Исцеляемся и исцеляем

Dziedināmies un dziedinām

SB Skolas seanss 28.09.19.

19 12 06 01

Šodienas darba plāns ir tāds:

- visu ķermeņu, telpas harmonizācija;

- darbs ar cilvēka negatīvu – saikne ar negatīvām emocijām;

- ārstēšana no vīrusiem – darbs ar DNS;

- apziņas un parazītu saikne; tie ir tuvi ķermenim pēc vibrācijām, viņi iet vienā solī ar mums;

- notīrīsim planētu no melnā negatīvā izstarojuma kosmosā.

Atslābināšanās...

Mēs piesaucam SB un lūdzam, lai viņi paseko mūsu kanālam, lai nebūtu pieslēgumu kanāliem. Pacelsimies līdz saviem mentālajiem aspektiem, līdz 9. un 10. čakrai, un tad mums ir ciešāka saikne ar SB.

SB: Viennozīmīgi saikne ar mums iet caur mentālo vai ugunīgo aspektu, tāpēc kanālam nevar pieāķēties. Taču, ja jūs nepaceļaties līdz savam AEs, tad pie jums var ienākt būtības, lai paskatītos, kurš te mirdz.

Norit darbs visu ķermeņu harmonizēšanā.

- Nervu sistēmas nomierināšana.

- Limfas sistēma sāk pastiprināti darboties, ceļot limfu uz augšu, tiek vākti prom pietūkumi.

- Asinsrites sistēma tiek attīrīta no vīrusiem, asinis kaut kā “satraucas”, it kā paātrinās. Ja jums ir salipuši eritrocīti, tie kanāla iedarbībā sāk atlipt, tāpēc asinīs sākas lielāka dzīvība. Dzeriet ūdeni, lai eritrocīti atlīmētos.

- Analoģisks darbs ar augstākajiem ķermeņiem. Šajā sistēmā tiek iekārtots astrāli-mentālais ķermenis un mentāli-ugunīgais.

Mūsu uzdevums ir augšā atvērt pieeju sahasrārai un dot iespēju strādāt, jo dažiem tā ir aizvērta, tas ir, sākt pieņemšanu caur saviem kroņiem. Pilnīgi atslābināties un dot pieeju smalkajām enerģijām.

Nāk enerģija. Tā ir piepildījusi mentālo ķermeni no augšas līdz 3. čakrai. Ļoti labi viss deg un sāk laisties lejā pa meridiāniem kājās un rokās. Vienlaikus notiek korekcija. Ne vienkārši nāk stari un silda mūsu enerģētisko sistēmu.

Mentālā sistēma praktiski visa ir piepildījusies, tūlīt sāks piepildīties astrālā sistēma, bet pēc tam ēteriskā. Tajā pašā laikā notiek vienas sistēmas pieskaņošana otrai, kā datorā sistēma dabū atjauninājumu. Kopš pēdējās saskaņošanas brīža ir pagājis daudz laika. Dēvī mūs no savas puses pieskaņoja apmēram pirms mēneša.

Nāk diezgan blīvas un velkošas enerģijas, un, ja tās sastop blokus, tad mēs varam sajust šīs velkošās enerģijas. Var būt nelielas sāpes. Tās daļas, kuras mums reaģē, mēs atveram un dodam pieeju noskaņošanai.

Jautājums: Viss, ko mēs neesam izaudzējuši paši, – tas viss ir kaitīgs. Cik lielā mērā tas viss ir taisnība? Piemēram, man ļoti garšo baltmaize.

SB: Tu viņu ēd maz, tāpēc nepievērs tam uzmanību. Tu taču neēd pa batonam dienā. Ja, teiksim, runā, ka ir jāpāriet uz rudzu miltiem, tad tie tiek apstrādāti tieši tāpat kā baltie milti. Tie tieši tāpat saguļas un pelē, tāpēc arī tiem tiek dota dezodorēšana. Tie iziet tādu pašu apstrādi kā baltie milti. Mēs veltīsim veselu seansu cilvēka dezodorēšanai no ķīmiskajām vielām, kuras viņš lieto. Maizē, dārzeņos, augļos.

Notiek dažu sistēmu harmonizācija. Tās ir savā starpā saistītas. Pašlaik strādā kājas, un enerģija ir nolaidusies lejā. Es jūtu visus meridiānus, pa tiem plūst viegla strāva, un, pats galvenais, lai jūs atslābinātos, nenovērstos uz domām.

