Практики, наполняющие нас

Prakses, kas mūs piepilda

Prakses, kas mūs piepilda ar mīlestību

un mierīgumu

(Seanss ar Saules Brālību,

īss pārstāsts)

18 10 13

SB: Pirmām kārtām pati labākā prakse ir saikne ar AEs, kura vienmēr dod pozitīvu lādiņu un nekad nenolaiž, bet tikai palīdz pacelties pa vibrācijām un ieraudzīt visu nevis vienas rudens dienas drūmajā gaismā, bet saules gaismā, kura iedvesmo uz jaunradi un neļauj pagurt (aiz loga iemirdzējās saules gaisma).

Otrā prakse, kas ļauj saglabāt savu veselību vai to uzlabot – redzēt sevi mīlestības, panākumu, prieka un laimes staros.

Radiet savu varavīksni, piepildieties ar to laimi, kura vienmēr ir dvēselē kā pašā visdārgākajā vietiņā, kur vienmēr ir mājīgi un priecīgi. Un, lai kas nenotiktu fiziskajā plānā, vienmēr ir dievišķā lappusīte jūsu dzīves grāmatā, kur klātbūtnē ir Diženā Dieviete, jūs un mēs. (Saule apmirdz visu debesjumu).

Trešā prakse, kas saglabās jums dzīvību un veselību – to dzīves nepatīkamo momentu atlaišana, kuri jums ir kaitējuši. Ja jūs tos stiepsiet sev līdzi gadu vai pat vairāk, tad saslimsiet un sāksiet vārgt. Pēc iespējas ātrāk tieciet skaidrībā ar savām nepatikšanām un centieties no tām norobežoties, nelienot iekšā svešās darīšanās un nepinoties savējās.

Saglabājiet sevī mierīgumu, izturību un prieku par to, ka jums viss ir nokārtots un tā tas būs arī uz priekšu.

Un ja ne viss ir nokārtots?

Tieciet ar sevi skaidrībā, kāpēc jums vēl viss nav nokārtots, un izdariet tā, lai tas, ko jūs uzskatāt par nederīgu, vai tās attiecības, kuras nenes jums apmierinājumu, tiktu izlabotas pašā tuvākajā laikā. Tādēļ ir jāpadomā un, galvenais, jāsajūt tie cēloņi, par kuriem jūs pagaidām nezināt. Vienmēr atradīsies slēpti jūsu nepatikšanu cēloņi. Tie ir jāatrod un jāizdziedē.

Un šodien mēs sāksim tādu kursu, lai izskaustu jūsu slimību un enerģētisko iekrišanu cēloņus.

Atslābinām savu ķermeni līdz tādai pakāpei, ka viņš klusi “iemieg”, piepildāmies ar pozitīvām enerģijām.

Paceļam mūsu apziņas lodīti uz mentālo plānu, uz devīto čakru, augšupceļam sevi uz nākamo dimensiju. Šeit mēs redzam maigu, siltu gaismu, kuru izstaro Skolotāju caurspīdīgās figūras. Mūs pavada uz saules pielietu istabu, aplī stāv krēsli, kuros sēž Skolotāji un aicina arī mūs piesēst.

Skolotājs pašlaik runā par karmu. Par to, ka mums ir stipra pārliecība, ka pie visa vainīga ir mūsu karma. Ka mēs daudz domu un enerģijas atdodam mūsu karmas pētījumiem, stiepjam to kā mugursomu visu laiku sev līdzi un nekādi nevaram šo mugursomu nomest un atstāt to pagātnē, un tādā veidā dot brīvību jaunām gaišām enerģijām mūsu šodienas dzīvē.

Skats no augšas, no AEs, ļauj nemeklēt mūsu un svešas rīcības iemeslus un to izskaidrojumus, bet vienkārši dzīvot šeit un tagad, vedot sevi uz gaismu. Aiziet kritika, pārestības, paškritika, un jūs vienkārši dzīvojat.

Dažreiz cilvēks nesaprot: kāpēc viņš mīņājas uz vietas un nevar iet uz priekšu? Tad atkal ir jāsavienojas ar savu Augstāko Es un jāpajautā par radušos situāciju. Un atkal ir jāpaskatās uz sevi no augšas, no AEs – kas pašlaik man konkrēti traucē?

