Нина Терехова и Сергей Бублик – Отчёт по ПРОЕКТУ «Контакт с Высшей Цивилизацией» (Ч8. «Белый туман 2018 года»)

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Atskaite par PROJEKTU “Kontakts ar Civilizāciju no Centaura Alfas zvaigznāja” (8.d. “2018. gada baltā migla”)

2018. g. maija beigu un jūnija sākuma Kontakti veltīti, lai pētītu “balto miglu”, par kuru J.V. Kretovs (Ю.В. Кретов) runā jau kopš 2016. gada.

Ko gaidīt no 2018. gada un kā kaut kam “tādam” sagatavoties?

Mēs nolēmām izpētīt “balto miglu”, kura jebkurā gadījumā gaida KATRU šajā gadā. Tā kā cēlonis atrodas smalkajā plānā, tad mēs varam tikai aprakstīt SAJŪTAS un palūgt Brāļiem atbildēt uz jautājumiem.

- Kāpēc šī parādība, jau fiksēta dažādās planētas vietās (Ķīnā, ASV), biedē tās lieciniekus?

- Lokālu “baltās miglas” parādīšanos provocē valsts (vietas) psihosfēra. Tā?

- Ir pamanīts, ka sākumā izmēros uzpūšas ūdens un pēc tam vilnī sāk virzīties migla (sk. Mičiganas ezeru – tur par 40 cm pacēlās ūdens līmenis pārsteigto zvejnieku acu priekšā). Tā?

18 06 07 01

Lai pozicionētos “baltajā miglā”, Kretovs grupai iedeva rituālu: Ar mēles galiņu vajadzēja skart (iztēlotu) BALTO MIGLU ap sevi dažādās vietās (it kā tā būtu visur – pa kreisi, pa labi, priekšā…)

Mēle ir ķermeņa enerģētiskais centrs.

 

Pirmo trīs dienu kontakti parādīja tādu sajūtu dinamiku:

Pirmajā dienā visi pamanīja krāsas izmainīšanos meditācijas brīdī. Visas spožās neona krāsas kļuva matētas, it kā būtu papildinātas ar biezu balto. Un pēc tam sapņi. Mokoši vilka uz miegu.

Visu otro dienu tika atzīmēts aizkaitinājums bez iemesla un “ar iemeslu” – tuvinieki mēģināja uzkrist uz nerviem, īpaši bērni. Vēlēšanās atgulties, un pēc tam sapņi.

Trešajā dienā notika kaut kāda CENTRĒŠANA. Kļuva mazliet vieglāk.

 

Apspriežot rezultātus, Kretovs teica, ka “Pozicionējās “baltajā miglā” visi. Noskaņojās.”

Tātad, ko ir pamanījuši “baltajā miglā” (turpmāk BM) dažu dienu dinamikā dažādi cilvēki un dažādās planētas vietās.

Pirmajā dienā (18.05.26.)

Ņina. Skāru ar mēli BM (iztēlojos BM kā uz Mičiganas ezera).

Un pēkšņi manī “uzvārījās šūniņas”. Pamazītēm cēlās neparasts siltums, no lejas, ļoti lēni, vilnī pa šūniņām. Stingri secīgi no vienas uz otru.

Rādīja ķermeņa iekšienē, neskarot nez kāpēc ādu. Tā palika auksta.

Uz jautājumu atbildēja: “Ja cilvēka psihosfērā ir bailes – tad izbīsies. Bet daži cilvēki pēc BM smiesies!”

Sapnis-ATKLĀSME uz 18.05.27.. Sapnis pastāstīja par notiekošo smalkajā plānā.

