Татьяна Бреславская - ВХОЖДЕНИЕ ЮПИТЕРА В РЕШЕТКУ СОЗНАНИЯ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА

Tatjana Breslavska - JUPITERA IENĀKŠANA CILVĒCES APZIŅAS REŽĢĪ

15 05 04Es vēršos pie mana Jupitera Augstākā Es ar jautājumu: “Ko nozīmē Jupitera apziņas iekļaušanās Zemes cilvēces apziņas režģī?”

- Savas radīšanas aktīvajā fāzē Jupiters piedalās savas spēcīgās apziņas iebūvēšanā zemiešu apziņas Režģī ar tādu mērķi, lai izvestu cilvēci uz jaunu apziņas līmeni.

Pirms kāda laika jums tika dota “matricas apziņas” definīcija, kur jūsu individuālā apziņa tika iekļauta Zemes, Saules sistēmas, Galaktikas un Visuma apziņā.
Bet tagad Jupiters ienes savu ieguldījumu šajā “matricas apziņā”. Tādējādi ir iepīts vēl viens pavediens ar mērķi padarīt jūsu individuālo apziņu – viengabalainās-individuālās nozīmē – pilnīgāku.
Jupiters pašlaik spēlē vienu no vadošajām lomām šajā formēšanā, un tas bija jūsu zemes un Debesu Skolotāju pareģots.

Cilvēks, kuram piemīt “matricas apziņa”, veic kvantu lēcienu savā attīstībā, jau atrodoties uz Zemes kā sākuma punkta cilvēciskā indivīda turpmākajā attīstībā. Tieši tas pašlaik ir galvenais uzdevums.
Iegaumējiet, ka visi jūsu ķermeņi aktivizējas vienlaikus un katrs aktīvs ķermenis ietekmē citu.
Pašlaik atklājas iespēja aktivizēt tādu ķermeni, kurš atrodas uz Jupitera.
Lieta tāda, ka Jupiters ir “īpaša ķermeņu glabātuve”: ne katrs no viņiem var būt aktīvs, bet tikai tie, kas jums nepieciešami pēc JŪSU izvēles turpmākajai attīstībai.
Jūs varat dzīvot uz Zemes simtiem dzīvju, tā arī nepieprasot šo savu ķermeni. Bet tiem, kas aktīvi virzās uz priekšu, vienmēr nāks uzvedne, ka uz šī giganta viņu “kāds” gaida un alkst pēc viņa darbībām.

Kā pazīt “Jupitera balsi”, ka viņa sauc, vai arī tas būs līdzīgi insaitam?

- Tas ir iespējams dažādā veidā. Kāds skaidri izdzirdēs planētas aicinājumu, kādam tas atnāks sapnī, iespējami ir arī insaiti ar spilgti izteiktu saziņu ar Jupiteru un viņa iemītniekiem.
Viens no faktoriem, kas norāda uz “piederību” Jupiteram, ir īpašu dzimumzīmju – “Jupitera zīmju” – esamība uz jūsu fiziskajiem ķermeņiem. Tā būs zīme, ka jūs skaidri piederat šai planētai, jums tur ir savs dubultnieks un Skolotāji.
Sakarus nodibinājušie saņems “iesvētījumu” un turpmāko uzdevumu atklāšanos.
Fiziskajā plānā ir iespējami pat ĻOTI reāli smadzeņu pārkārtojumi (rekonstrukcija).
Tas izskatīsies kā datora modernizācija un pilnveidošana.
Jaundzimušiem mazuļiem ar “Jupitera zīmi” tāda “modernizācija” nebūs vajadzīga, bet jums tā neapšaubāmi būs nepieciešama.

Es pašlaik kā pedagoģe nodarbojos ar gadu vecu meitenīti ar tādu zīmi un jūtu, ka caur mani un viņu iet enerģijas un notiek darbs. Ar ko tas ir saistīts?

