Нина Терехова и Сергей Бублик – Прошёл месяц после «великого противостояния» Марса. Ч.2. 29 августа 2018г

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Pagājis mēnesis pēc Marsa “lielās opozīcijas”. 2. d. 2018. g. 29. augusts

 

Uz planētas laukiem ir parādījušās jaunas piktogrammas. Atcerēsimies, ka planētu opozīcijas momenti (plus-mīnus 40 dienas) – tie ir paši labvēlīgākie momenti mijiedarbībai. Paši precīzākie iedarbības ziņā. Turpinām sekot iedarbības “pēdām”.

18 08 29 01

1. att. 2018.08.13., Viltšīra, Anglija

Kretovs (Кретов): “Tas ir zināms kustības pa aploci cikliskuma moments, kurš sabrūk signālos. Pašlaik nāk kaut kāds signāls. Uzklājoties uz /iepriekšējiem/ signāliem, atdala tos.” (Mēs redzam 12 sektorus katrā aplī, bet signāls ir nedaudz nobīdīts.)

18 08 29 02

1. att. 2018.08.19., Hempšīra, Anglija

Kretovs: “Lieliski! Telpas ģenerēšana. Vispār kopumā viss būs sajaukts.”

18 08 29 03

3. att. 2018.08.11., Viltšīra, Anglija

Kretovs: “Bet tā ir telpas darbība uz asinīm. Iedarbība uz asinīm. Ja ņemam telpā kādu punktu, nav svarīgi, kur šis punkts būs, tad vienmēr parādās iedarbība uz asinīm. VIŅIEM ir iespēja mainīt asiņu informācijas komponenti.”

 

Atcerējos, ka pirms pāris nedēļām sarunā ar Juriju Vasiļjeviču (Юрий Васильевич Кретов) pažēlojos, ka ir ļoti grūti sajust jauno kontaktētāju, “Citu”, to, kam mūs nodeva Projektā, klātbūtni. Un tad viņš iedeva rituālu, lai noskaņotos, bet vienalga sajūtas bija nesaprotamas…

Un, lūk, tagad, uzzinot par iedarbību uz asinīm, viss kļuva skaidrs! Jo parasti taču mēs nejūtam asiņu kustību…

No atskaitēm:

2018.08.22. Ņina. Noskaņojos. Palūdza parādīt skaidru VIŅU klātbūtnes ZĪMI. Un atsaucās labā plauksta ļoti dīvaini. Pa viņu ar guldzēšanu pārvēlās asiņu vilnis uz pirkstiem. Bet pēc tam asinis atplūda uz augšu, un plauksta notirpa bez asinīm. “Mēs nodarbojamies ar telpu. Asinis ir telpas raksturlielums. Vairāk nekādu zīmi iedot nevaram. Jūs taču nejūtat asiņu plūšanu sevī. Mūs ir grūti sajust. Mēs drīzumā izdarīsim savu darbu un šķirsimies no jums,” – es izdzirdēju. Un es jutu visu labo roku (un tas taču ir labējais limfas loks, kurā atrodas visas šīs dzīves arhīvs). No apakšas roka bija bez asinīm it kā. Paralizēta it kā. Grūti piemeklēt vārdu. Rakstu, bet rokā norit kaut kāds process… It kā kaut ko anihilētu. Pateicos visiem!

2018.08.27. Palūdzu zīmi un sajutu asinis jau augstāk rokā – augstāk par plaukstu. Bet nākamajā dienā jutu asiņu vilni vēl augstāk rokā – gandrīz pie pleca. Tās iekšienē viļņojās, atstājot aiz sevis “ērkšķus”.

 

Lieliski! Izrādās, ka uz mums visiem nāk informācijas iedarbība caur asinīm!

Un tas tiek darīts kompleksi un secīgi.

Pamēģināsim parādīt to secību, kuru izsekojām mēs.

Ir ļoti grūti noformulēt, izteikt vārdiem to, kas pašlaik notiek. “Izpaužas lokālumi, kuri pašlaik pārkāpj kaut kādus fizikas likumus,” saka Kretovs.

(Piemēram, ir ļoti grūti izskaidrot slēpto kameru ierakstītos klipus, kuri attēlo gandrīz vienu un to pašu: mašīna brauc pa ceļu, pēc tam negaidīti ietriecas neredzamā šķērslī. Turklāt sadursmes izrādās diezgan smagas: noslēpumainais šķērslis saspiež automobiļus un pat apgāž tos. Šie video bija iegūti dažādās valstīs, dažādā laikā un no dažādiem cilvēkiem. http://esoreiter.ru/index.php?id=0718/08-07-2018-073048.html&dat=news&list=07.2018

Tam visam ir sakars ar neredzamo spoguļa matēriju, kura negaidīti izpaužas mūsu dimensijā un tikpat negaidīti izzūd. Tā ir sarežģīta tēma, par kuru var palasīt Tihoplavu V.J. un T.S. (Тихоплав В.Ю. и Т.С.) grāmatās.Tādā nu, lūk, apbrīnojamā laikā mēs ar jums dzīvojam!)