“Kaut kādi cilvēki mēģināja izraisīt manī bailes (uzkūdīja suni), neizbijos. Bet suns patrinās gar kājām. Viņi gribēja uzzināt, ko SAPRATU es un ko saprot citi cilvēki blakus…

Pēc tam visus, izņemot mani, iesēdināja kā liftā un nolaida liftu verdošos TVAIKOS. Paturēja (izskatījās pēc spīdzināšanas) – taču viņiem nav ko teikt pat zemapziņā. Pacēla. Viņi tūlīt pat aizmiga. Mēs pēc tam kādu sievieti pamodinājām (modināju es ar viņas vīru nez kāpēc) – viņai viss kārtībā. Agrāk paticis melot vīram – tagad saka tikai patiesību… Par viņu bērnu viņš pajautāja… neatceros detaļas.

Nevaru izskaidrot – bet mana atklāsme tur bija par to – ka uz Zemes notiekošā cēlonis atrodas smalkajā plānā. Ar cilvēkiem notiekošā cēlonis – arī ir tur. Enerģijas uzbangojums, asiņu vārīšanās! No atklāsmes, no radošuma!!!

ES SAPRATU, ka nevar VIŅIEM to teikt, un nolēmu aiziet. Bet! Mani cenšas panākt, ar visādu viltu mēģina uzzināt, KO sapratu. Tur mani, bet novērsu viņu uzmanību ar kaut kādu bērnu un tomēr aizgāju…

Izrādās, tas ir NOSLĒPUMS mums, kurš ļauj turēt mūs neziņas kabalā…

 

Sergejs. Uz jautājumu atbilde: “Ne tikai psihosfēra ir BM cēlonis.” Un raudzījās kā uz bērnu, kurš lūdz izskaidrot ļoti sarežģītas lietas.

Oļa. Spoža saules gaisma nomainās uz neona gaismu, pēc tam uz violetu. Lūdzu parādīt, kas ir baltā migla. Kā pēc burvju nūjiņas mājiena izmainās krāsa: it kā tai būtu pievienota baltā. Viss apkārt ir pieņēmis nenoteiktu krāsu, pieklusinātu. /Astruss: pieņemsiet izmaiņas ar baltu nokrāsu…/

Bet es iegrimu dziļā nedomāšanā. Klusums. Miegs nomodā. Iekšienē totāls mierīgums.

Gaļa. Jā, psihosfēra tieši ietekmē BM. Tā tīra telpu. Šī migla nav tāda, kādu cilvēki ir pieraduši redzēt savā dabā. Tā patiešām var biedēt. Ķermenī pilnīgs klusums. Skats no augšas – plašs purvs, daudz augu, bet ir tīra ūdens logi.

Ļuda. No paša sākuma ļoti skaidri iesmeldzās labās rokas plauksta un sāpēja, kad rakstīju atskaiti. Viegli stiepa uz augšu. Pēc tam sajutu tikko manāmu šūpošanu rumpja iekšienē. Pakāpeniski iegrimu kaut kādā sastingumā, it kā es būtu blīvas baltas miglas iekšienē. Taču bija priecīgi.

Nataša. Uzdevu pirmo jautājumu par vietas psihosfēras īpatnībām. Noskaņojos un… mani pārtrauca, bija steidzīgi jābrauc prom. Viss “pinkulī” sanāca.

/Šķiet, tā iedarbojas Vācijas psihosfēra?!/

Darina. Balti gaišzila gaisma… Es vēl nepaspēju uzdot jautājumu, kad atnāca frāze: “Nekā briesmīga tajā nav… Tu taču nebaidījies…” Sāka nākt atmiņas par balto miglu, kura reiz bija Lihmas ciematā (galējie ziemeļi). Tā te pienāca pie mājas logiem, te atkal atkāpās uz meža pusi. Un tā vairākas reizes. Mēs ar bērniem nosaucām to par “staigājošo miglu”. Nebija bail, bet interesanti…
Uz jautājumu: “Valsts (vietas) psihosfēras īpatnības provocē Baltās miglas parādīšanos. Tā?” Atbilde: “Ne gluži… Atkarīgs no daudziem apstākļiem…” Tālāk – klusēšana…

 

18.05.27..

