Наталья Котельникова и Мария Симоненко - Аутизм: осознать и ощутить...

Natālija Koteļņikova un Marija Simoņenko - Autisms: apzināties un sajust…

Autisms: apzināties un sajust sevi savā ķermenī pēc iespējas spēcīgāk

19 05 15 01

Šī svarīgā informācija atnāca caur Mariju Simoņenko. Par izejas punktu kalpoja tas, ka mūsu garīgajā ģimenē ir parādījies tāds bērns, Mašeņka. Un viņas tētis un māmiņa visiem spēkiem tiecas palīdzēt viņai izdziedināties.

Seansā ar Luciferu atbildēs uz jautājumiem viņš teica, ka autisti – tās ir apgraizītas dvēseles, kur dvēseles formas lielākā daļa ir aizvākta – kā sekas apgraizīšanas operācijai ar dziedināšanas mērķi. Tās var būt diezgan vecas dvēseles, kurām kāda daļa ir cietusi karā. Biežāk tās ir staru, atomu un kodoltermiskos sprādzienos sadedzinātas dvēseles.

Es zinu, ka tādas dvēseles var atjaunoties tūkstošgadēm, tās nav tikai Hirosimā un Nagasaki sadedzinātās dvēseles. Viņas var būt arī no zemes plāna, no mums slēptās tālās pagātnes, vai arī atnākušas no citām planētām. Iemiesošanās uz Zemes ļauj tādām dvēselēm paaugties un izdziedināties.

Viņas ir noslēgušas līgumu ar to Zemes ģimeni, kura izlēma palīdzēt tādām dvēselēm iztaisnoties, sakrāt jaunu pieredzi un kļūt pilnvērtīgām. Ar tādu dvēseli ģimene slēdza beznosacījuma mīlestības un pieņemšanas kontraktu.

Cik lielā mērā tādas dvēseles var kļūt paš-realizējošās? Tas ir atkarīgs no dvēseles defekta. Ir nelieli defekti, un ir stipri apgraizītas dvēseles. Tās ir budhiālajā plānā izdziedinātas, pilnvērtīgas dvēseles, viņām tikai ir cita apziņa. Viņa apsteidz cilvēku apziņu, viņas ir it kā nākotnes bērni, taču mūsu sociālajā slānī viņas ir invalīdi. Izdziedināšanās – tas nozīme, ka šie cilvēki pavada vairākas inkarnācijas uz planētas. Pirmās dzīves būs pašas smagākās, kur viņas sakrās pieredzi, atdzims kā dvēseles un kļūs par vienkāršiem cilvēkiem. Mēs zinām par viņām, – saka Lucifers, – un cenšamies dot viņām iespēju iemiesoties, lai izdziedinātos. Cilvēku uzdevums ir dot viņām pilnvērtīgu cilvēka pieredzi, lai atjaunotu visas savas pazaudētās daļas smalkajā plānā.

19 05 15 02

Šīs tēmas turpinājums Marijas Simoņenko čenelingos ar Luciferu.

 

Lucifers: Tīrība un gaisma šajā gadījumā – tas ir pieredzes trūkums, jo tā tika apgraizīta.

Es: Kāpēc tā tika apgraizīta? Tāpēc ka ir tik mokoša, lai prasītu aizmiršanos?

Lucifers: Nē, vienkārši daži starojuma veidi ir tik kaitīgi, ka ātri sagrauj smalkos ķermeņus. Iemiesojumu pieredze viņos ir ierakstīta un smalko ķermeņu normālas sabrukšanas gadījumā pakāpeniski tiek savākta un pārnesta augstāk.
Nāve no radiācijas uzreiz iznīcina arī daļu no smalkajiem ķermeņiem, sabrukšana notiek pārāk ātri.

Es: Labi, bet kāpēc tas skar dvēseli? Tikai apgraizīti smalkie ķermeņi zemāk, un viss.

Lucifers: Tā dvēseles daļa, kura ir atbildīga par mijiedarbību un darbu blīvajās pasaulēs, atrodas iemiesojumā un apdzīvo smalkos ķermeņus. Viņi ir nesaraujami saistīti.

Visi iemiesojumi notiek vienlaikus, tātad skar veselu apzināšanās slāni un ir cieši savstarpēji saistīti.

