Кто такая Великая Богиня

Kas ir Diženā Dieviete

DD seanss 2019. gada 9. februārī

19 02 23 01

Ievads

Pie manis vērsās viena no klausītājām un pajautāja: kas ir Diženā Dieviete un kādus orgānus viņa dziedina? Es viņai uzrakstīju, ka Diženā Dieviete ir atmiskā plāna Būtība un Ercenģeļu kopīgā kolektīvā apziņa.

Vai var dzirdēt atbildi no Tevis?

DD: Jums es esmu Lielā Māmiņa. Un tikai. Māmiņa, kura ārstē un lolo dvēseles, mīl un dziedina jūs visos līmeņos līdz pat budhi. Kura māca jums dziedniecību, garīgo virzību, mīlestību un skaistumu. Māca savā veidā, caur piemēriem un mācībām, caur enerģijām un dziedniecības kanālu attīstību, caur seansiem, kurus mēs ar tevi pasniedzam jau vairākus gadus.

Kā mūsu pazīšanās atspoguļojas tajos, kas piedalās seansos? Varat uzrakstīt Natālijai, lai manu mācekļu un aizbilstamo vārdā pastāstītu citiem cilvēkiem, ko jūs gūstat no tikšanās ar Diženo Dievieti.

Tā ir laba ideja. Diženā Dieviete man parādīja, ka man ir cilvēku loks, kura pārstāvji pastāvīgi apmeklē šos seansus. Patiešām, uztaisām aptauju, kādēļ jums DD un ko jūs gūstat no šiem seansiem, ko jūs jūtat un kā jūs virzāties. Uzrakstiet pavisam nedaudz.

Pastāsti par sevi, lūdzu.

DD: Es aizņemu vairākas galaktikas, galaktikas ir manas struktūrvienības. Dvēseles, kuras es loloju, izklīst pa galaktikām un turpina sakarus ar mani, ja viņām ir pietiekoši augsta apziņa.

Bet es uzskatīju, ka Dieviete strādā tikai ar cilvēku eņģeļiem. Nē, viņa audzē dvēseles dažādām Galaktikām, un viņas iemājo dažādos ķermeņos!

Saki, lūdzu, Būtības Ķermenis – tā ir viena no tavām daļām vai tu visa?

DD: Tā esmu Es visa. Tas ir mūsu ar tevi un katra no jums kopīgais ķermenis. Laikam gan, ka mēs šodien veiksim ceļojumu uz Būtības Ķermeni un pamēģināsim atbildēt uz dažādiem jautājumiem, kādi jums radīsies samērā ar virzību uz gaismu.

Vai šo Būtības Ķermeni var saukt par cilvēka Gaismas Ķermeni? Man Gaismas Ķermenis ir astrālais ķermenis, starojošais – mentālais ķermenis, Būtības Ķermenis – budhiālais ķermenis.

DD: Nē, Būtības Ķermenis – tas ir Dievietes Gaismas Ķermenis, tā tas ir labāk saprotams, jo cilvēks pagaidām ir radīts no dvēseles līmeņa līdz fiziskajam plānām – tas ir, budhi, mentālais, astrālais, fiziskais, apakšējais astrālais. Tālāk jau sākas augstākas dimensijas un kolektīvā apziņa.

Kādas būtnes piepilda tavas robežas un apziņu?

DD: Daudz Eņģeļu un Ercenģeļu. Katram no viņiem ir Spēki un Palīdzības, vesels Palīgu personāls. Dabiski – viņi paši ir mani Palīgi un Spēki.

Ar ko izceļas tavs dziedniecības kanāls?

Ar visaptverību, viengabalainību un sistēmiskumu. Mēs cenšamies ārstēt sistēmiski un profilaktiski, atveseļojot un atjaunojot organisma sistēmas, plus būvējam jūsu daudzdimensionalitāti, kas ir ļoti svarīgi veselībai un misijai.

Bet, ja cilvēkam ir slima sirds, kā tas tiek ārstēts tavā kanālā?