Ņina. Skaidri ieraudzīju BM vilni, kā uz foto. Skāru to ar mēli. Un uzreiz GAISMA – klusināti zeltaina. (Diena šodien ir kaut kāda dīvaina – pati smagākā pēdējo dažu gadu laikā. Akls aizkaitinājums bez iemesla (tieši bez iemesla!), nekas neveicās, atgūlos pie negatīvās TV-kastes… Vakarā arī kontaktu iztraucēja. Pārtrauca 3 reizes tuvinieki!) Jā! Sāpīgas čūliņas pie aukslējām atradu! Tieši tur, kur atrodas mēles galiņš. Kas tas ir?

Rīts. Ar mēli skāru BM. Uz augšu trīs punktus, uz leju, pa labi, pa kreisi. Visur silta zeltaina gaisma – īpaši augšā. Pa labi un pa kreisi uz zeltainā fona rādījās pelēkas lodes. Bet pēc tam fizisko ķermeni IZTAISNOJA guļus. CENTRĒJA kā pie krusta. (Pirms tam bija sajūta, ka kaut kā kārtojas smalkie ķermeņi (vismaz enerģētiskais)). Es teiktu – “kolapšēšanās”. (Atcerējos savu “ķermeņu kolapsēšanās” pieredzi pirms 20 gadiem. Tur bija mokoši fiziskajā līmenī! Ilga 6 stundas – nokritu vannasistabā 5 no rīta, zaudējot samaņu, un atlīdu atpakaļ istabā ap pusdienas laiku (pastāvīgi zaudējot samaņu). Zināju, ka ārsti nepalīdzēs…)

Bet šeit – ir skarts emocionāli psihiskais aspekts. Galvenais, mocīja jautājums – kāds ir nomāktības cēlonis? Cēloņu nav! Viss ir labi, pat ļoti labi!

/Kā izrādījās, “baltajai miglai” ir īpašība izolēt emociju uzkrājumus, iespējams, savāktus visas dzīves laikā…/

Sergejs. Jautājums: “Kāpēc BM biedē?” “Nepazīstams spēks. Parādība, kura nav līdzīga nekam uz Zemes.”

(Stāvoklis uz vakara pusi arī dīvains. Pārbaudīju sevi ar ietvariem – caursists! Radītāja plūsmas nenāk. Un pa visu dienu taču nostrādājos – šķipelēju šķembas, taisīju mulču, pļāvu…) Kas tas ir?

Oļa. No BM skaršanas ar mēli rodas koncentriski riņķi. Droši vien tie rodas enerģētiskajā ķermenī, bet arī fiziskais jūt. Ja pieskaros augšā, tad arī riņķi izplatās uz augšu, ja uz sānu – riņķi ir precīzi uz sānu, uz leju – uz leju. Un vēl šajā vietā iedegas gaisma. Grūti aprakstīt sajūtas. Riņķi vēl arī vibrē un rezultātā saplūst kopā. Atkal nosēdēju klusumā.

No rīta sajūtas ļoti vājas, bet tās ir tādas pašas, kā vakar, tikai tik tikko uztveramas.

Par stāvokli. Vakar uz vakara pusi stipri sāka sāpēt viss ķermenis, nezināju, kur kājas likt, ļoti dega. Nācās paturēt aukstā ūdenī.

Gaļa. BM it kā tīra apvidu, ir it kā tā smalkais ķermenis. Migla var rasties neatkarīgi no gadalaika. Tie ir kā paisumi un bēgumi, Satrauktas psihosfēras – smagas, pārpildītas – gadījumā palielinās magnētiskais spriegums. Izpaužas ūdenskrātuvēs kā paisums, un aiz tā nāk migla. Ķermenī ir klusu, atkal augu valsts acu priekšā. Parādīja zemes nogriezuma gabalu – tīri izrautas visas ļaunās saknes. Ķermenī klusums un vieglums, Debesis bālganas. Lūdzu par transformāciju. “Mēs to darām pastāvīgi. Jūs esat ļoti izauguši. Strādājiet ar mums.”

Ļuda. Atkal visu seansu sāpīgas sajūtas labajā rokā, no plaukstas pamata līdz elkonim. Tirpas kājās, no pēdām un augstāk. Galvu nedaudz saspieda. Pieskāros BM, sajūtas uz mēles galiņa – tirpas, durstīšana.

