Татьяна Бреславская - Группа ОМНИ о протестах и угрозе войны

Tatjana Breslavska - Grupa OMNI par protestiem un kara draudiem

22 02 21

Autors: Tatjana Breslavska

– Mēs – OMNI, mēs dzirdam. Ir jautājumi?

– Jā, ir un ļoti svarīgi mums. Pirmais jautājums, kuru es gribētu uzdot, ir saistīts ar “revolucionāro kustību” Kanādā. Mana pašreizējā atrašanās šajā valstī ieliek mani ieinteresētības rāmjos – par šo parādību jeb notikumu. Vēl nekad kopš iepriekšējās valdības laikiem nav bijis tāda mēroga protestu.

Kad nebija konflikta situācijas, valsts, kā šķita, dzīvo pilnīgā labklājībā. Taču tagad tika skartas materiālās intereses, kad parādījās draudi zaudēt materiālus labumus (šajā gadījumā – tie ir zaudējumi kravu pārvadājumos). No šī “savākšanās punkta” pretenzijas pret valdību sāka paplašināties līdz politiskām.

Rezultātā – rūpīgi izplānots, metodisks valdošās šķiras gājiens: protestētāju izdzenāšana, aresti, sodi, naudas pārskaitījumu bloķēšana lielākam efektam un daudzie draudi visiem, kas šajā akcijā ir ņēmuši kaut mazāko dalību, turpmāku represiju gaidas.

Vēl pirms dažām nedēļām pasaule uzelpoja, ar cerību raugoties uz Kanādas cīnītājiem, bet tagad – tas faktiski ir zaudējums?

OMNI: Garu zaudē tie, kas neiegāja viņā – Garā – pilnīgi, kas neapzinājās, ka viņš ir šis Gars! Protams, mēs saprotam, ka neviens no protesta marša dalībniekiem šajā un citās valstīs nediskutēja, nefilozofēja par tēmu “Kas ir Gars” un tamlīdzīgi, taču pēc pašreizējiem mērogiem Gars katrā pamodās no otras puses, parādot sevi pašā cilvēkā caur viņa reakciju uz visiem tiem pasākumiem, kuri saasina planētas darbaļaužu stāvokli. NEPIEKRIŠANA apspiešanas režīmam vienā vai otrā pakāpē jau ir faktors izpausmē – ES ESMU GARS. Un tas nozīmē, ka atpakaļ viņu, ES ESMU GARS, vairs “neiedzīsi” paklausības rāmjos. Manifestējot: “BRĪVĪBA – FREEDOM – Liberté”, dalībnieki pirmām kārtām paziņoja brīvību sev – ES ESMU GARS. Tieši VIŅŠ kļuva brīvs, apzinoties šī momenta svarīgumu. Un tieši tas bija galvenais prieks notikumā, izpaustā protestos.

Varbūt mēs par to runājam nedaudz izpušķoti, ar patosu, bet patiesībā tas patiešām ir tā. Vispārcilvēciskā Gara spēcīga reakcija ir lipīga, tāpēc to vairs neapturēt. Un, jo vairāk konflikta situāciju radīsies, jo spēcīgāka būs pamošanās Garā.

– Vai ir kaut kāds sakars visam “juceklim” ap tā saukto pandēmiju, protestiem pret nepamatoti uzstādītām prasībām šajā virzienā un pēkšņajam konfliktam ap Ukrainu?

Man šķiet, ka šī “agresijas” tēma ir it kā speciāli pasviesta, lai ar jebkuriem paņēmieniem novērstu planētas, īpaši tās Eiropas daļas, iedzīvotāju uzmanību no, atkal taču, “pamošanās Garā”. Lai masveida “aplipināšanās” ar brīvības tēmu neiegūtu katastrofālu raksturu pēc planētas valdošās elites sapratnes. Vai arī es kļūdos?

OMNI: Tev ir pilnīga taisnība! Šeit steidzīgi tika izdarīta “rokāde”, lai nezaudētu “karali” – savu galveno “trumpi”: apspiest, iebiedēt, žņaugt. Tieši – žņaugt! GARU katrā piespiest smakt aiz bailēm, vajadzības, bezspēcības!

Jūs taču saprotat, ka visi ieinteresētie manipulatori spēlē apjukuma partiju, lieliski zinot, KO un KĀDĒĻ viņi to dara, jo visi viņi ir vienā “mezglā”.

Var uz viņiem raudzīties kā uz vienas kopējas “ložas” locekļiem. Lomas ir sadalītas, pasaulei iešļircina pārsteidzīgus un reizēm nejēdzīgus “jaunumus” par priekšā stāvošo karu, un tas viss ir ar vienu mērķi – novērst cilvēces uzmanību no masveida “inficēšanās” ar pamošanos.

Tamlīdzīgas netīras spēles ir veiktas visā vēsturē, bet agrāk bija grūti tās atminēt, jo daudz kas taču tika pasniegts ar aplama patriotisma, taisnīguma un brālības patosu. Tagad laiki ir mainījušies, un daudz kas vairumam kļūst saprotamāks un skaidrāks. Izsīcis ir fantāzijas avots valdnieku kungiem! Triki turpinās un turpinās diezgan rupji. Tikai pavisam “dusošam” nebūs redzami viņu gājieni, kuri jau rada apjukumu viņos pašos. “Kungi” steidzas, nav laika pieslīpēt.

Prāti atvērti un skaidri, dvēseles plašas un sevi mīlošas, dzīve, kā vissvarīgākā un visnozīmīgākā Dievišķā parādība, ar lepni paceltu galvu vienmēr ies priekšgalā, lai kas nenotiktu.

Un šis avangards esat JŪS, kas esat ieņēmuši sevī Gara Spēku, pagriezuši verdzības vēsturi prom.

LAI DZĪVOJAT JŪS SAVA GARA SPĒKĀ! Tā arī ir UZVARA!

Ar jums bija Grupa OMNI-Emanuēls.

– PATEICOS!

20.02.22.

 

Pievienots 21.01.2022.

https://pulsarvremeni.ru/gruppa-omni-o-protestah-i-ugroze-vojny/

Tulkoja Jānis Oppe