DD: Sirds – tā ir jūsu daudzdimensionalitāte. Ja mēs periodiski skaņojam daudzdimensionalitāti, tad arī sirds centrs un visi blakus esošie orgāni saņem barošanu un enerģijas, un informācijas dotāciju.

Kas ir informācijas dotācija?

DD: Tāpat kā visām sistēmām, katram orgānam ir noteikts noskaņojums, darba programma augstā iekšējā starptelpu līmenī. To var salīdzināt ar datoru, – visām programmām ir jādarbojas pareizi. Orgāns darbojas ne tikai ķermeņa labā, bet izpaužas arī astrālajā un mentālajā līmenī kā programma vai kā noskaņojums, lai muskuļi darbotos secīgi, bez apstājas un pareizā virzienā. Daudzdimensionalitāte izpaužas visā, katrā orgānā, katrā cilvēka organisma detaļā. Ņemsim, piemēram, DNS. Kā saka Krajons, – viņā ir 12 dimensiju, tātad arī šūnai ir 12 dimensiju un, dabiski, katram orgānam ir 12 dimensiju.

Daudzdimensionalitāte izpaužas katrā orgānā, katrā cilvēka organisma detaļā. Tieši no mentālā plāna ir labi redzami slimības cēloņi, un mums ar jums jau ir bijis tāds seanss – iziešana uz cēloņiem.

Vai var šodien vēlreiz patrenēties iziešanā un cēloņiem?

DD: Labi, ņemšu vērā šo vēlmi. Sākumā mēs dosimies uz Būtības Ķermeni, kā tu viņu sauc, pēc tam ķersimies pie dziedināšanas.

Atslābināšanās…

Seanss:

Es lūdzu DD ievest mūs savā Būtības Ķermenī. Mēs paceļamies uz mentālo aspektu, 9. čakru, uz Kristus-apziņas līmeni.

Tātad mēs tagad esam Kristus-apziņas Režģa, kurš ir apkārt planētai, līmenī. Un lūdzam Ercenģelim Mihaēlam un Ercenģelim Gabriēlam dot mums iespēju pacelties Būtības Ķermeņa līmenī.

Mēs tagad paceļamies uz 10. čakru, kā liftā, slīdot pa sutratmas līniju augšup.

Būtības Ķermenī mums piedāvā ieiet vienā no portāliem, aiz tā ir smalkāka enerģija, subatomu slānis un matērijas vieglākas daļiņas. Šeit mūs sagaida vieglums, bezgalīga gaisma un ļoti priecīgas, siltas enerģijas.

DD: Neraugoties uz to, ka jūsu prāts ne pārāk visu saprot un apzinās, jūsu dvēsele šeit jūtas lieliski. Šeit viņai ir labi, jo viņa taču šeit tika audzināta. Jums tās ir Dzimtās mājas (Пенаты[1]), šeit jūs sākāt augt. Pašus pirmos soļus jūsu dvēsele spēra šeit. Tāpēc katram no jums šī vieta ir nostalģiska, un jūs to zināt. Varat pasekot savam apziņas stariņam, paskatīties un paceļot pa šo milzīgo ķermeni, aplūkojot viņu visās vietās.

Mūs visus sapulcē un dāvina mums dāvanas. Aplūkojam tās. Pēc tam mēs savienojāmies aplī, un DD šo apli uzlika sev galvā kā gredzenu, lai mēs justos drošībā.

DD: Mēs kāpsim lejā, un tur ir auksti, jo tās ir Galaktiku apakšējās pasaules, diezgan tumšas, bīstamas jums, taču vienalga ar mani būs diezgan komfortabli.

19 02 23 02

Būtības Ķermenis, apakšā blīvāks un tumšāks, augšā mirdzošs. Būtības Acs – Galaktikas apziņas centrs. Visi pakalni – atsevišķas galaktikas, pārklātas ar kopējo Būtības Apmetni.

Dieviete nokāpj reizē ar mums Šeit ir pelēka telpa, tehnoloģiska. Tīkli, režģi, kaut kāda apbūvēta telpa.

