Наши вебинары, 2021 год

Mūsu vebināri, 2021. gads

18 01 14 02

Mani dārgie klausītāji! Priecājos jūs sveikt!

Pateicos jums par atbalstu un mīlestību!

Mūsu vietnē pakāpeniski palielinās vebināru skaits un to daudzveidība – tie ir tiešsaistes semināri, dzīva čenelinga, meditāciju un praktisku garīgu nodarbību semināri.

Bez tam es nodarbojos ar individuālu apmācību un konsultācijām ar dažādiem cilvēkiem – tā ir konsultatīva pieņemšana un koučings.

SK old 2

 

2021. gadā mēs atveram jaunu Skolu "Garīgās attīstības pamati" visiem interesentiem, kas vēlas sākt savu garīgo ceļu. Programma un visas detaļas par Skolu[1].

18 01 14 03

Ar Saules Brālības Skolu mēs nodarbojamies jau ceturto gadu. Mēs atnācām pie Gara un Dvēseles Sākotnēm, pavadījām Lielo Dievišķo Aizgādni pie Mihaēla, saplūdām ar Diženās Dievietes Sirdi. Mēs augšupcēlāmies uz nākamo dvēseles līmeni, radījām grupveida dvēseli, pabijām Augstākajā Mentālā (līmenī, augstākā par Kristus-apziņu), kur ir sakoncentrēti Planētas Skolotāji un Zemes Pārvaldnieki. Šajā līmenī mēs iegājām planētas informācijas līmenī.

Mēs veicām lidojumu uz Absolūtu, uz fotonu pirmsākumu, savienojāmies ar Materiālo Avotu Zemes Centrā…

Kādi vēl piedzīvojumi gaida mūs ar jums?

 

Šajos Seansos ar Saules Brālību kā vienmēr katru reizi ir tiešie čenelingi. Mēs jau esam novērtējuši šo netradicionālo apmācību. Es ar pārliecību varu teikt, ka tādas pieredzes nav nevienam, jo nodarbības notiek tieši no mūsu Saules aspektiem. Viss, kas mums tiek dots, ir savienots ar dziedināšanu, apstarošanu ar dažādām enerģijām un kosmisku ietekmi uz mūsu apziņu.

18 01 14 04

Bez nodarbībām ar Saules Brālību notiek Diženās Dievietes dziedināšanas Seansi. Tie ir kļuvuši tradicionāli un ir veltīti cilvēka visu daudzdimensionālo aspektu veselībai un dziedināšanai. Tādā vebinārā piedalīties var katrs, neatkarīgi no viņa iespējām redzēt vai just augstas enerģijas.

Seansi ar SB un DD notiks reizi mēnesī.

Maksa par nodarbību ar Saules Brālību, Seansu ar Diženo Dievieti un jebkuru ierakstu - 1 000 rbļ. Mēs smaazinām maksu, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu piedalīties šajās Skolās.

Vebinārus jūs varat apmeklēt pēc jūsu iespējām. Iepriekš pareģot, kas būs kārtējā vebinārā, ja tas ir dzīvais čenelings, nav iespējams. Tas vienmēr ir kaut kas jauns, un līdz šim neviens nav bijis vīlies. Visas nodarbības, kuras jūs esat izlaiduši, jūs varēsiet nopirkt ierakstā.

18 01 14 05

Semināri par garīgās dzīves tēmām, kā jaunums ezotērikā, ietver sevī praksi, kura saņemta no Skolotājiem, iniciācijas un ceremonijas, attīrīšanos un dziedināšanu dažādos līmeņos. Nav reklāmas un tieksmes pārdot savus vebinārus klausītājiem. Semināru tēmas – daudzimensionalitāte, dvēsele, karma, dziedināšanas un attīrīšanās prakses dažādos līmeņos.

18 01 14 06

Bez tam mēs noturam bezmaksas nodarbības un meditācijas 2-3 reizes nedēļā, lai apgūtu prakses un dziedināšanas, pēc vibrācijām atbalstītu planētu un noturētu gaismu un mīlestību mūsu sirdīs. Tās notiek vakaros.

 

 ***

Vebināru apmaksas nosacījumi:

 

Pārvedums uz Sberbank karti:

Kartes Nr. 4276 1600 1263 4789

Jandeks-nauda: konts 41 00 11 43 27 08 994

 Pay-pal uz e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bankas pārvedumi no mūsu valsts un no ārzemēm: Contact, Vestern Union, Golden Crown

uz vārdu KOTELNIKOVA NATALIA NIKOLAEVNA

 

Noteikti norādiet tēva vārdu. Pie mums tas ir nepieciešams.

Jūs varat apmaksāt uzreiz vairākus vebinārus.

 

Jebkurā gadījumā jūs man sūtāt vēstuli, norādot vebināra datumu un apmaksas veidu.

Uz e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Atbildes vēstulē es jums atsūtu norādi un paroli uz vebināru(iem).

 

Akurāti kopējiet paroli. Ievietojot pārliecinieties, ka jūs neesat atstājuši atstarpi paroles sākumā (lieku punktu).

***

Lūdzu jums sagatavoties meditācijai laikus, lai nebūtu saplosītas jūtās un netraucētu mūsu noskaņošanos un augstu apziņas un vibrāciju līmeni.

Lūdzu nodarbību laikā nesarunāties un domāt pozitīvi. Mēs atrodamies kolektīvā (grupveida) apziņā, un jūs esat dzirdami.

 

Priecāšos satikt jaunu draugus un ar nepacietību gaidu tikšanās ar mūsu veterāniem!

Jūsu Natālija Koteļņikova

 

Pievienots 14.01.2018, atjaunots 27.06.2021.

http://www.sanatkumara.ru/seminari-2018-goda/nashi-vebinari-2018-god

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/3168-skola-garigas-attistibas-pamati (Tulk. piezīme)