Darina. Seansa sākumā spoža smaragdzaļa gaisma, uzzibsnījot uz bieza balta fona. Jautāju par miglas veidošanos.
- Tad jums vajag tehnoloģiju? Ne tas ir galvenais… Galvenais, nebaidīties no tās… Tā jūs pārklās ar plīvuru… Tā aizsargās jūs no negatīvas enerģijas…
Pataustīju pirms seansa miglu. Sākumā parādījās asociācijas ar saldo vati, taču ļoti gaisīgu… Pēc tam ar mīkstiem mākoņiem… Zīdu… Sagribējās, lai migla ietītu visu ķermeni…

Par stāvokli. Es vakar jutos labi. Daudz padarīju pa dienu. Tikai pret vakaru nez kāpēc sabojājās garastāvoklis un sāka sāpēt vēdera apakša un nedaudz paraustījās aknas. Bet šodien nedaudz reibst galva un ir neliels nelabums. Pataustīju balto miglu. Sajūta, ka visa esmu tajā ietīta. Sajutu sevi maziņu, gultiņā, bet vecvecmāmiņa (tieši viņa mani audzināja) no visām pusēm ir pabāzusi sedziņu, lai man būtu silti un mājīgi))) Labi!!!

Nataša. Es neatceros, šķiet, ka labi, naktī nedaudz pakasījos: jo man taču vēl arvien ir ekzēma vai neirodermīts, skaidri nezinu, kas…

 

18.05.28..

Ņina. Šodien ir krāsu parāde. Kad noskaņojos un taustīju ar mēli BM, tad momentā, kad skāru miglu – vai pa labi, vai pa kreisi – nav svarīgi – uzliesmoja spožs riņķis vienā un tajā pašā vietā pa labi. Tā paspēlējos…

Pēc tam bija mierīgs seanss, bet ar krāsu efektiem – ceriņkrāsas neona vietā parādās bieza matēta ceriņkrāsa, it kā baltu nokrāsu. Un visas krāsas uzvedās tāpat. Atzīstos, ka aizrāvos vērojot. Un sapratu, ka kaut kāds miglas centrs tika iziets vakar, bet tagad sākas ikdiena. Parastās dzīves ikdiena? Vai arī kaut kas ir izmainījis? kas?

Rīts. Skaru BM. Drudža sajūta ķermenī. EJOT /miglā?/ ATNĀC un NONĀC. Dīvaina frāze lieliem burtiem. Runa ir par kaut kā pabeigšanu, aicinājums novest kaut ko līdz galam?

Sergejs. Sākumā man parādīja no augšas nogrieztu metālisku konusu, pie tā apakšā pielikts tāds pats un vēl trešais konuss. Zem tiem melna josla, kā korpuss, kurā bija gaismas spraugas, kurām varēja redzēt cauri. No vienas spraugas pēkšņi mutuļiem sāka pacelties vai nu migla, vai ūdens – nesaprotama konsistence…

(Pārsteidza paziņojums nākamās dienas rītā! – http://earth-chronicles.ru/news/2018-05-29-115985)

Aculiecinieks paziņoja par NLO grupu debesīs virs Sanktpēterburgas.

“Apmēram ap 10 no rīta (Sanktpēterburga). Es nolēmu pavērot mākoņus binoklī. Un pēc dažām minūtēm ieraudzīju pārlidojam 2 lodes nelielā attālumā vienu no otras.
Uz balta mākoņa fona tās bija labi redzamas. Saule atradās aizmugurē. Lodes pēc izmēra var būt viens-divi metri diametrā.
…Sāku aplūkot apvārsni arī vairāk pa labi, 45 grādu leņķī, un es ieraudzīju šo objektu. Man likās, ka lodes to gaidīja vai pavadīja. Tas atradās tajā pašā augstumā, vertikāli, kā es uzzīmēju. Un attālinājās no manis tieši uz augšu. Pret mani bija pavērsts ar sāniem un pakaļējo daļu. Līdz ar katru apgriezienu attālinājās arvien tālāk un tālāk. It kā peldētu. Krāsa tumša, gandrīz melna. Kad bija pavērsts pret mani ar pakaļējo daļu, es redzēju spraugā debesis, tas ir, viņš bija caurspīdīgs no vidus uz apakšu, kā es uzzīmēju.”