Ejam iekšā lielā blīvumā. Šeit ir diezgan daudz gaismas, tukšs, un ir labi. Dieviete paskaidro, ka mēs tieši ejam cauri paradīzes vietām. Cilvēkam, kad viņš augšupceļas uz dvēseli, paradīzes vietas nav pārāk augstā plānā, bet vidējās vibrācijās, lai cilvēks saprastu un sajustu šīs vibrācijas. Tā ir vieta, kurp mēs augšupceļamies pēc nāves. Šeit ir komfortabli, mīksti, gaiši un atgādina mūsu dzīvi pašlaik, ja aizvācam visu negatīvu.

Ir cilvēki, kuri nonāk blīvākās matērijās, bet, kā es zinu, elles nav, tā ir aizvākta. Es tur biju klāt, kā tas viss tika vākts prom, un mēs tur nenonāksim. Vai es pareizi runāju?[2]

DD: Šeit ir dažas pavisam tumšas vietas, kur ir tumšas kristāliskas enerģijas un paši kristāli, un tie iniciē tumšas apziņas. Tie ir Apziņas Noskaņotāji tumšām būtnēm, kuras izvēlējušās iet tumšu ceļu. Mēs uz turieni neiesim.

Tātad pašlaik mēs redzam pustumšu telpu. Tā ir Manis materiālā daļa, un tas, kurš grib matēriju, inkarnējas šeit, ne fiziski, bet mentāli. No šejienes iziet informācija par matēriju. Jūs kā cilvēki bagātināt zināšanas par matēriju un atverat to no iekšienes caur fiziku, ķīmiju, bioloģiju, DNS, veselību, enerģijām, magnētisko lauku utt. Jūs to visu saliekat pa daļām, izzinot katru daļu dziļāk un dziļāk. Un jūsu informācija atrodas tieši šeit, vienā no informācijas par matēriju glabātuvēm.

Tādā veidā mēs Būtības Ķermeni barojam ar savām zināšanām.

Mēs sākam pacelties uz mūsu Galaktiku Piena Ceļš. Mums rāda dažādas smalkā plāna formas. Tas ir cits apziņas un vielas līmenis. Nav fiziskā plāna, kuru mēs šeit gribētu ieraudzīt, šeit ir tikai smalkais plāns. To, ko mēs redzam kosmosā – putekļus, putekļu mākoņus, zvaigžņu kopas – šajā smalkajā plānā mēs neredzam.

Zinātnieki uzskata, ka 70% aizņem tumšās enerģijas, 25% aizņem tumšā matērija… Kas tas ir? Vari mums izskaidrot?

19 02 23 03

DD: Tie tomēr ir fiziski jēdzieni. Ja zinātnieki saprastu, kas tas ir smalkais plāns, viņi varbūt to uztvertu citā apziņas līmenī, nevis fiziskajā. Viņi Visumu pagaidām uztver fiziskajā plānā. Blīvākās daļas, kuras viņi redz, viņi sauca par tumšajām matērijām, bet smalkākās, kuras viņi nekādi nevar sajust – par tumšajām enerģijām.

Es jums gribu parādīt pašas gaišākās pasaules.

Mēs paceļamies augstu, tur, kur atrodas Būtības Acs, uz pašiem Augstākajiem Plāniem. Mēs jūtam, kā paaugstinās vibrācijas un iedegas liela uguns mūsu iekšienē, un mūsu apziņa izplūst plašumā… un faktiski individualitātes šeit vispār vairs nav. Mēs visi kļūstam par šo bezgalīgo Būtni. Tas ir mūsu milzīgais Ķermenis.

19 02 23 04

Diženās Dievietes Būtības Ķermenis. Redzam Būtības kopīgo Apmetni, kurš zem sevis slēpj galaktikas (pakalnus). Katrai galaktikai ir Būtības Acs – apziņas Centrs.

