālus rezultātus jūsu dzīvē – saikni ar dvēseli un garu, apzināšanos un saikni ar dvēseli tiešā veidā.

Lai notiek tā!

 

Pievienots 04.08.2020, atjaunots 21.08.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/chto-takoe-uchenichestvo-v-shkole-sanata-kumari

Tulkoja Jānis Oppe