Ar fizisko plānu strādāt ir grūtāk nekā ar augstākajiem aspektiem, jo plāna blīvuma dēļ nākas palielināt plūsmas fiziskajam ķermenim un pielietot kādas īpašas tehnoloģijas. Viņi apskata, lai mums nekaitētu, un mēs pirmie saņemam izveseļošanās un mūsu veselības uzturēšanas metodes.

Darbs ar DNS un vīrusiem

Bija pieprasījums izvākt vīrusus. To ir daudz, piemēram, herpes vīruss ir 90% cilvēku slēptā un atklātā veidā. Ir daudz vīrusu, par kuriem mēs nezinām. Citomegalovīruss[1] ir 50% cilvēku DNS. (Es nezinu, kas tas ir, jāpaskatās pēc seansa.) Viņš iekārtojās, un organisms viņam pielāgojās, un atklātā veidā neizpaužas, taču ir. Man nosauc vēl dažus vīrusu veidus. RNS satur vīrusus, kuri iekārtojas olbaltumvielās.

Nāk cita – karsta enerģija. Mums iztīrīja enerģētiskos celiņus un tagad palaida enerģiju pa uzstādījumu. Uzstādījums strādā, lai sarautu apziņas saiknes ar vīrusiem. Kā mēs zinām, vīrusi iekārtojas cilvēka DNS un apziņā. SB vājina šīs saiknes, tajā pašā laikā traucē vīrusiem ietekmēt cilvēka apziņu. Vīrusu ietekme ir, lai cilvēks mazāk kustētos un vairāk laiskotos, atrastos siltumā. Viņiem ļoti patīk siltumnīcas situācija, lai būtu mitrums un siltums. Tās ir pirtis, sutas telpas, dušas, tualešu telpas. Tur vīrusam ir labvēlīgi apstākļi. Bet, lūk, sauss gaiss viņiem ir nelabvēlīgs.

Labas ir pastaigas, aplaistīšanās ar aukstu ūdeni, darbs ar aukstumu, tas ir, pierašana pie aukstuma. Kam ir problēmas ar vīrusiem, pierodiet pie aukstuma. Mjasņikovs (Александр Мясников), pazīstams kardiologs, saka, ka jāguļ pie 13 grādiem, bet jādzīvo pie 17-18 grādiem. Jāpierod pie aukstuma, tāpēc ka tie ir veselīgāki apstākļi cilvēkiem.

Mēs esam pabeiguši darbu ar vīrusiem.

Kāda ir apziņas un vīrusu saikne? Kā tas notiek, un ko jūs izdarījāt?

Man rāda manu astrālo čakru, ka vīrusiem šeit ir savs AEs. Simbiotiskā vīrusu apziņa atrodas diezgan augstā gaišā astrālā. Tā kā tā ir kolektīva apziņa, tad viņa spēj strādāt ar cilvēka apziņu. Ne tikai ar šūnu ķermenisko, bet arī ar cilvēka apziņu, jo AEs astrālā daudziem cilvēkiem – tas ir vadītājs. Atceraties, kā mēs sākām? Mums astrālais AEs bija galējais, bet pēc tam sākām attīstīties augstāk. Un arī tagad cilvēku vairākumam astrālais AEs – tā ir robeža.

Vīrusi ietekmē cilvēka uzvedību. Tiek dota priekšroka ēst, gulšņāt, sildīties, samērcēt kājas aukstumā – tā ir vīrusu iedarbība uz apziņu.

Mēs vairs negribam mērcēt kājas, bet bērni iekāpj peļķē un stāv tajā, pat ne zābakos. Viņiem tas ir interesanti. Tur viņus sadzen vīrusi.

Daudzdimensionālā harmonizācija

Pašlaik vēlreiz nāk harmonizācijas plūsma pēc ārstēšanas, tiek atjaunotas visas saiknes, kuras bija traucētas, izņemot saiknes ar vīrusiem. Tā ir silta, saulaina plūsma, maiga, labestīga.