18 06 07 02

NLO debesīs virs Sanktpēterburgas 2018. g. 29. maijā

Sergejs. Uz jautājumu “Sākumā uzpūšas ūdens, bet pēc tam parādās migla?”… Nesagaidīju atbildi, un tad gāju cauri miglai. It kā aukstums sāk tevi tur pārņemt, bet no ārienes. Ķermenī iekšā ir silti, bez skudriņām. Apkārt viss ir matēts, neizšķirams. Pēc tam migla, redzams, beidzās, jo sajutu saules siltumu uz ādas.

Nataša. Piedodiet man, es mēģinu meditēt, bet man domas aizklīst: atkal vīrs… Es izdaru visas manipulācijas ar mēli, nu bet galvā nav nekā. Es šorīt esmu aizmirsusi, par ko bija runa vakar, aizmirsu pārlasīt atskaiti un nosūtīt atsauksmi.

Oļa. Jūtos kā kokonā – miglā. Notiek mijiedarbība ar miglu caur tieviņiem diedziņiem-zibeņiem. Pēc tam sākās procesi galvā: seja + pakausis (atkal liftings, atjaunošanās!!). Smagums pārgāja uz smadzeņu labo puslodi un nolaidās uz kaklu + tīmusu + saules pinumu. Esmu ļoti smaga! Pēc kāda laika enerģija sāka virzīties uz augšu. Kļuva vieglāk.

Ļuda. Kājas kā ieaugušas grīdā, pēdas tirpst. Sajūta, ka ķermeņa labā puse ir smagāka par kreiso. Uz beigām – acu priekšā sāk mirgot violeta gaisma.

Vaļa. Pirmkārt, Ņina, pateicos par padomu par meditāciju no rīta. Bet vakar un šodien izdevās meditēt kopā ar grupu.
Par pašsajūtu vakar: sāpēja visas locītavas. Bet tas nav pārsteigums. Taču, lūk, mans emocionālais stāvoklis bija pretīgs, negatīvs pilnīgi “līda ārā”. Bērni niķojās, īpaši jaunākā. Divas reizes nokrita, pastāvīgi kaut ko sadauzīja, un bija iespaids, ka viņas apziņa ir kaut kur tālu. Es tad padomāju, ka jādzer kas nomierinošs. Aizgājām pastaigāties un nopirkām māteri. Bet ap 19.00 kaut kā viss negatīvs pieklusa. Visi izklīda pa istabām, un dzīvoklī iestājās tāds klusums! Vienkārši satriecošs! Un te es atcerējos, ka tabletes tā arī nebija vajadzīgas. Bet pats galvenais: man radās iespēja pameditēt!

05.27. sāku aplaizīt ar mēli balto miglu. Es biju ietverta kokonā ar rādiusu ap diviem metriem. Es esmu kokona centrā. Mēle izstiepās, un apbrīnojami! Migla izrādījās kā siena, mīksta, gluda, bet ne pakļāvīga, patīkama pēc garšas. Aplaizīšana notika tikai pa kokona priekšējo daļu. Bet pēc tam man uzkrita balts sniegs un piepildīja mani visu.
05.28. šo procedūru atkārtoju pa dienu, bet atkal tikai pa kokona priekšējo daļu. 19:00 mēģināju aplaizīt šo balto miglu ap sevi, un izdevās! Ķermenis bija nekustīgs, bet galva griezās ap savu asi. Miglas sajūta tāda pati kā iepriekš. Pēc tam parādījās zaļa meža tēls, skats no augšas, bet uz šī meža fona iezīmējās neparasti milzīgs zieds. Vidus viņam – visas putekšņlapas atsevišķi, spoži dzeltenas, telpiski izdalītas. Bet ziedlapu nebija, tikai kontūra iezīmējās.

