Print

Татьяна Бреславская - КЛЕТОЧНОЕ ВОССТАНОВЛЕНИЕ

Tatjana Breslavska - ŠŪNU ATJAUNOŠANA

Vakar es iepazinos ar Marijas Simoņenko (Мария Симоненко) publikāciju “Noskaņošanās uz šūnu atjaunināšanu” (“Настройка на омоложение клеток”), bet šodien mans Augstākais Es veda mani tālāk un iedeva jēdzienu – “šūnu depresija”.

Mans AEs sniedz man paskaidrojumu: šūnu depresija rodas kā sekas enerģijas deficītam. Mūsu šūna enerģētiski saspiežas, un tas bieži notiek tāpēc, ka mēs patērējam enerģiju un nesaņemam gaidīto rezultātu. Šūna “viļas” un noslēdz pieeju enerģētiskai atjaunošanai.

Mēs varam veikt meditācijas, piemēram, “Atjaunošana šūnu līmenī”, bet šūna pati izjūt enerģijas deficītu, viņai vajag atjaunošanu, restartu, un tas būs sākotnējais etaps.

Tieši pašlaik mēs, “jāņtārpiņi”, visiem spēkiem tiecamies veltīt sevi kalpošanai, un mums gribas jau dzīves laikā ieraudzīt savu pūliņu augļus, bet itin bieži mēs to nesaņemam. Tad arī var notikt tāda veida depresija. Šūnu depresija tiešā veidā ir saistīta ar noskaņojumu, ar vēlēšanos kaut ko darīt.

Lai aina izmainītos, vislabāk saistīties ar sava ķermeņa (fiziskā) Augstāko Saprātu caur tīmusa centru, kurš ir arī visas imūnsistēmas kontrolējošais centrs. Tamlīdzīgu praksi mēs jau esam veikuši…

Tiek rekomendēts no\caur šo centru veikt enerģētisku skalošanu\pārsūknēšanu, un “dzīve nokārtosies”! Uzticieties sava ķermeņa Augstākajam Saprātam!

Kas attiecas uz šūnu atjaunināšanu (омоложение), tad tas jau ir nākamais etaps.

Pateicos!

24.09.19.

 

Atsūtīts 24.09.2019

Tulkoja Jānis Oppe