DD: Sajūtiet, kā jūs kļūstat par Visu, Kas Ir. Atlaidiet savu ego un kļūstiet par šo milzīgo Būtību…

Lūk, jūs esat kļuvuši par Diženo Dievieti… Kurš vēl nav spējis, vienkārši paplašinieties līdz visiem ietvariem un ar savu apziņu atbilstiet šim apjomam…

Šajā līmenī mēs maz ko apzināmies. Mēs vienkārši kļūstam milzīga kosmiska Būtība, kura peld kosmosa telpā, kuras iekšienē ir zvaigžņu miriādes… Katrā zvaigznē droši vien ir kādas planetāras sistēmas, kur var atrasties humanoīdi vai kādas cita plāna būtnes… Katra sistēma darbojas kā šūna visai šai milzīgajai telpai un izsniedz savu informāciju… Un katra dzīve ir šīs milzīgās Būtnes piepildītāja.

Pašlaik notiek noskaņošanās mūsu iekšienē, kaut kas pārkārtojas… Atrašanās šajā plānā cilvēkam vienmēr ir noderīga gan veselībai, gan apskaidrībai. Norit cilvēka daudzdimensionālā aparāta noskaņošana, tāpēc ka mēs saņemam dotācijas no augšas, no dvēseles Radītāja.

Mūsu vibrācijas ir pacēlušās augstu, un mēs jūtamies kā zvaigžņu būtnes. Un jau visa cilvēce izskatās pēc Brauna kustības. Ko viņi tur dara? Kāpēc kustas? No šejienes mēs nesaprotam.

DD: Bet es visu saprotu. Mēs esam ierīkoti tā, ka mēs pat katru atomu varam saprast, sajust, izmainīt.

Mēs pašlaik esam DD centrā, šeit ir ugunīgas enerģijas. Šeit ir ļoti mīksta, burvīga, tāda klusa telpa, it kā mēs savā dvēselē būtu nonākuši. Mēs šeit nedaudz pabūsim un sajutīsimies kā būtība, šajā DD Sirdī. Neko nevajag apzināties, tikai īpaša stāvokļa sajūtas. Jūs pašlaik esat kā barokamerā, guļus un dziedināties.

Mums pašiem ir sācis silt un augt sirds centrs, viņš kļūst silts, un iekšienē ir parādījusies balta uguns. Tas ir DD sirds atspulgs.

Atrodiet šajā stāvoklī mīlestību savā sirdī. Kāda mīlestība ir DD? Pavisam ne cilvēciska. Apzinieties, ka šeit nav cilvēciskās mīlestības, bet pilnīgi cits jūsu apziņas stāvoklis. It kā katls vārītos iekšienē, liesma, kura silda sevi, ne visus cilvēkus pēc kārtas, bet tieši sevi.

Tāpēc ka tā ir kolektīvā apziņa, un es šeit esmu kolektīvs. Šeit nav dalījuma atsevišķos cilvēkos, kuri mums būtu jāmīl. Es visa sastāvu no Dievišķās Mīlestības.

Un tagad mēs varam atrast mūsu planētu. Viņa izskatās kā maza lodīte šajā telpā, pat kā atoms, un mēs saprotam, ka mēs šo atomu caurduram ar savu mīlestību, un visi cilvēki, visa planēta, visi dzīvnieki un augi, vienšūnu organismi, elementāļi, stihiāļi, viss ir piepildīts ar manu mīlestību. Man pat nevajag piepildīt, tāpēc kā es tā esmu, es cauraužu visu planētu – gan iekšējās pasaules, gan ārējās, gan citus planētas globusus, gan visu saules sistēmu ar šo svētību. Es tad arī esmu Galaktika Piena Ceļš, es tad arī esmu citas tuvākās Galaktikas, es tad arī esmu Diženā Dieviete.

Mēs palūdzām mums parādīt, kā šajā plānā izskatās Ercenģeļi Gabriēls un Rafaēls.

Gabriēls izcēlās kā sfēra, un viņš ir šī DD Būtības Ķermeņa fraktālis, arī viņam ir pārklājs, bet mazāks, arī ir no augšas piepildīts ar ļoti smalkām gaismas enerģijām. Apakšā tās ir tumšākas.