Harmonizācija ir daudzdimensionāla, astrāli-mentālā un mentāli-ugunīgā aspekta savienošana ar fizisko. Saikne ar AEs nostiprinās, attīrās un ietekmē fizisko ķermeni. Saikne ir enerģētiska, jo tā ir saikne starp trīs enerģētiskām sistēmām – mentālo, KA un ēteriskā ķermeņa. Tas Viss atrodas vienā sasaistē, visi trīs ķermeņi nostiprinās vienā. Protams, parastiem cilvēkiem to nevajag, taču, tā kā mēs ejam augšupcelšanās ceļu, nostiprinām saikni ar AEs, tad, protams, mums tas ir nepieciešams.

Vienkāršojas saikne ar AEs

Manī ienāk starveidīgs serdenis pa centrālo kanālu un nostiprinās kā kopīga antena. Un šis stars pa iezemējošo kanālu aiziet līdz 1. dimensijai, tas ir, cilvēka “saknē”.

Tas ir ļoti svarīgs darbs mums, cilvēkiem, arī viņiem. Notiek savienošanās ar AEs.

SB: Tu taču lūdzi pastrādāt ar negatīvām būtībām. Lūk, tas ir viens no momentiem saiknes nostiprināšanā ar AEs, lai jūs labāk justu, ievērotu un vāktu prom laicīgi.

Man tas ir diezgan ass stars, mirdzošs saulains stars ir nostājies manī, kā mugurkauls. Labi jūtams 1. čakrā.

Iedarbība notiek uz čakrām, un no katras čakras iet horizontāli apļveida elektromagnētiski lauki. Iedarbība uz šiem EML notiek uz rokām, uz kājām.

19 12 06 02

SB: Tā nav balansēšana, jo jūs visi esat pietiekami sabalansēti, kāds vairāk vai mazāk, un nav tādu, kuriem steidzīgi būtu jātaisa balansēšana. Mēs to visu pārbaudām, jo jūs jau esat piedalījušies mūsu balansēšanās.

Pašlaik visi mani lauki ir uzliesmojuši – pa rokām un pa kājām muskuļos un pa čakrām, deg visas čakras, izņemot Sahasrāru.

SB: Mums pašiem ir interesanti, kā jūs degat. Un pēc spektra, kāds ir starojumam, kuru dod jūsu čakras, mēs sekojam jūsu veselībai. Ja ir pārrāvums laukos vai čakrās, tad nāk papildu harmonizācija.

Varat paskatīties uz savām čakrām, ja čakra nemirdz vai mirdz mazāk, papildiniet mirdzumu. Pārbaudiet no augšas uz leju visas čakras. Locītavu čakras arī pārbaudiet, tām visām ir EML, tajā skaitā katram pirkstam atsevišķi. Izdzeniet tām cauri gaismas viļņus.

Mums liek priekšā veikt salīdzinājumu, noliekot savu figūru pirms seansa un pēc seansa. Mēs redzam, ka figūrām garums ir dažāds. Figūrai pēc seansa tas ir lielāks, īpaši mentālajā plānā, un tie nav vienkārši trīs dažādi aspekti, bet viena liela figūra, un tā mirdz.

No astrāla es aizvācu divas būtības, kuras interesējās, kas notiek. Paskatieties, vai šajā mirdzumā nav melnu burbuļu, un izgrūdiet tos ar “rokām”, un aiz auras robežām uztaisiet briljanta kapsulas, un anihilējiet.

Negatīvs cilvēkā

SB: Mēs saprotam, ka jūs jau daudz reižu esat ar to strādājuši, bet, tā kā jūs atrodaties vispārējā cilvēku laukā un uz jums līst viss negatīvais, kad jūs ieslēdzat TV, klausāties radio vai sarunājaties pa telefonu ar radiniekiem vai klientiem, tad jūs nevarat nenosmērēties. Tas viss jūs negatīvi ietekmē, lai gan jūs tam nepiekrītat vai neatbalstāt šīs domas. Pašlaik norit darbs tieši ar emocionālo lauku, un pacentieties sajust, kas jūsos līdz galam nav izstrādāts, mēs to redzam. Ietekme darbojas veikalā, poliklīnikā, transportā utt. Kādu jūs neatzīstat un noraidāt. Kaut kur samelojāt laba vai ne laba mērķa vārdā. Tas viss atspoguļojas jūsu vibrācijās. Kādam jūs paglaimojāt, kaut kur noklusējāt, apspiedāt sevī kādu protestu vai negatīvu, vai aizkaitinājumu, aprijot to visu sevī. Un tas atspoguļojas jūsu vibrācijās, jo jūs ne gluži esat apskaidroti, un mēs palīdzam jums to novākt. Jūs varat to atrast un aizvērt.