Es: Ja kādā no dzīvēm cilvēku nogalināja radiācija un sagrāva smalkos ķermeņus, tad tas ietekmēs arī citus (paralēlos) iemiesojumus?

Lucifers: Norit viengabalaina pieredzes krāšana. Tāpēc tie tā vai citādi ir savstarpēji saistīti. Jums šķiet, ka notikumi notiek viens pēc otra stingrā secībā un viena dzīve seko pēc otras, bet tas tā gluži nav. Postījumi var dvēseli skart lielākā vai mazākā mērā, atkarībā no viņas iegremdējuma pakāpes vienos vai otros notikumos.

Bez radiācijas eksistē arī virkne citu postošu starojumu, pat daudz stiprāku. Dažādas militāristu izstrādes ir aizgājušas tālu uz priekšu. Tām dvēselēm, kuru pieredze ir iznīcināta, sava darbība ir jāsāk no sākuma.

Atnāk tās, kurām visa zemes plāna pieredze ir iznīcināta galīgi vai tikai daļēji. Tāpēc eksistē dažādas autisma pakāpes.

Es: Kāpēc Maša negrib mācīties? Viņa mēģina kaut kā iedzīvoties ārējā pasaulē vai arī ne?

Lucifers: Viņa patiesībā ļoti cenšas. Taču viņas apziņa dus, daļēji joprojām atrodoties sāpīgajā pagātnē. Notiek ieciklošanās šajos pārdzīvojumos.

Šī paša iemesla dēļ viņai ir grūti atvērties, iet pretim pasaulei.

Es: Tu teici, ka viņas pieredzi vienkārši apgraizīja. No kurienes tad ir pārdzīvojumi?

Lucifers: Daļa pieredzes ir nodzēsta, un tāpēc neizdodas informāciju apstrādāt pienācīgā veidā un izdziedināties. Daļēji sāpīgie pārdzīvojumi ir pārgājuši uz zemapziņas sfēru kā bailes vai fobija.

Pati apziņa ir vāji izpausta ārēji, jo veic iekšēju atjaunošanās darbu. Ar savu būtības pamatu Maša atrodas ļoti dziļi sevī. Paš-izdziedināšanai var būt vajadzīgs laiks. Tas viņai pašlaik ir svarīgāk nekā apgūt ko jaunu.

Es: Šis stāvoklis ir līdzīgs transam?

Lucifers: Ne gluži. Transā ir skaidra apziņas koncentrēšanās, kurai ir noteikts vektors. Šeit apziņa ir izsmērēta. Viņa meklē mērķi, viņai ir sevi jāizdziedina, un viņa mēģina to darīt. Vienlaikus ir mēģinājumi atcerēties sāpīgo pieredzi, jo tajā ir apslēpts potenciāls, lai paš-apzinātos. Apzināšanās pastāvīgi uzduras uz tā fragmentiem, daļām.

Viņai var nākt kaut kādi tēli, kurus viņa nesaprot. Viņa tos neatdala no apkārtējās realitātes un var darīt kādas dīvainas lietas.

Es: Vai Mašas Augstākais Es grib izdziedināšanos?

Lucifers: Neapšaubāmi, kaut arī apziņa ir fragmentēta un daļa smalko ķermeņu ir gājusi bojā. Kā es jau teicu, dziedināšanās vairāk norit smalkajā plānā. Tās rezultāti jums ir maz pamanāmi. Jūs aplūkojat un vērtējat tikai to, kas atrodas ārpusē.

Labākais padoms – apbruņoties ar pacietību un ļaut viņai strādāt ar sevi vajadzīgajā ritmā. Ticiet, tas pašlaik ir svarīgāk nekā fiziskās telpas apgūšana. Pirmām kārtām nepieciešams atjaunot apziņu, atgriezt viņas spēju normāli apstrādāt informāciju.

Es: Vari pateikt, kas tieši bija kontraktā? Kaut kādas karmas atstrādāšana, pieņemšana beznosacījuma mīlestībā vai palīdzība, lai attīstītos un atjaunotos? Vai arī viss uzreiz?

Lucifers: Nu, protams, mīlestība – tas ir pats galvenais. (Smaids.) Viņi (Mašas ģimene) vienkārši gribēja būt kopā. Bet “pareizai” attīstībai nozīme ir tikai sociumam. Viņiem pirmām kārtām pašiem vajag iemācīties aizstāvēt savu pozīciju, nepadoties sociālās sistēmas ietekmei.