Darina. Spoža saules gaisma. Nāk frāze: “Baltā migla ir nepieciešama, lai glābtu cilvēci… cilvēces lielāko daļu… Viņa ir jāpieņem… Stāstiet savai ģimenei… saviem tuviniekiem… Baltā migla ir vajadzīga…”

Stāvoklis. Pa dienu jutos ne pārāk labi. Kad kļuva iespējams, tiku līdz gultai un sajutu, ka ķermeni ietin smalks plīvurs, kā tīmeklītis. Radās asociācija ar Miglu. Pēc kāda laika man kļuva vieglāk. Sajūta, ka parādīja Baltās Miglas “labumu”… “Tā aizsargā jūs no liekām kustībām, no tām, ar kurām jūs varat sev kaitēt…”

 

Un pēc trīs iedarbības dienām mēs nolēmām vēl trīs dienas pabūt šajā “miglā”.

Piezīmēšu, ka Brāļi visu laiku uzsvēra – tā vēl nav pati “baltā migla”, bet sagatavošanās “baltajai miglai”…

Kopīgais visiem:

- vienā brīdī mēles galiņš kļūst neiedomājami auksts, it kā tas būtu iegremdēts šķidrā slāpeklī.

- visas iedarbības notiek iekšienē (it kā ieslēdzas šūnu elektrība), neskarot ādu.

- pēdas un plaukstas ir kā četri karsti gludekļi.

- mokoši gribējās gulēt dažādos diennakts laikos.

- pilnīgs mierīgums (ne uzreiz!). Prātā palika – ģimenes sajūta.

Zemāk aprakstīti paši spilgtākie momenti.

Sergejs. Mēle bija ledaina. Iegāju miglā. No augšas pa ādu vēsums pamikls. Vienstāvu ēkas. Cilvēki kapucēs kustējās kā ēnas. Pilnīgs mierīgums. Gāju un skatījos. Bet, kad migla pārgāja, kļuvi silti. Gāju pa ielu bez ļaudīm, izgāju no pilsētas dzeltenā laukā. Ieraudzīju māju ar smailu jumtu, sētu. Iegāju – Neviena nav. Pēc tam sagribējās gulēt – izslēdzos.

Valentīna. Saskaršanās ar BM kaut kāda iemesla dēļ izraisa mēles galiņa sastingumu. Saskaršanās izraisa mirdzumu.

Valentīna. Esmu kā mākslinieks, neparasts mākslinieks, kuram otas vietā ir gara mēle. Izkrāsoju – izlaizīju balto miglu, bet pēc tam atspiedos pret tās sienu. Miglas siena tur mani, es uzgūlos tai ar visām krūtīm un elpoju, elpoju. Ļoti svētīga sajūta, tā arī stāvētu, apkampusi sienu. Un nekādi nesaprotu, ko gan radniecisku esmu atradusi šajā miglā. Taču tā mani ļoti pievelk, un dvēselē ir mierīgi, labi…

Ļuda. Biju koncertā Mariinkā (Mariinsky Theatre), koncentrēties bija grūti. Pa kājām gāja spēcīgas enerģijas plūsmas, reizēm jutu nelielu spiešanu no ārpuses.

Oļa. Sāku ar mēli skart BM minūtes 15 pirms seansa sākuma. Un gandrīz momentāni dziļi (pat ļoooti) iegrimu stāvoklī, kur nav ķermeņa, nav elpošanas, ir pilnīgs klusums un nav domu. Šķiet, ka ķermenis šūpojas sirdspukstu taktī. Jūtu tikai karstas plaukstas, “pielīmētas” ceļgaliem. Pirms tam paspēju izteikt, ka gribu sajust BM iedarbību. Atvēru acis, visu redzu, bet no stāvokļa neizeju. Pēc tam smagums aptvēra pakauša pašu apakšu, kaklu, plecus un krūšu augšējo daļu. Tāda spēcīga enerģētiska apkakle. Nedaudz piespieda. Pēc tam kaut kas aizgāja no kakla, kļuva vieglāk. Jautāju: “Vai tā uz mani iedarbojas BM?!” “Nē, tā ir sagatavošana!” Pašlaik rakstu un vēl joprojām jūtu “apkakles” smagumu. (Ļoti līdzīgas sajūtas notiek “ķermeņu kolapsēšanās” momentā. Bet kakls ir kontrolpunkts.)

