Print

Три потока пространства-времени

Trīs laika-telpas plūsmas

17 10 09 01

17.10.09.

Dārgais SK! Lūdzu tev, pastāsti, kā pašlaik mainās realitātes atzars un kas tajā var būt negatīvs un pozitīvs?

Pirmkārt, pašlaik ir iespējamas trīs izejas no izveidojušās realitātes. Centrālais atzars, pa kuru ies cilvēku liekākā daļa – tas ir, turpināt savu pieredzi gaišākā pasaulē, kura manto dzīvi mūsu realitātē, bet ar gaišāku koeficientu, tas ir, pa augšupejošu līniju, ne pārāk revolucionāru.

Otrā izeja no realitātes – augšupcelšanās gaismā tiem, kas ir gatavi un grib iziet no izveidojušos atzara, ar pakāpenisku pāriešanu uz attīstītāku telpu-laiku, un trešā pāriešana, pati mazākā – (es dvēseli vispār neieraudzīju) - atgriešanās uz atkārtojumu, uz evolūcijas sākumu.

Šeit nav saprotams, kas notiks? Es ieraudzīju nolaišanos uz leju. Tas nozīmē atkodēšanu vai pāriešanu citā dzīvības formā, vai nolaišanu ellē?

Dvēseles evolucionārs atkārtojums nozīmē attīrīšanu no pieredzes un dvēseles atgriešanu laikā tajā vietā, kura dvēsele var savākt citu, pozitīvāku pieredzi.

Atcerējos, ka Maikls Ņūtons rakstīja par pieredzes apgraizīšanu. Tas ir tas pats?

Jā, pārāk negatīvas un izvirtībā iestigušas dvēseles var attīrīt un atgriezt normālā dzīvē tikai, atņemot negatīvo pieredzi, attīrot un atgriežot evolūcijas līknē. Tāds cilvēks var sākt no sākuma, ieejot primitīvā humanoīda ķermenī uz jebkuras piemērotas planētas.

 

Bet vai viņš var kļūt par dzīvnieku pēc „apgraizīšanas”?

Jā, par nelielu – vāveri, murkšķi, zebieksti. Tāda būtne atrodas tieši pārejas pakāpē uz augstākajiem dzīvniekiem. Tieši šeit iestājas pieredzes sadalīšanās uz pusēm – uz augstākajiem dzīvniekiem vai uz humanoīdu.

Bet es tomēr gribēju uzzināt par laika līniju sadalīšanos pašlaik. Vai mums ir iespēja pariet uz gaišāku nākotnes plūsmu?

Kopējā plūsma ietver sevī visas individuālās realitātes plūsmas. Tā nebūs pārāk gaiša, tāpēc ka ietver sevī visus cilvēkus, diezgan pelēkus un neattīstītus. Lai kā mums negribētos ievest cilvēci gaismas un mīlestības pasaulē, uz dzīvi ir jāskatās reāli un jāsaprot, ka labāk ir saglabāt pēc iespējas vairāk dvēseļu, nekā sarīkot viņām nenoliekamu apskaidrības eksāmenu. Mēs redzam, kas notiek uz planētas, un uzstādām kritērijus uz nākamo loku ne pārāk augstus.

Palūkosimies uz piemēriem. Teiksim, tavs brālis augstu kritēriju gadījumā neaizietu uz evolucionāri attīstītu planētu ar visām savām labajām īpašībām. 99% cilvēku nav piemēroti augšupcelšanai gaismā uz šodienu. Teiksim, pārejas koridors būs vēl paris simts gadu. Pa šo laiku cilvēks var vēl 2 reizes atnākt uz planētu, nākamajos gadsimtos, lai iegūtu pietiekamu apskaidrību. Prakse rāda, ka ar to nemaz nepietiek 70% cilvēku uz Zemes. Tātad, kā var novērtēt, uz attīstīto planētu nonāks apmēram 30% cilvēku, pašā labākajā gadījumā. Tāpēc pārējie vienkārši izies atkārtojumu uz vienas no analoģiskās astrālām planētām, lai iegūtu pilnīgāku pieredzi, un tas nav kaut kāds izņēmums. Viņi tur kļūs par vecajām dvēselēm un pāries nākamajā lokā. Tādejādi mēs viņus izglābsim un palīdzēsim tām dvēselēm, kurām nepietika laika, lai apgūtu visu zemes plāna pieredzi.

Viņas būs uz fiziskas planētas?

Viņas būs uz astrālas planētas, tādas, kā Zeme, un turpinās krāt pieredzi starp savējiem.

Vienā no čenelingiem es izlasīju par 70 miljardiem dvēseļu, kuras ir mūsu realitātē. Vai tas tā ir? Vai uz visām attiecas tāds process?

Cilvēku dvēseļu nav tik daudz, bet ir dažādi humanoīdi, kuras riņķo apkārt Zemei un rada jaunu paaudzi atdziestošajai Zemei.