Viņi mīl savu bērnu, un viņiem nav jākaunas viņa dēļ. Šī meitene ne ar ko nav sliktāka par citiem. Viņa vienkārši nav tāda kā visi. Viņas attīstība norit citādi. Jā, viņai ir dažas problēmas, bet dažas problēmas ir arī citiem bērniem bez izņēmuma.

Viņiem ir jāpieņem viņa, jādod iekšējs atbalsts un “jānostājas viņas pusē”. No viņu puses nedrīkst būt nekāds spiediens, jo tas veicina viņas aizvērtību.

Pieņemt, mīlēt, vairāk smaidīt. Var mācīt priecāties par sīkumiem. (“Paskaties, kāds kaķēns, puķīte, kociņš utt.”) Aptvert viņu ar skaistumu. Biežāk būt pie dabas. Noderīgs ir kontakts ar dzīvniekiem.

Viņai ir jāredz, ka apkārtējā pasaule ir interesanta un nav draudoša.

(Tālāk vēršanās pie vecākiem.)

Cieniet viņu kā personību. Atrodiet paņēmienu parādīt viņai viņas individualitāti. Biežāk sakiet “Tu visu vari!”

Pievediet pie spoguļa, parotaļājieties pie tā. Parādiet viņai sevi dažādā apģērbā. Vispār viss, kas saistīts ar sava ķermeņa jušanu, var būt noderīgs. Fiksējiet viņas uzmanību uz sevi: “Skaties, kāda tev spilgta kleita!”, “Cik skaista tu šodien esi, redzi?” un ko citu.

Tas palīdzēs viņai justies kā atsevišķai personībai. Var izdarīt arī salīdzinājumus: “Tev ir gaiši mati, bet Oļai tumši”. “Tu jau esi liela meitene, bet, lūk, tur nāk gluži mazulīte.”

Viņai vajag apzināties un sajust sevi. Sajust sevi šajā ķermenī pēc iespējas spēcīgāk!

 

Es: Vari pateikt, kādas izredzes ir viņai izveseļoties?

Lucifers: Uz daļēju atjaunošanos ļoti lielas.

Pieņemšana un mīlestība var atvadīties no sāpīgās pagātnes un sākt uzticēties apkārtējai pasaulei.

Es: Tomēr mums ir ļoti grūti saprast, kas tieši ir noticis ar viņas dvēseli un kādā stāvoklī viņa pašlaik ir.

Šajā gadījumā tas nav tik svarīgi. Tā ir vispārīga informācija, ar kuru jūs vienalga nevarēsiet strādāt.

Darbam ir jābūt vērstam uz apziņas kristalizāciju un viņas “atbrīvošanos” uz āru. Dziļā iekšējā sevis apzināšanās ir klātesoša, vajag viņai parādīt, ka viņa eksistē ne tikai iekšienē, bet arī uz āru.

Es: Iznāk, ka viņa ārēji neattīstās intereses trūkuma dēļ?

Lucifers: Viņai nav skaidras sevis sajūtas šajā dimensijā. Jebkādas mijiedarbības ar ārējo pasauli var būt tikai caur paš-sajušanu, caur savas personības un savas eksistences fakta apzināšanos.

Es: Man šķiet, ka visiem bērniem sākotnēji nav tādas paš-sajušanas?

Lucifers: Protams! Tā formējas pakāpeniski un norit kā uz ārēju kairinātāju, tā arī uz pagājušo iemiesojumu pieredzes atklāšanās rēķina. Vieni mācās ātrāk, jo viņiem ir vairāk iestrāžu pagātnē, otri lēnāk. Lūk, kāpēc dvēseles pieredzes pazušana ir tik postoša.

Es: Tu vari kaut kā Mašai palīdzēt? Kaut ko viņas labā izdarīt.

Lucifers: Es apliecināju šīs personības eksistenci un nosūtīju viņai paketi ar datiem, kuriem ir jāpalīdz.

(Atnāca ainiņa, kā Mašas galvā ielidoja uzliesmojums, līdzīgs zvaigznei.)

Es: Ko nozīmē “apliecināju šīs personības eksistenci”?

Lucifers: Personību apzināšanās formē pakāpeniski. Sākumā veidojas sava veida pamats – personības serdenis. Tālāk apzināšanās tam pievelk dažādus elementus.

