Print

Татьяна Бреславская - КОСМИЧЕСКИЕ СТРАЖИ СВОБОДНЫХ МИРОВ СВЕТА

Tatjana Breslavska - BRĪVO GAISMAS PASAUĻU KOSMOSA SARGI

19 09 01 01

Mēs esam jūsu saules sistēmas brīvo pasauļu Kosmosa Sargu Brālība, un tu esi viena no mums, kura stāv sardzē kā uz planētas Zeme, tā arī saules sistēmā.

Mēs atnācām dot tev mūsu Stara spēku, kurā ietverta jaunākā informācija par stāvokli saules sistēmā. Šī informācija ir nokodēta ar gaismu, un tā pakāpeniski aktivizēsies tavā programmā. Bet mēs ciešā aplī pašlaik ielencam Zemi, jo ir pienācis tiesas spriešanas laiks un visi noziedznieki uz planētas tiks tiesāti pēc kosmosa likumiem.

Kā jūs varat izskaidrot daudzos ugunsgrēkus uz planētas un mežu, dzīvnieku un cilvēku bojāeju turklāt? Mūs daudzus satrauc šī problēma, un tās dažāds traktējums daudzos rada apjukumu: vieni apgalvo, ka tas ir cilvēku roku darbs un ugunsgrēki ir uguns pielaišanas, kas veiktas savtīgiem mērķiem, bet citi saka, ka tādā veidā uguns veic telpas enerģētisku attīrīšanu. Kam tad ir taisnība?

Mēs varam teikt tikai vienu: Gaismas Spēki NEKAD nesagādās sāpes tādā veidā! Jā, Zeme vaid un dreb no visām ļaundarībām uz planētas, taču viņa nekādā veidā nemēģinās tikt vaļā no jums un dabas bagātībām ar uguns palīdzību. Attīroša uguns var būt tikai Smalkajā plānā augstfrekvences enerģiju veidā, kuras pēc sava kolorīta ir līdzīgas ugunij.

Zeme ikreiz sauc jūs būt atbildīgiem, ja jūs par viņu aizmirstat, taču tas notiek jūs saudzējošā veidā, viņa NEKAD jūs nesoda, viņa nav tiesnesis! Viņa ir piepildīta ar tādu pašu mīlestību un līdzcietību pret jums kā pats Radītājs! Kurš, ja ne viņš, ir pilns pacietības un mīlestības pret jums!

Tātad viennozīmīgi var teikt, ka to dara cilvēki ar nodomu vai neuzmanības dēļ, ieskaitot arī visus plūdus. Briesmīgs ir ierocis ļaundaru rokās! Jūsu civilizācijas augstās tehnoloģijas ir analoģiskas tām, kādas bija atlantiem. Bēdīgs bija viņu liktenis. Vienmēr vajag atcerēties, vai ir saprātīgi zāģēt zaru, uz kura sēdi? Mirkļa izdevīgums var absolūti VISIEM izvērsties par lielu nelaimi.

Mēs saucam pie atbildības VISUS, kas veikuši noziegumu pret Zemi un cilvēci, visus, kas apzināti ar savām darbībām vai bezdarbību ir noveduši pie milzums daudz cilvēku un visa dzīvā bojāejas uz planētas. Tiesa ņem vērā ne tikai jūsu laikmetu, bet katru eonu uz Zemes. Brīdinājumu un audzinošu pasākumu laiks ir beidzies. Jā, mēs esam bargi, bet to prasa laika likums, evolūcijas likums.

Jūs izskaidrojāt ugunsgrēku un plūdu cēloni uz planētas, bet ko jūs teiksiet sakarā ar daudzajiem izvirdumiem: vai patiešām pašlaik ir bīstams Jelovstonas vulkāns un ko var teikt par “dusošo” vulkānu, kurš ir viss Putorāna plato (Плато Путорана) Sibīrijā?

 

PUTORĀNA PLATO UN KARIMŠINA (КАРЫМШИНА): KRIEVIJĀ IR DIVI SUPERVULKĀNI, DRAUDĪGĀKI PAR JELOVSTONU

Visi zina par ASV slaveno supervulkānu – Jelovstonu, bet maz kas zina, ka Krievijā arī ir divi supervulkāni, viens no kuriem ir pats lielākais pasaulē.

Jelovstona atrodas Vaiomingas štatā, un kalderas izmēri ir 55 x 72 km. Zinātnieki apgalvo, ka tā mošanās ietekmēs ne tikai Savienotās Valstis, bet arī absolūti katru Zemes apgabalu. Riska zonā nonāks visi dzīvie organismi.

Bet, kamēr visa pasaule drebot gaida kārtējo zemes garozas grūdienu Jelovstonas rajonā, zinātnieki saka, ka Krievijas plašumos ir savi supervulkāni.

Putorāna plato: Šis plato atrodas Krasnojarskas novada ziemeļos, tā laukums sasniedz 250 000 km2. Putorāna plato tiek uzskatīts par valsts nozīmes rezervātu, kurš faktiski ir pats milzīgākais supervulkāns pasaulē!

Pirms simtiem miljoniem gadu vulkāna izvirdums noveda pie tā, ka aizgāja bojā 96% jūras un 70% sauszemes iemītnieku. Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka vulkāns sastāvēja no septiņiem lūzumiem, kuros ieplūda lava. Par vulkāna aktivizēšanās cēloni kļuva vai nu kosmiska ķermeņa nokrišana uz Zemes, vai arī ļoti spēcīga plākšņu tektoniskā kustība.

Karimšina: Supervulkānu atklāja Krievijas Zinātņu akadēmijas Tālo Austrumu nodaļas darbinieki 2005. gadā, kad vulkanologi fiksēja ģeotermisko avotu silšanu, konstatējot, ka enerģija nāk no Zemes dzīlēm. Tika uzskatīts, ka Kamčatkas vecums ir relatīvi jauns, lai uz tās eksistētu tāds vulkāns. Ir zināms, ka vulkānam ir ovāla forma, tā garums ir 35 km.

(Vietne “ТехРосИнфо”)

 

Mēs šodien labprāt dalīsimies visā mums zināmajā informācijā, tajā skaitā arī par Zemes vulkāniem.

Mums ir zināms, ka vulkāna stāvoklis Amerikas teritorijā ir stabils un pašlaik briesmas nerada. Jūs atceraties, kā veicāt savu darbu lavas noturēšanā zemes garozas iekšienē, un arī tas pozitīvā veidā deva savu ietekmi uz vulkāna darbību.

Bet, kas attiecas uz dusošo gigantu Sibīrijas rajonā, tad varam atzīmēt, ka tas saglabās mieru daudzus tūkstošus zemes gadu.

Jums ne no tā vajag bīties, kaut gan bīties vispār ne no kā nevajag: nepieciešams prātīgi domāt un meklēt ļaunuma cēloņus jūsu atmiņā un apziņā vai bezapziņā, kuri jūs VISUS ved pie dziļām jūsu zemes plāna un ārpuszemes dzimtu saknēm.

Tā ir atsevišķa un dziļa visas jūsu civilizācijas tēma, un, lai tiktu ar to skaidrībā, iespējams, būs nepieciešama ne viena vien dzīve uz Zemes. Meklējiet, tad jūs atradīsit...

Es pateicos jums, Kosmosa Sargi, un ceru, ka mums atradīsies spēki tikt skaidrībā ar daudz ko vēl mūsu dzīves laikā.

01.09.19.

 

Pievienots 01.09.2019

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1871828?xg_source=activity

Tulkoja Jānis Oppe