Rafaēls kā zvaigzne, kura ir tikko kā dzimusi. Kā pārnovas zvaigzne, viņā ir vairāk uguns nekā Gabriēlā.

Gabriēlā vairāk ir mentālas kultūras, bet Rafaēlā ugunīga būtība un vairāk kustības.

Mēs lūdzam DD nodarboties ar mums un parunāt par mūsu slimību cēloņiem.

Tā kā slimību cēloņi atrodas mentālajā plānā, mēs nolaižamies 9. čakrā, kurp mūs pamazītēm transportē. Mēs pateicamies Gabriēlam un Rafaēlam par sadarbību. Un Gabriēls ir apņēmies būt mūsu pavadonis tajā dziedināšanā, par kuru informāciju mēs taisāmies savākt no cilvēces un no sevis. Kā sākas mūsu slimības? Tās sākas kā programmas, tad kāpēc šīs programmas nostrādā?

Kāpēc dažādiem cilvēkiem slimības ir vienādas, bet cēloņi dažādi? Tas ir pirmais jautājums.

Un otrs jautājums, kā izdziedināt šīs programmas? Kā atjaunot sabojātas programmas?

Šodien mums nomainīja visas programmas. Atmiņas karti nomainīja, bet tomēr mums vienalga ir jāsaprot, ka viss momentāni neizdziedinās. Un profilakse ir labāka, nekā slimību ārstēšana.

Mēs esam nolaidušies mentālā, Kristus-apziņas plānā, Gabriēls ir ar mums. Uz pirmo jautājumu mēs atbildi zinām: negatīvas domas – tās ir programmas mentālajā plānā, bet negatīvas jūtas – tās ir programmas astrālajā plānā. Astrāls, kā jūtu kopums, bet mentāls, kā domu, programmu, pārliecību, uzstādījumu kopums, stipri ietekmē ķermeni. Un mūsu daudzdimensionālo ķermeni, kurš ir daudzslāņaina aura, programmē mentālais aspekts.

Dažreiz mentāls pats par sevi satur negatīvas programmas no dzimšanas – programmas, kuras mums ir jāizstrādā un jāizskaitļo fiziskajā plānā. Tāpēc ka fiziskais plāns ir pats apzinātākais no šiem trim plāniem. Mentālajā plānā mums ir pieeja lielākai izpratnei, bet fiziskajā plānā mēs visu varam izmainīt.

Mentālajā plānā ir ne tikai pašlaik iegūtās bailes, bet arī bailes no iepriekšējām/citām dzīvēm. Mūsu darbs pašreizējā planetārajā atjaunošanās periodā – baiļu nomainīšana ar mīlestību, jo mēs izejam no izdzīvošanas laikmeta, un bailes mums palīdzēja pagātnē izdzīvot. Bet pašlaik bailes palīdz mums vairāk saslimt, nekā izdzīvot, tāpēc ka tās traucē mūsu šūniņām normāli darboties.

Jautājums: Ja mēs jau sākam mentālajā plānā savienoties ar citiem cilvēkiem un gaišām būtnēm, vai mēs varam no šī mentālā plāna paņemt svešas negatīvas programmas, kuras šiem cilvēkiem nav izstrādātas?

DD: Jūs varat tās pieņemt izstrādei pēc savas vēlēšanās. Tas ir, kad jūs strādājat no Kristus-apziņas un vācat prom kādas programmas, tā ir jūsu izstrāde, jūs tīrāt tādā veidā planētu. Taču šodien es gribētu atgriezties pie mentālā plāna individuālajām programmām un slimības cēloņiem un kā mēs varam to izsekot. Kā mēs varam sevi dziedināt astrālajā un mentālajā plānā. Piesauciet mani, kad strādāsiet ar savām jūtām un programmām.

Pacelieties uz savu mentālo aspektu un atrodiet tur savu programmu, kura jums traucē. Tās, iespējams, ir bailes. Piemēram, bailes izrādīties nekompetentam, bailes no kritikas, bailes neaugšupcelties, bailes saslimt un rezultātā būt slimam, bailes saķert negatīvu būtību kanālā, kad jūs meditējat. Visas šīs bailes apzinieties un atrodiet tās, ja tās ir. Varbūt jūs vēl kaut ko pie sevis atradīsiet. Un tiklīdz jūs tās atradīsiet, Es un mani Palīgi novāksim šīs bailes.