Šī bērna personības serdenis nav formējies pienācīgā veidā. Apzināšanās tajā nav koncentrējusies. Es izvērsu ainiņu telpiski un fiksēju apziņai vajadzīgo stāvokli. Tagad pieredze neizkliedēsies, bet sāks koncentrēties vienā konkrētās laika telpas punktā. Šis punkts tad arī ir tas, ko jūs saucat par personību. Tas ir tas, kas ļauj jums just savu individualitāti, šo jūsu ego. Viņa esamība spēlē svarīgu lomu, lai nodibinātu attiecības sabiedrībā. Kad tas nav attīstīts, nav vajadzības realizēties sociumā.

Es: Ko nozīmē “daļēja atjaunošanās”? Ko tu ar to domāji?

Lucifers: Viņai vajag atrast savu pašas ceļu. Viņa varēs attīstīt talantu, kurš viņai palīdzēs realizēties profesionāli. Bet jums nāksies samierināties, ka lielākā daļa no normālas cilvēka dzīves un savstarpējām attiecībām viņu neinteresē. Jums vajadzētu atbalstīt to, uz ko viņai ir nosliece un spējas.

Es: Vai Mašai ir vajadzīga skola un skolas programma?

Lucifers: Bet vai jūs negribat izskatīt jautājumu par individuālu apmācības formu? Iespējams, labāk ir sastādīt alternatīvu nodarbību programmu pēc tām pašām disciplīnām, bet vairāk nodarboties ar to, uz ko meitenei ir nosliece?

Es: Kādas prakses nesīs vislielāko labumu? Vai palīdz mūzikas nodarbības?

Lucifers: Jā, mūzikas nodarbības – tā ir laba prakse, kura notur uzmanību un koncentrēšanos. Arī fiziski vingrinājumi ir noderīgi, iespējams, ir vērts dot priekšroku jogai vai cigunam.

Es: Kādi cēloņi ir bērnu invaliditātei? Vai tie ir saistīti ar karmu? Ko var ieteikt bērniem ar cerebrālo trieku? Kādas metodikas ir labākas?

Lucifers: Jebkuram iespēju ierobežojumam tā vai citādi ir karmiska saikne, jo ir saistīta ar negatīviem pagātnes notikumiem. Katru slimību vajadzētu aplūkot atsevišķi un kā konkrētu piemēru. Viss ir individuāli.

Bērnu cerebrālā trieka bieži ir saistīta ar paš-ierobežojumu, kuru izraisījusi vainas apziņa. Dziļajā līmenī vajag pastrādāt ar piedošanu sev.

Pārējais seko individuālā kārtībā. Vienots paņēmiens ātri izdziedināties no jebkādām kaitēm neeksistē, jo viena un tā pati slimība var izrietēt no dažādiem cēloņiem. Ir vajadzīgs novērot personīgi, pētīt reakcijas uz dažādām dziedināšanas metodikām katrā konkrētā gadījumā. Ir vajadzīgi pieredzējuši un kvalificēti speciālisti, kuri izmanto individuālu pieeju ārstēšanā. Dziedināšanās process kopumā prasa daudz laika, labāk izvēlēties speciālistus, kuri praktizē vienā konkrētā virzienā. Tas attiecas gan uz atzītajiem (tradicionālajiem) ārstēšanas paņēmieniem, gan uz alternatīvajiem.

Vajag mēģināt, vai konkrētais ārstēšanas paņēmiens ir piemērots tieši jums. Atzīmēt, vai ir kaut kāds rezultāts – pēc pusgada, gada. Ja nav, turpināt šo programmu nav vērts. Iespējams, ka metodika jums nav piemērota. Kopumā nevar teikt, ka kādas metodes ir labākas par citām. Taču, ja ir darīšana ar katru cilvēku atsevišķi, būtu jāatzīmē, ka kaut kādas prakses būs viņam vairāk piemērotas nekā citas.

Katra kaites izdziedināšana – tas ir ceļš, kurš ir jāiziet. Pats process ir saistīts ar cilvēka noteiktu, dziļāku problēmu apzināšanos. Slimības izārstēšana – tas ir iekšējo procesu harmonizējuma redzamais rezultāts.

Pateicos tev, mans mīļais Lucifer, par visu…

 

Pievienots 15.05.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/autizm-osoznat-i-oschutit

Tulkoja Jānis Oppe