Pašlaik nāk anihilējošs vilnis (kā pulveris). Tas ir nestabils. Tas ir, lai iznīcinātu to, ko mēs varam atdot. Šis vilnis var koncentrēties 2. vai 3. čakrā. Katram savādāk. Velkam ārā un sadedzinām visas savas neapmierinātības. Mēs varam nevis pieķerties tām, bet laist garām.

Jūtams, ka ir vairāk gaismas, un SB saka, ka saules pinums viss deg, jo visi ir ar kaut ko neapmierināti, piemēram, ar darbu, partneriem utt. Saelpojiet šīs čakras un pacentieties negatīvu izspiest, lai būtu pavisam tīrs. Šeit ir ietverts darbs ar neuzticēšanos sev, Augstākajiem Spēkiem.

SB: Ja jums ir neuzticēšanās AS, tad jūs neierakstāties AS matricveida dievišķajā tīklā. Jūs neuzticaties Dievam, ejat pret viņu, tas ir, glaudāt sevi pret spalvu.

Mums gribētos, lai sistēma būtu ideāla, lai cilvēkam viss būtu tā, kā mēs gribam. Lai mēs visi būtu mierīgi, veseli, medicīna augstā līmenī, mūsu bērniņi paklausīgi, mūs nekas nekaitinātu, bet no otras puses, mēs redzam, ka viss nav tā. Rodas pretruna starp iekšējo ideālo priekšstatu un realitāti.

SB: Ņemiet un savienojiet ideālo un reālo vienā, un tad jūsu realitāte cauraužas ar jūsu ideālajiem priekšstatiem, un tādā veidā jūs radāt pasauli ap sevi, labojat matricveida trūkumus.

Jūs tagad jutīsiet, ka iekšienē tomēr ir ideāls. Viss, ko jūs redzat un uzskaitījāt, tas ir, taču iekšienē ideāls ir stiprāks. Ideāls ir aizsedzis un apgaismojis visu šo tumsu un jūsu iekšienē nodibinājis mieru un nepiederību politikai, korumpētajiem, kariem. Tāpēc ka visa ideālā dzīve rit iekšienē. Radiet to iekšienē, un, ja jums būs stipra ideālā dzīve, tad tā vāji reaģēs uz pieslēgumiem, kurus negatīvā matrica jums taisīs. Bet iekšienē ir nesagraujams miers, iekšienē ir nesatricināmais, siltais, labestīgais, gaišais, priecīgais, skaistais. Tas ir iekšienē.

Ja jums nav rezonanses ar ārējo, tad jūs kā dvēseli, kā ķermeni tas nesatrauc, īpaši, ja mēs dzīvojam šeit un tagad.

Sākusies savienošanās, it kā ķermenī ieaug mūsu ideālais priekšstats par dzīvi. Sirdī, mugurkaulā, plaušās – it kā ieaug manī, un dvēsele grib ietekmēt mūs, nevis realitāti. Lai gan mēs vienalga dzīvojam realitātē, mēs uz to raudzīsimies no augšas uz leju.

Ļoti daudz gaismas ir ap mani, viss iededzies ugunī. Izdeg negatīvu atliekas, tas ir, visādas emocijas, kuras atkārtojas, var jau būt kā būtības aurā, kā domformas. Pašlaik tas viss tiek labi izdedzināts.

SB: Kopā ar šo starojumu iet iedarbība uz apziņu. Notiek SB apziņas atvēršanās, SB tieša iedarbība uz jūsu apziņu, attīrot jūs no dažādiem pieslēgumiem, no dažādām programmām. Piemēram, jūsu pārvēršana bezgalīgos pircējos tiek aizvākta, lai jūs ņemtu tieši tik daudz, cik jums nepieciešams.

Planētas tīrīšana

SB: Norit pāreja no cilvēka saprātīgā uz cilvēku apskaidroto. Apskaidrojas gan jūsu prāts, gan jūsu apziņa. Apskaidrojas, paceļoties pāri visiem cilvēka dzīves negatīviem, pāri tam, ko mēs principā negribam pieņemt, pāri mūsu cīņai ar to. Tiek ņemti nost pieāķējumi, kaut kādi sāpīgi punkti iekšienē, kuri attīstās cilvēkā vairākus gadus. Tās ir arī bailes no slimības, iekšējs egoistiskums; MĒS attīstāmies ES vietā, ne tikai ģimenē, bet arī planetārajā mērogā MĒS.