Zeme patiešām atdziest?

Tas ir nākotnē, kad Saule pāries uz citu loku.

Ko tas nozīmē?

Mēs runājam par trešo Sauli un viņas realitātes lokiem. Saulei ir savs saraksts, un mēs neiedziļināsimies detaļās, tāpēc ka tās ir pārāk sarežģītas. Vienkāršāk ir pateikt, ka tiek gatavota jauna rase planētai, kad viņa pārstās būt slēgta un cilvēce savas laika plūsmas sadalīs galīgi. Vieni ies iemiesoties uz fiziskā plāna nākamo loku, otri pāries uz astrālo pasauli, trešie uz mentālajiem lokiem. Svēta vieta tukša nestāv, un jauns planetāra mēroga eksperiments sāks darboties uz fiziskās Zemes.

Reiz es redzēju, ka fiziskais kodols iepeld dziļumā un kļūst mazs pēc planētas pāriešanas astrālajā plānā.

Tas ir attiecībā uz planētas nākamā areāla izmēriem. Fiziskais slānis no šejienes patiešām izskatās neliels. Tu pacelies un skaties no milzīgas, salīdzinot ar fizisko pasauli, telpas. Vai tik tu nedomā, ka planēta “nokaltīs” pēc tam, kad cilvēce atstās fiziskā plāna ietvarus? Tas izliekas no augšas, no šejienes, un planēta vēl nedaudz nosēdīsies blīvumā.

Bet mentālā realitāte izliekas kā kārtains pīrāgs. Es pareizi ieraudzīju?

Tā tad arī ir plakanā planēta, par kuru tērzē cilvēki, kuri ne gluži saprot un mēģina atrast to, kā fiziskajā realitātē nav.

Tas ir līdzīgs tā saucamajām “Debesīm”. Šeit ir septiņi līmeņi?

(Ieraudzīju 1., 3., 5. un 7. līmeņus kā plašākus, pamatīgākus, bet pāra līmeņus sīkākus, kā krēma starpslāni kārtainā tortē.)

Smejas. Apmēram tā, pašam primitīvākajam aprakstam derēs. Skats no ārpuses.

No iekšienes ieraudzīju uz augšu paplašinošos izeju, un cilvēki nomoda laikā visos mentālā plāna slāņos ieskatās 7. debesī, lai iemantotu mieru un svētlaimi.

Šeit ir esība, pilnīga svētlaime un atiešana no zemes priekšstatiem par dzīvi, no darīšanas, no visām zemes paradigmām. Ar pašu savu eksistenci un apziņu tādas dvēseles uztur šo esību, saglabā sevī šo vibrāciju, enerģiju un realitātes līmeni, praktiski pilnīgi atsakoties no formas ar to saistītajām idejām. Šeit aiziet vismazākās atmiņas par planētu un dzīvi uz viņas, un dvēsele gatavojas pilnīgi atjaunoties.

Atjaunošanās – tas ir sakraments, un šeit ir iespējami varianti. Aiz tādas realitātes ietvariem ir kolektīvas visuma būtības, kurās var viesoties un piestāt tādā ostā uz visiem laikiem. Var atgriezties un iziet jaunus lokus uz Zemes vai citām planētām jaunā kvalitātē. Var ieiet anabiozē un atpūsties dažus gadsimtus. Var... (utt.)

Tagad atgriezīsimies atkal uz mūsu Zemes, un es gribu uzzināt, kā veidojas individuālās laika līnijas katram cilvēkam. Kādi šeit ir varianti?

Tie nākamie 30% - kandidāti uz augšupcelšanos, uzkāps savā pjedestālā tikai tādā gadījumā, ja izvēlēsies iet šo ceļu. Tam apskaidrotajiem viņi ir jāietekmē viennozīmīgi – jāstāsta, jāapgaismo, pašiem jāatjauno savas zināšanas un enerģijas, jāpalīdz citiem iziet no laika slazdiem.

Citas attīstītas rases arī var ietekmēt cilvēkus?

Protams, obligāti. Viņas ietekmē, un jau ir notikušas pārbīdes tieši šī cēloņa dēļ, ka realitāte ir sadalījusies pārāk tālās citai no citas nometnēs, un daudzi sāk saprast, kādus attīstības variantus viņiem piedāvā dzīve – būt ar tumšajiem vai sastrādāt vairāk mīlestības un gaismas.

Bieži tumšie nesaprot, ka viņi ir tumšie...

Tas ir viņu apziņas līmenis. Viņu apziņas pacelšanās var vest arī pie citām domām. Jūs un mēs nodarbojamies ar tādu apziņas pacelšanu, palīdzot visiem cilvēkiem apzināties un apskaidroties.

17 10 09 02

 

Pievienots 09.10.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/tri-potoka-prostranstva-vremeni

Tulkoja Jānis Oppe