Oļa. Šodien bija sajūtams prieks, maigums un laime. No BM aizskaršanas rodas sava veida aktivizācija manā iekšienē, kā gatavība Nr. 1, vai harmonizācija. IESLĒDZAS viss manī. Vienā vārdā: šī iedarbība ir patīkama, tā man patīk!

Gaļa. Visu dienu kontaktējos ar miglu. Bet nesaprotu, vai nu tā ar mani tā mijiedarbojas, vai nu tomēr esmu slima. Galvā smagums, ķermenī vēlēšanās izstiepties, un spiediens atkal pēkšņi ir parādījies.

Darina. Jau noskaņošanās laikā ļoti spoža saules gaisma. Maiga un glāstoša. Apbrīnojams vieglums. Prieks bez iemesla… Noriņa no bērnības, iemīļotā… Gaiša, zaļa, augsta, zīdaina zāle. Guļu tajā… Jūtu bezsvara stāvokli… Izrādās, guļu uz mākoņa… Bet varbūt tā ir Baltā Migla… Pēc tam mākonītis divas sānu vērtnes paceļ uz augšu un katru no mums ieslēdz atsevišķā kokonā. “BM aizsargā jūs no liekām kustībām. No tām, ar kurām jūs varat sev kaitēt…”

Darina. Jūs varat nogulties uz Baltās Miglas, apsegties ar to, un tā jūs aizsargās… Jūs varat nogulēt visas trīs dienas un pamosties jaunā Pasaulē…
- Visi pāries?
- Nē… Dažiem ir cits uzdevums… Bet tu nogulies uz Miglas… atpūties… tā tevi paārstēs…
Pēdējās dažas dienas sāp jostasvieta labajā pusē. Tāda sajūta, ka tieši šajā vietā BM glāsta… Pēc seansa sāpju praktiski nav. Bet Migla man šķiet pūkaina un mīksta… Apkampju!!!

Ņina. Satraucos mazdēlam divu priekšā stāvošo operāciju dēļ. Ar Sergeju lūdzām Brāļiem viņam palīdzēt tieši pašlaik, ja var… (Jau nākamajā dienā vienu operāciju atlika uz gadu! MILZĪGS PALDIES Jums, mīļie Brāļi! Par palīdzību.)

Kontakta brīdī redzēju sarkanu aku, ejošu uz augšu, un tajā lidojošo šķīvi, nez kāpēc platāku par šīs akas-tuneļa diametru. Tas vienkārši karājās. Un otrs šķīvis, daudz mazāks, karājās no apakšas pa labi. Un nekas nenotika, Jutu tikai spiedienu labajā ausī. Viss.

 

Noskaidrojās “baltās miglas” iedarbība uz miegu…

Kretovs: “Miegs – tā ir enerģijas nomešana. Nav svarīgi, vai tā ir pozitīva, vai negatīva. Bet “baltajai miglai” ir kaut kāda īpašība izolēt to. Pat tos uzkrājumus, kuri varēja netikt izmesti pēc daudziem gadiem miega. Uzkrājās kaut kur. Pat, lūk, tas.”

- Un “baltā migla” palīdz to nomest?

Kretovs: “Kaut kādu daļu – jā. Bet ar kaut kādu daļu kāds paliks.”

Oļa. Trīs stundas (!) pirms kontakta stipri noreiba galva un sagribējās gulēt. Nemēģināju pretoties… Nogulēju 12 stundas. Es palaikam modos, bet tāds smagums bija visā ķermenī, pat roku negribējās pakustināt. Man liekas – ja mani tagad noliktu, es atkal aizmigšu.