Nebaidieties no savām kļūdām. Pieņemiet sevi kā cilvēku, kurš kļūdās, nepilnīgu. Arī mēs kļūdāmies, kad notiek eksperimenti. Kurš jums ir iedvesis, ka jūs nedrīkstat kļūdīties un ka jums jābūt pilnīgiem? Vecāki? Skola? Kurš jums uzlika neveiksminieka zīmogu, kad jūs saņēmāt ne tās atzīmes pēc jūsu domām?

Otra programma, kuru mēs aplūkosim – mūsu iespēju dievišķošanas programma, ka mēs visu jūsu vietā varam izdarīt. Kad jūs pie mums vēršaties ar lūgumu izdziedināt jūsu sirdi, nieres u.c. pārliecībā, ka mēs varam to izdarīt.

Ir dažādi jūsu slimību cēloņi. Eksistē:

1. Karma.

2. Orgānu nolietotība – un tas ir atkarīgs no jūsu rakstura. Viss ir atkarīgs no labestības daudzuma un daudzu darbu veikšanas. Kurš sevi nav žēlojis, kā saka, tam arī sirds būs nolietotāka, un dažādiem cilvēkiem sirds būs dažādā stāvoklī.

Mēs varam piepalīdzēt dziedināšanai, taču tam jums ir jāizmana tas, kas jūs piepilda, tas ir, jāizmaina savs dzīvesveids.

Mūsu slimības un mūsu programmas – tās visas veicina mūsu misiju un mūsu veselību. Mūs pie kaut kā bīda arī slimības tajā skaitā.

DD: Ne katram no jums ir izpratne, kādēļ jums iet tālāk. Un kamēr jūs to nesaprotat un neattīstīsiet, un nevēlēsieties attīstīties, tad jūs atgriezīsieties uz Zemes, kamēr jūs nevēlēsieties saprast tālākās attīstības jēgu.

Jūs pašlaik strādājat savā labā. Dziediniet sevi pa visiem punktiem.

Ja mums ir hroniska slimība, vai mēs varam to izdziedināt, pirms aiziesim?

DD: Tāda iespēja ir, taču tā ne vienmēr ir ierakstīta kontraktos. Kādam, vadoties pēc sava stāvokļa, ir jātiek apskaidrotam, neraugoties uz fiziskām slimībām. Kontrakta izpildīšana karmu noslēdz, bet Gars attīstās par spīti fiziskajam ķermenim. Tādi varianti ir ļoti bieži.

Tālāk mēs aplūkojām dažas slimības un kā tās dziedināt.

Laiks beigt.

Pateiksimies DD.

Mūsu klausītāju atsauksmes par Diženās Dievietes seansiem.

Dina Jakovļeva:

Ko es jūtu tikšanās reizēs ar Diženo Dievieti? Es jūtu Dziedināšanu, un – ka ar Augsto Dimensiju Dievišķo Mīlestības un Vieduma Enerģiju piepildās mana būtība visos līmeņos, sākot ar manu fizisko ķermeni – manām šūnām, manu nervu sistēmu, orgāniem, manu hormonālo sistēmu, dziedzeriem, ādu, manu saprātu, manu Sirdi, manu Dvēseli. Es saņemu atjaunošanos, izveseļošanos visos līmeņos – fiziskajā, psihiskajā, emocionālajā un garīgajā – sirdī ienāk Mīlestība un Viedums. Dvēsele atpūšas. Dvēsele uzkrāj spēkus, lai ietu tālāk, dzīvotu fiziskajā ķermenī.