Tas ir saistīts ar to, ka tavam un viņas Jupitera Augstākajiem Es ir daudz kopīga un jūsu tikšanās uz Zemes nav nejaušība.
Neskatoties uz to, ka tas ir mazulis, viņa tevi pilnveido caur savu apziņu, bet tu savukārt viņas smadzenes piesātini ar informāciju, kuru tu esi pārstrādājusi visu tavu dzīvju laikā uz Zemes, lai viņa sevi “neapgrūtinātu” ar atkārtošanu.

Viņa uz Zemes ir pirmoreiz, un tu viņai palīdzi adaptēties. Viņa – palīdz tev atcerēties Jupiteru. Jūsu savienības rezultātā tev notika iepriekš minētā “smadzeņu rekonstrukcija” (tas patiešām notika pirms dažām dienām; sākumā sāka sāpēt kreisā auss, pēc tam – visa smadzeņu kreisā puse. Bija sajūta, ka uz to birst sasisti stikli.
Pēc tam fragmentāri komentāri: atvaino, kristālu pārkārtošanās...)

Es “Jupitera Iesvētījumu” saņēmu 15.04.02.
Kāda bija tā būtība (mana Jupitera Augstākā Es komentārs):

Saule, Zeme un Jupiters pašlaik mūsu sistēmā veido trīspusīgu savienību. Šai savienībai ir milzīga nozīme kā visai Saules sistēmai, tā arī Zemei un zemiešiem.
Mēs jau vēstījām, ka uz planētas Jupiters eksistē litijs, kurš izveidojās tā sauktās Šumeikera-Levi komētas iedarbībā.
Šis sadursmes process nebija nejaušs, bet apzināts – pārvest Jupiteru darbības režīmā šajā trīspusīgajā savienībā.

Litijs pašlaik kolosāli ietekmē jūsu prātus: tas modina atmiņas mehānismus jūsu smadzenēs, tieši tās zvaigžņu atmiņas, par kuru ir teikts daudzās ezotēriskās grāmatās.

Tātad Jupiters ir sācis aktīvi piedalīties jūsu apziņas modināšanā, neraugoties uz dažu skeptiķu apgalvojumiem, kuri uzskata par neiespējamu tādu ietekmi no Jupitera, jo pēc viņu domām dzīvība uz GĀZVEIDA planētas eksistēt nevar.
Lai viņu skeptiskais prāts tāds paliek, bet mēs vēršamies pie tiem, kas tic “neiespējamā” iespējamībai kosmosā.

Pašlaik mēs ar jums veicam mūsu iesvētījumus. Piekrītiet, skan skaisti: “Iesvētījums no Jupitera”.
Jā, mūsu milzīgajai planētai, tāpat kā Dievam-pavēlniekam Jupiteram (Zevam), ir tiesības ar prieku veikt tādus iesvētījumus: jaunu zināšanu, spēka un vieduma nodošanu zemiešu pirmrindas vienībai.

Mani pieņēma Jupitera-Zemes un Saules Savienībā. Atnāca šīs Savienības pārstāvji no Jupitera puses. Man pasniedza Jupitera zīmi: apli, zem tā – simbols, līdzīgs sasietai lentai, augšā – stari.
Pēc tam mani ielūdza uz svinību Zāli, kur mani sagaidīja Jupitera Augstākais priesteris.
Pēc tam, kad caur mani tika izvestas “vecās” enerģijas (planētas iepriekšējā hierarhija un destruktīvi elementi), Augstākais priesteris pateicās man un uzlika man galvā “Jupitera vainagu”.
Viņš arī visas Savienības vārdā apsolīja ņemt savā aizbildnībā un vadībā.
Es ieraudzīju, kā man iedeva papildu aizsardzību – “Jupitera vairogu”, paskaidrojot, ka tas par lieku nebūs.
(Jupitera enerģijas nav gluži gaišas, nedaudz smagnējas, taču ļoti spēcīgas).

15.05.04.

 

Pievienots 04.05.2014

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/vkhozhdenie_jupitera_v_reshetku_soznanija_chelovechestva/28-1-0-1430

Tulkoja Jānis Oppe