 

Par valstu psihosfēru. Mums grupā ir meitene, kura dzīvo Vācijā. Ir tāda sajūta, ka Vācijas psihosfēra neļāva viņai pozicionēties “baltajā miglā”. Viņai visu laiku traucēja noskaņoties. Ko par to var teikt?

Kretovs: “Vienalga, būtība ir negatīvā un pozitīvā kombinācijā.”

Valstu psihosfērām ir pārāk dažādi frekvenču raksturlielumi. Un vienlaikus noskaņoties uz vienu frekvenci neizdevās.

Taisnības labad ir jāsaka, ka Nataša iepriekš, dažas dienas pirms “miglas” pētījuma, redzēja kādu “dīvainu” sapni…

“Man seansa laikā notika neticamais… Sēžu lieliskā, svētīgā stāvoklī un atjaunojos hromosomu līmenī kopā ar mūsu civilizāciju pēc “Radītāja tēla un līdzības”… Un iegāžos ar atmiņu kaut kādā laika kabatā, un man rāda sakaru starp šodienu un vīra pagājušo dzīvi. Izniru… Nesaprotamais kļuva saprotams. Šķiet, ka pagājušas dažas sekundes, bet patiesībā 25 minūtes. Kur es biju, nevaru iedomāties… Droši vien 19. gadsimta sākumā laiks plūst savādāk. Bet remonts noritēja paralēli. Apkampju ar Gaismu.”

Pēc tam viņai sākās nieze, problēmas ar ādu, kuras turpinājās veselu mēnesi. Ir zināms, ka VISS ar mums dzīvē notiekošais tiek ierakstīts. Limfas labais loks glabā šo arhīvu. Un tagad “baltā migla” caurlūko arhīvu un “griež vaļā augoņus”. (Starp citu, dzīves arhīvu glabā limfas labais loks. Tas atrodas cilvēka labajā rokā. Tur ir ierakstīta visas mūsu dzīves un, šķiet, visu dzīvju laika lenta.)

Tam var pievienot čūliņas pie aukslējām (Ņina). Locītavu sāpju pastiprināšanos (Vaļa), krasu spiediena pieaugšanu (Gaļa, Ļuda), Sergejam “caursistu” enerģētisko ķermeni, vienīgi Oļa juta atjaunojošu darbību uz sejas!

 

Darina. Nāk frāze: “Baltā migla ir nepieciešama, lai glābtu cilvēci… cilvēces lielāko daļu… Viņa ir jāpieņem… Stāstiet savai ģimenei… saviem tuviniekiem… Baltā migla ir vajadzīga…”

VAJADZĪGA! Ja tā palīdzēs SAPRAST, kā saka Astruss, tad, protams, vajadzīga!

Tēma “saprast pēc tam”.

Ņina. Un pēkšņi manī “uzvārījās šūniņas”. Pamazītēm cēlās neparasts siltums, no lejas, ļoti lēni, vilnī pa šūniņām. Stingri secīgi no vienas uz otru. (Elektriskā strāva pa šūnām?) Āda palika auksta.

Nataša. Baterija… Man nāk, ka šī konstrukcija dzen pa ķermeni strāvu. Es fiziku slikti saprotu, kur ir kādi poli. Pēdas vēso grīdu sasilda līdz karstumam, var metināšanu veikt, labā roka arī ir karsta, bet mēle auksta… Jūtu vidēja spēka plūsmu paceļamies pa mani, un tā aiziet augšup caur galvu. Bet aukstā mēle mijiedarbojas ar BM substanci kā elektrolīts. Rādīja ķermeņa iekšienē, neskarot ādu nez kāpēc. Tā palika auksta.

PATEICAMIES VISIEM PROJEKTA DALĪBNIEKIEM PAR DARBU!

Kontakti turpinās…

2018. g. 5. jūnijā

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

Pievienots 07.06.2018

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub99.html

Tulkoja Jānis Oppe