 

Atgriezīsimies pie mūsu tēmas.

Iepriekšējā rakstā (http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub110.html[1]) mēs parādījām piktogrammu, kura vēstīja par “ietekmi uz apzarni”. Bet šodienas piktogramma vēsta par iedarbību uz asinīm.

 

Tātad ir izsekojama ķēdīte: apzarnis – limfas sistēma – asinis.

Pacentīsimies šo loģisko ķēdīti izsekot, balstoties uz piemēriem un novērojumiem.

Apzarņa saikne ar limfu.

Piemērs. Daudzi zina, ka Ķīnā bija populārs nāvessods ar vārītu gaļu. Ķīniešu ārsti, uzšķēržot ar nāvi sodītos noziedzniekus, kurus pirms nāves baroja līdz pārsātinājumam, apzarnī (gļotādas liekums, uz kura stiprinās zarnu cilpas) konstatēja pārpildītus limfvadus. Tas arī bija nāves cēlonis.

Tiem, kas ir pieraduši pārēsties, notiek tas pats. Kuņģa un zarnu trakts, vienkārši runājot, piepampst.

Un nesapņojiet par labu gremošanu, ja jūsu vakariņas beidzas mazāk nekā 4 stundas līdz miegam.

(Starp citu, mūsu reālie novērojumi par svaigēšanu. Mēs jau 15 gadus ēdam vārītu barību. Un es (Ņina) palūdzu Kretovam paskenēt mana kuņģa stāvokli uz šodienu. Kretovs teica: “Ļoti pozitīvi. Tajā skaitā ļoti līdzena kuņģa virsma un asinis vienmērīgas katrā pusē.”)

 

Limfa un asinis.

Iekšējo vidi pārstāv asinis, kuras ir šķidri savienojoši audi. Asiņu sastāvā ietilpst plazma un formas elementi – leikocīti, eritrocīti, trombocīti.

Limfa – tas ir savienojošo audu paveids. Limfvadi kalpo limfas attecei – tā ir savdabīga drenāža, kura veicina toksīnu, mikrobu, vīrusu un sabrukušu šūnu izvadīšanu. Limfā, atšķirībā no asinīm, nav trombocītu ar eritrocītiem, toties viņā ir novērojams ļoti daudz limfocītu.

Asiņu plūsmas ātrums ir daudz ātrāks par limfas ātrumu.

 

Tad par kādu “iedarbību uz asinīm” var būt runa jaunajā piktogrammā?

 

Un uzreiz apbrīnojams jaunums no zinātniekiem!

“Noteiktas zarnu baktērijas var jebkuras grupas asinis pārvērst universālajā 0 tipā.

Eksistē četras pamata asinsgrupas – A, B, AB un 0. Asinsgrupu nosaka gēni, kuri tiek mantoti no vecākiem. Katrai grupai var būt pozitīvs vai negatīvs rēzus. Ir atrastas astoņas pamata asins apakšgrupas. Nepareizas asinsgrupas pārliešana var apdraudēt pacienta dzīvību imūnsistēmas reakciju dēļ.

Amerikāņu zinātnieki apgalvo, ka ir identificējuši zarnu baktērijas, kuras var A un B tipa asinis pārvērst 0 tipā.

Cilvēki ar 0 tipa asinīm un negatīvu rēzus faktoru tiek uzskatīti par universāliem donoriem. Tādas asinis vienmēr ir pieprasītas ārkārtas situācijās, kad nav laika pacientam pārbaudīt asins tipu un pārliecināties, ka tas atbilst prasībām.

Doktors Stīvs Vizers (Steve Withers) no Britu Kolumbijas Universitātes teica, ka pētījuma gaitā zinātnieki meklējuši paņēmienu, kā aizvākt antigēnus A un B, kuri ir vienkārši cukuri, ar šo baktēriju fermentu palīdzību. Šis paņēmiens izrādījies 30 reižu efektīvāks par eksistējošajiem.

Pētījums tika publicēts Journal of the American Chemical Society.”

https://oko-planet.su/phenomen/phenomennews/447692-opredelennye-kishechnye-bakterii-mogut-prevraschat-krov-lyuboy-gruppy-v-universalnyy-tip-o.html

Un šis ir ļoti labs jaunums cukura diabēta slimniekiem! Slimība tagad var aiziet pati no sevis.

 

2018. g. 29. augustā.

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 28.08.2018

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub111.html

Pievienots 06.09.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/prosh-l-mesyats--ch-2

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/23-n-terehova-un-s-bubliks/1717-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-pagajis-menesis-pec-marsa-lielas-opozicijas-1-d-2018-g-27-augusts (Tulk. piezīme)