Un ir jāatceras, ka ne visi cēloņi atrodas mūsos, jo 30% mūsu rīcības taču notiek nejauši, neplānoti. Pirms cīnīties ar radušos problēmu, bīties no tās, sākumā ir jāsaprot un jāpieņem tā kā noticis fakts.

Un visi mūsu satraukumi, bažas, bailes, kas turklāt rodas, ir jāizvelk no ķermeņa, no visām šūniņām, jāsakoncentrē lodītē un jāsadedzina briljanta liesmā. Ja pēc tam dvēselē ir iestājies mierīgums, tad jūsu problēma ir gandrīz atrisināta, bet, ja ir palicis nemiers, tad vēl ar sevi ir jāpastrādā.

Otrā prakse – veselības saglabāšana, tas ir, sevis redzēšana mīlestības, gaismas, panākumu, laimes staros. Mēs mācāmies vākt prom savas pārestības no mūsu dzīves, tāpēc ka tās mums traucē dzīvot, pazeminot mūsu ķermeņa vibrācijas. Un mēs tieši tāpat nevaram sev palīdzēt piepildīties ar prieku un mīlestību. Mēs ieslēdzam visas saulītes mūsu iekšienē: 3. centrā, sirds čakrā, galvā, 8. čakrā, 10-jā, piepildām sevi ar visu Augstāko Es mīlestību.

Atrodam vietu, kur mums ir mājīgi, silti un harmoniski, ieslēdzam šo varavīksni un dziedējam sevi. Piedodam arī sev. Vācam prom visas bailes, kuras var nākt pat no dziļas bērnības, vācam prom bailes no nāves.

 

Jautājums: kas ir mentālās un ķermeniskās bailes?

Mentālās bailes – tās ir mūsu domas, mēs izdomājam šīs bailes. Ķermeniskās bailes – tās ir bailes no apstākļiem, tas ir, no tā, kas ir pašlaik: mums uzbruka suns vai arī nāk vilciens, un jūs baidāties nokļūt zem riteņiem.

 

Mūsu bailes tiek sastrādātas ilgā laika periodā un nonullētas noteikta laika cikla beigās. Pašlaik norit tāda cikla pabeigšana, un mums ir jāpacenšas šķirties no tām uz visiem laikiem. Var piesaukt SB, lai palīdzētu mums novākt visas bailes, bet atbrīvojošos telpu piepildīt ar gaismu un mīlestību.

 

Atkal vēršamies pie Saules Brālības. Pašlaik runa ir par planetārajām programmām, kuras mums ir uzspiestas, pēc kurām mēs dzīvojam: veģetārisms, noteikta ūdens daudzuma uzņemšana, kalsna ķermeņa uzbūve, sēdošs dzīvesveids, izsmalcināta barība, importa dārzeņi un augļi, ātro ēdienu restorāni, mode, sociālie tīkli, kā arī programmas, kuras apspiež mūsu iniciatīvu. Tas viss nogludina mūsu emocijas, kas rezultātā padara mūsu dzīvi pelēku, samazinot mūsu spējas sazināties, piedalīties svētkos, iet uz teātri, ceļot.

Mēs esam atdalīti cits no cita, mums nav vienotības, citu viedokļu pieņemšanas prakses. Tās ir noturēšanas programmas, mūsu attīstības palēnināšana. Mūsu uzdevums – iemācīties savienoties ar citiem cilvēkiem.

 

Tagad par mūsdienu pārtiku. Pamatā visi produkti satur ķīmiskas piedevas, kas ir kaitīgas mūsu organismam. Kā pārbaudīt šo produktu tīrību un ķīmisko piedevu klātbūtni?

SB dod mums programmu, kura palīdzēs mums atpazīt kaitīgus ingredientus produktos, un mūsu ķermenis pats jutīs, vai viņam šie produkti ir vajadzīgi, vai ne.

Nāk iniciatīva programmā, lai uzlabotu saikni ar paša ķermeņa apziņu. Pēc tam mēs mēģinām iedomāties sevi noteiktās situācijās, piemēram, tirgū vai veikalā, kad mēs izvēlamies sev barību, lai patrenētu šo no jauna parādījušos spēku.

Pateicamies SB.

Pateicība Jums, lielajiem dvēselē, par bezgalīgo pacietību, viedumu un mīlestību, par laimi atkal ar jums savienoties!

 

Pievienots 13.09.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/praktiki-napolnyaiuschie-nas

Tulkoja Jānis Oppe