Godīgi jāatzīstas, ka cilvēka fiziskā dzīve ir daudzveidīga un bieži mums dzīvē kļūst sarežģīti, un mēs sākam meklēt kāda atbalstu. Diženā Dieviete – tā ir Viedā Māmiņa, tā ir Viedā Draudzene vienā personā, viņa ir Labestīga un Mīloša skolotāja, Vecāks, viņa ir Uzticīga, viņa vienmēr Atbalstīs, dos Mīlestības un Prieka Enerģiju Sirdī, dos Viedu un Labu padomu, viņa vienmēr ir Blakus, viņa Rūpējas par mums, ja mēs viņai to palūgsim.

Kad es savienojos ar Diženo Dievieti, saplūstu ar viņu, es tajā brīdī jūtu Apziņas Paplašināšanos. Tajā brīdī pēkšņi atnāk visu lietu izpratne – atnāk atbildes uz maniem jautājumiem, nemiers izgaist, atnāk Iekšējais Mierīgums, Pārliecība par sevi – par savām domām, darbībām un rīcību.

Tajā brīdī es it kā saplūstu ar šo augsto saprātīgo enerģiju vienā Vienotā Veselumā, un caur šīs skaidr-jušanas prizmu, no saplūšanas ar šo augsto piepildīto enerģiju, visu sāc saprast un apzināties. Manas acis tajā brīdī iegūst redzējuma skaidrību. Redze uzlabojas. Esmu pārstājusi skraidīt pie draudzenēm un paziņām un uzdot jebkādus jautājumus, pat sadzīves jautājumus, saplūstot ar Diženo Dievieti atnāk vajadzīgās atbildes. Atnāk Dzīves Viedums. Tā ir mana Mentālā Garīgā Attīstība mana fiziskajā iemiesojumā uz planētas Zeme. Mana Sirds paplašinās, sāpju bloki izšķīst, un tātad arī mana emocionālā nervu sistēma pilnveidojas. Es esmu mierīga, smaidīga, pārliecināta par sevi, es dzīvoju ar Mīlestību un izpratni Sirdī. Es dāvāju Mīlestību un Viedumu sev un visiem, kas ir ap mani. Esmu vesela un laimīga. Tā ir Pārpilnība un Uzplaukums manā Dzīvē visos līmeņos. Pateicos tev, Dzīve, Pateicos tev, Diženā Dieviete.

***

Tatjana Muravjova:

Man seansi ar Diženo Dievieti – tā ir kā tikšanās ar ļoti, ļoti, ļoti mīļu un tuvu cilvēku. Atrodoties viņas enerģijās, sirds atveras un piepildās ar mātišķu mīlestību līdz asarām. Viņa dod tādu informāciju, kādu neatradīsi nevienā grāmatā.

Bet dziedinošās prakses – tā vispār ir fantastika! Viņa cilvēkam atrod to, ko viņš ir paslēpis aiz septiņām durvīm, un velk to ārā. Pēc seansa jūties kā lodīte, piepildīta ar mīlestību un enerģijām. Es kaifoju seansos ar mīļoto DD.

***

Gaļina Levandovska:

Ko man nozīmē tikšanās ar Diženo Dievieti? Man bērnībā vienmēr pietrūka mātes glāstu un mīlestības siltuma. Čenelingos un semināros ar Diženo Dievieti es jūtu to, kā man pietrūkst – gan glāstošu siltumu, gan apkampjošu neizmērojamu Mīlestību. Viņas enerģijās man ir ļoti mājīgi un labi.

***

Irina Taisina:

Kurš un kas man ir Diženā Dieviete? Tā vienlaikus ir gan skola, gan dzimtās mājas. Es šeit jūtos ļoti komfortabli. Katru reizi, kad man ir grūtības sev atbildēt uz jebkuru jautājumu, tas nozīmē, kam man pēc izskaidrojumiem ir jāvēršas pie DD. Un, lūk, es nonāku Dievietes sirdī un jūtos tik komfortabli, atslābināti, ka visi jautājumi pazūd paši no sevis, bet atbildes izrādās tepat virspusē, un es domāju: “Nu, kā gan es neattapos!?”