Mēs jūs paceļam līdz Kristus-apziņai, kur intereses pārbīdās no ES pie MĒS. Strādājam vairāk ar MĒS. Iztēlojieties, ka planetārās ekoloģiskās programmas ir sākušas darboties: ir pārtraukts bojāt ūdeni, zemi, gaisu, un notiek cilvēces atveseļošanās. Pāriešana no naftas uz elektrību un citām bezmaksas enerģijām – tā ir milzīga palīdzība planētai, tāpēc ka pašlaik naftas tankeri ūdeni piesārņo.

Tā kā mēs runājam par MĒS un par Planētu, mēs pacēlāmies uz Kristus-apziņu. Mēs pašlaik pastrādāsim ar planetāro negatīvu. Pirmām kārtām ar militāristiem, kurus mēs agrāk neaiztikām. Liels melnums nāk tieši no militāristiem, tāpēc ka viņi ražo kara izstrādājumus, kuri viņiem, protams, ir jāizmanto. Dabiski, armija nav ne labestīgs, ne gaišs, ne mīlošs spēks, un pats dienests armijā ir negatīvs.

SB: Tagad mēs dodam galaktisku dotāciju jūsu ķermeņos, jūsu apziņā, un, ja jūs redzat šo melnumu, tad sāciet ar to strādāt, tīrot, izdedzinot, vācot to visu prom no planētas.

Šī enerģija anihilē melnumu tāpat, kā mēs vācām prom sevī, tāpat mēs tagad uz planētas vācam prom, tikai ar smalkāku citas kvalitātes enerģiju. Pāraktīva, radioaktīva, smalka enerģija…

Viss kopā ir savākts militārā planetārā egregorā, un viņš ir ļoti melns. Es netīrumus sagriezu 8 daļās, un ar katru daļu strādāju atsevišķi. Taču serdenis, sakne sēž ļoti dziļi, un tā daļēji iestiepjas pat Iekšējā Zemē, un tur kāds atbalsta šo militāro kompleksu. Ir citplanētu pazemes kompleksi, slepenā kosmiskā programma.

Mēs izmantojam ne personīgo spēku, bet visas Kristus-apziņas spēku, mēs esam Kristus-apziņa, katrs no mums, un mēs šo lielo spēku izmantojam – it kā es esmu milzīgs milzis un varu darīt visu, ko vēlos. Iet enerģija uz kodolu, uz sakni, un diezgan daudz ir iztīrījies. Ir vēl melnas lapiņas, ir vēl saknē, serdenī, un šī sakne ir jāizrauj. Sakni izrāvu un nolieku gaismā, un tā sāk sažūt.

Mēs strādājam ar militāro egregoru. Līdz galam mēs to visu neiztīrīsim, taču kaut kādi zaudējumi ir radīti. Un, ja ar SB, tad diezgan lieli.

Cilvēki armijā ir jāuztver kā savi bērni. Kā dēli, kurus mēs nosūtījām dienēt, un viņi nonāca šajā egregorā un “kauc kā vilki”. Šeit visur ir redzamas lielas čūlas.

Es piesaucu visas Kosmiskās Ģimenes: Sīriāņus, Sanata Kumaras Ģimeni, Oriona Gaismas Ģimeni, RA, visas Ģimenes – palīdzēt mums pašlaik, lai satriektu šo parazītu – melnos viļņos vizošu mākoni ar taustekļiem, un iekšā ir naudas vara. Piesaucu visus, kas var mums palīdzēt!

- Dēvī saka, ka jūs tad arī esat mēs. Jums ir tikpat daudz Spēku kā mums, strādājiet ar šiem Spēkiem.

Piesaucu visus savus Spēkus no visiem līmeņiem! Katrs to pateiks, lai šo hidru satriektu.

Viņa ir kļuvusi gaišāka. Nupat ar Mihaēla šķēpu es nocirtu visus taustekļus, savācu atsevišķā maisiņā, anihilēju. Ir palicis tikai ķermenis, kā astoņkājis vai kalmārs bez taustekļiem. Tur ir tālās darbības kodolraķetes, lidmašīnas, tvaikoņi, zemūdenes… – lūžņos to visu! Uz atbruņošanu!

Mēs pašlaik ar jums dzemdinām sabiedrisku atbruņošanās paradigmu. Mēs ienesam to planetārajā egregorā tūkstošo reizi, lai to pastiprinātu, planētas mentālajā aspektā, visā cilvēcē: bez atbruņošanās nav iespējams uz planētas dzīvot, jo visa nauda, materiāli, prāti – viss iet tikai karam. Ja tā nebūs, tad 90% finanšu atbrīvosies un ies miermīlīgai dzīvei.

Cik daudz visa kā tad var izdarīt! Apziņa pacelsies. Tehnoloģijas pacelsies, un cilvēki atbrīvosies no katorgas darba, un būs miers, par kuru mēs sapņojam. Pilnīga atbruņošanās, pilnīgs miers.

Lūdzam visiem novērotājiem, kuri pašlaik vēro planētu, ja viņi mūs dzird, lūdzam SB visiem pateikt, ka mēs gribam mieru. 90% cilvēku grib mieru un atbruņošanos.

Palīdziet apturēt bruņošanās eskalāciju un aiznest līdz visu cilvēku apziņai, ka nav iespējams tā tālāk dzīvot.

Iedvesiet valdībām, militāristiem, tiem, kas stāv pie visu valstu stūres, ka ir jāvienojas un pilnīgi jāatbruņojas.

Un jāpārtrauc ražot dažāda veida ieročus: ķīmiskos, radioaktīvos, mehāniskos un citus slepkavošanas līdzekļus. Planēta smok no tā, un tā dzīvot tālāk nevar! Reiz tas viss nostrādās un pārsprāgs, un maz nevienam neliksies.

Tas ir kliedziens Galaktikā par palīdzību. Lūdzam palīdzību! Lūdzam apgaismot planētu un aizvākt apbruņojumus, lai uz planētas būtu labklājība, mīlestība un labestība.

Ir nākotnes laika līnija bez ieročiem, bet ir jāieiet šajā līnijā. Mēs to gribam un lūdzam mums palīdzēt.

Mēs visas cilvēces vārdā paziņojam, ka mēs gribam miermīlīgu, skaistu visas Zemes eksistenci. Šo laika līniju mēs izvēlamies visas cilvēces vārdā kā viņas pārstāvji.

SB: Tas viss ir sadzirdēts, un visu, ko varējāt, jūs izdarījāt. Mēs jums pateicamies.

Aicinājums ir izdzirdēts. Planēta mazlietiņ ir kļuvusi tīrāka. Apgaismojām.

Un tagad mūs atkal grib noharmonizēt, notīrīt, paārstēt pēc šī darba. Atslābināsimies un pieņemsim enerģijas…

Tāds mīksts, viegls vilnis… atbrīvojam savus prātus, izslēdzam galvas no visādiem pārdzīvojumiem un darbiem. Atpūšamies un atslābināmies. Mēs esam uztvērēji tām enerģijām, kuras mūs ārstē, atjauno, harmonizē.

Es pajautāju par tāda darba efektivitāti.

SB: Jūsu apziņa kļūst stiprāka samērā ar jūsu darbiem, samērā ar to, kā jūs izejat uz planetāro līmeni. Vēlreiz neaizmirstiet, ka savā iekšienē neviens netraucē dzīvot laimīgi, ar labestību un mīlestību, neraugoties uz to, kas notiek uz planētas. Jūs atrodaties ārpus planētas, citā apziņas un enerģijas līmenī. Uzturiet sevi šajā līmenī. Kad jūs liekaties atpūsties, tad ieejiet tajā stāvoklī, kurā jūs esat pašlaik. Iemācieties atslēgt iekšējos dialogus, monologus. Jūs nākat uz šo punktu un harmonizējaties, lūk, tad tā būs pilnvērtīga atpūta.

Tagad mēs atvadāmies no jums, uz jaunu tikšanos!

Mūsu pateicības.

Nākamais Saules Brālības Skolas seanss

21. decembrī, sestdien, pulksten 13 pēc Maskavas laika (12 pēc Rīgas laika)

Aicinām!

 

Pievienots 06.12.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/istselyaemsya-i-istselyaem

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Citomegalovīruss (CMV) – tas ir divpavedienu DNS-vīruss, herpes vīrusu dzimtas beta-herpes vīrusa apakšdzimtas pārstāvis.