Bet kopš nesena laika es DD enerģijas izmantoju, lai dziedinātos. Es iztēlojos, kā mani ietin balta gaisma. Šī gaisma plūst no visurienes. Tā ir ļoti spēcīga un spoža. Tā iekļūst katrā mana ķermeņa šūniņā, un katra šūniņa pati kļūst par šo gaismu. Un šī tīrā un Dievišķā gaisma dziedina mani no slimības.

Es saņemu milzīgu enerģijas lādiņu, kuru varu nosūtīt savai ģimenei, mīļotajam cilvēkam, bērniem. Es varu to nosūtīt savai jaunradei, misijai, tam, kas man visvairāk ir vajadzīgs šajā brīdī. Es vienkārši dzīvoju DD enerģijās. DD enerģija palīdz atbrīvot mīlestības, pieņemšanas, pateicības plūsmu…

Nadežda Gluškova:

Nataša, sveicināta! Pateicība par seansiem-mācībām ar DD! Ko tas man dod? Iespēju pabūt māju enerģijās – mīlestībā, maigumā, gādībā. Cenšos ilgāk saglabāt šo stāvokli, es to saucu par “vismīlestību” (“вселюбовь”). Šajos seansos mūs gan paārstēs, gan iemācīs, kā ārstēties un ārstēt. Vienā no seansiem mēs pārvadījām Sākotnes enerģijas uz Zemi, bija ļoti spēcīgs seanss. Seansi arī paplašina mūsu zināšanas par smalko pasauli. (Es, fiziskā, ne vienmēr varu saprast, bet ticu, ka mana daudzdimensionalitāte to uztver labāk. Ar interesi klausos citus dalībniekus.)

Svetlana Tumanova:

Seansi ar Diženo Dievieti man nozīmē atpūtu pirmām kārtām un iespēju kaut ko sev noskaidrot. Es rakstu – “atpūtu”, bet varbūt arī darbs ir ļoti liels. Skatoties, kā tu jūties un kas tieši šajā momentā tev ir vajadzīgs. Kad visi Ercenģeļi grupējas kopā Sievišķajā aspektā – tas taču ir “kruti”! Bet kad pati sāc pieņemt – tas ir vēl “krutāk”, tāpēc ka ar akcentu tieši uz manu situāciju. Tā ar mani arī gadījās pēc Natālijas Koteļņikovas vebināra “’ČENELINGS”. Nekad neko no D.D. neesmu pieņēmusi, bet te pēkšņi tā sagribējās!

Natālija Coja:

Es ar Diženās Dievietes enerģijām iepazinos Sanata Kumaras skolā Jekaterinburgā 2012.–13. g. Tajā brīdī Nataša ierakstīja diskus ar Diženās Dievietes seansiem, kuri man palīdzēja uzlabot manu veselību – es aizmirsu par sāpošajām vietām. Jau apmēram četrus gadus Nataša vada Diženās Dievietes seansus ik mēnesi.

Diženās Dievietes un Saules Brālības seansi man palīdzēja pārdzīvot visas nesaskaņas ģimenē, izmainot manu apziņu. Es citādi pieņēmu un sapratu notikumus, citu cilvēku darbības, lēmumus. Diženā Dieviete veica dziedinošus seansus ar mani un mācīja ārstēt citus.

Es nevaru teikt, ka visi mani orgāni ir veseli, taču savos 70 gados es jūtos, it kā man būtu piecdesmit. Katrs seanss mani piepilda ar Mīlestības enerģijām, jaunām zināšanām par daudzdimensionalitāti, apziņa mainās un dzīve piepildās ar prieku. Esmu Pateicīga Diženajai Dievietei par zināšanām, palīdzību un atbalstu! Ar Pateicību un Mīlestību!

 

Pievienots 23.02.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/kto-takaya-velikaya-boginya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Tēva mājas, Dzimtās mājas, Mājas pavards (Пенаты) – (lat. Di Penates, Penates) – Senās Roms mitoloģijā mājas pavarda dievi-glabātāji un aizbildņi.

[2] Skat. “Septiņi elles loki”, http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2018-gada-raksti/24-raksti-2018/1461-septini-elles-loki (Tulk. piezīme)