Print

Беседа об ауре

Saruna par auru

17.07.08.

Šri Juktešvar, manu dārgo Skolotāj! Mans jautājums ir par auru. Kas par viņu būtu jāzina, un kā viņa mūsu laikā mainās?

Šri Juktešvars: Auriskais grauds ir cilvēka “ieraugs”. Viss, kas ir cilvēks, mums lieliski ir redzams pēc viņa auras, īpaši spilgti tas ir astrālajā un mentālajā nodaļā. Pēc auras mēs lasām pagātni un nākotni, cilvēka raksturu, viņa izcelsmi un dzīvju skaitu, ko viņš ir pavadījis uz planētas. Tas viss iespiests auras slāņos.

Piemēram, dzīvju skaits ir spilgti redzams pēc domu izstrādes, jūtu spilgtuma, to tīrības un emociju daudzuma, kvalitātes un smalkuma, kas viss atspoguļojas auriskajos slāņos.

17 07 25 01

Ja salīdzinām ar augstākajiem dzīvniekiem, tad zilonim, piemēram, ir tīra un gandrīz tukša aura, bet cilvēkam, kurš viņu vada, – sarežģīti būvēta, izlocīta un daudzslāņaina auru. No dzīvju skaita ir atkarīgs, kur aura blīvējas – jaunos ķermeņos sablīvējums ir lejā, pirmo trīs čakru rajonā, bet vecām dvēselēm augšā, virs galvas. Vecām dvēselēm ir smalkāka un mirdzošāka auras substance, bet jaunām blīvāka un raupjāka. Garīgums un lūgšanas attīra gan domas, gan auru, ar debesu plūsmu iedarbojoties kā uz gaismu aurā, tā arī uz domu kvalitāti.

Tiem, kuri ir savienojušies ar AEs, ir liela gaisma virs galvas, it kā palielinoša auras garumu. Viņa sāk ietilpināt ne tikai astoto, bet arī devīto un dažreiz arī desmito čakru. Tādā gadījumā galvenā gaisma ir sakoncentrēta virs galvas.

17 07 25 02

Paaugstinot apziņas punktu (padodot savu apziņas lodi uz astoto vai devīto čakru) ar pūliņiem vai nodomu, mēs ieejam AEs apgabalā. Ir jāatzīmē, ka čakras virs galvas ir vienkāršākā izeja uz citām realitātēm, piemēram, uz planetāro vienotību.

Kāpēc aura pastāvīgi paceļas virs kājām?

Tas ir astrālais slānis, kas paceļas, tāpēc ka astrālais ķermenis ir īsāks par fizisko, un aizsardzībai no astrālām būtnēm būtu labi viņu vērt vaļā pilnībā līdz fiziskajiem izmēriem, piepildot ar astrālo gaismu vai pat budhiālo uguni.

Jā, tas ir darbs ar sutratmu?

Protams. Atverot sutratmas apgabalu aurā, mēs debesu uguni ielejam savā iekšienē, kļūstot neievainojami un tīri.

Man gribas parunāt par trīslapu liesmu, par kurām rakstīja Profeti, – par spēka, mīlestības un vieduma liesmu.

17 07 25 03

Katram cilvēkam ir savas iestrādes, un es nosūtu tevi pie Kuthumi.

Sveicu tevi, Skolotāj! Saki, trīslapu liesmas krāsa var izmainīties? Nez kāpēc es redzu citas krāsas – baltu, ceriņkrāsas un violetu. Ko tās man nozīmē?

Kuthumi: Balta – sastrādāta gaisma, maiga ceriņkrāsa – mīlestība-viedums un violeta – mīlestība.

Vai var salīdzināt ar trīs stariem – gribas, vieduma un varenības?

Tieši tā, baltā uguns – griba un varenība (Debesu Tēvs), maigas ceriņkrāsas – mīlestība-viedums (Skolotāju sistēma) un violetā – visa piedošana un garīgums, Kristus beznosacījuma mīlestība (cilvēka stars).

Šie stari cilvēkiem ir dažādā krāsā? Kāpēc es neredzu rozā?

Šie stari ir transformēti.

Kādas krāsas vēl var būt trīslapu liesmai?

Dzeltenas, zaļganas, sarkanas, persiku krāsas u.c. Katra krāsa liesmai piešķir īpašu kvalitāti, piemēram, sarkana – neticamu dzīvīgumu un spēku, zaļgana – aizsardzību un šķīstību, balta – domu tīrību. Auras un liesmas daudzās nokrāsas rada dvēseles raksturu un raksturojumu gammu. Jūs esat lasāmi kā grāmata.

Cilvēks ir iekārtots vienkārši?

Ne tik vienkārši kā dzīvnieki, tāpēc ka jūsu dzīvnieka daļa – tā ir tikai daļa. Jūs esat sastrādājuši savu mentālo aspektu – jūsu ieražas, jūsu tradīcijas, paražas un dzīves praksi cilvēku sociumā. Uzmanīgi paskatīsimies uz tavu auru.

Tas ir astrālais slānis fiziskajā plānā. Es redzu no priekšas ļoti daudz izliektu līniju elektriskā krāsā uz kopējā zelta fona. Bet no aizmugures vienmērīgu liesmu vai gaismu. Virs galvas arī ir tādi paši kanāli. Tie ir kanāli Ka?

Jā, un tev stāv priekšā pārbīdīt tos aiz muguras.

Es pati neko nevarēju izdarīt un palūdzu Plejāžu Gaismas Emisārus man palīdzēt. Viņi reiz tad arī aktivizēja tādus kanālus Ka manī.

Kāpēc tie ir sakoncentrējušies tikai auras priekšējā daļā? Visiem mācekļiem ir jālūdz Plejāžu ercenģeļiem izvietot kanālus vienmērīgi pa ķermeni? Jo tā taču ir mūsu prakse skolā.

Kamēr es rakstīju, kanāli lēni sāka nolaisties aiz muguras. Sāku pārskatīt mācekļus un pamanīju, ka dažiem viss ir normāli, bet dažiem tāpat nav kanālu Ka aiz muguras. Ar ko tas ir saistīts?

Kad tu diagnosticē, tu pārbīdi visu uz priekšu pati. Kanāli Ka ir ļoti jutīgi, un tu ar viņiem redzi, bet pēc tam neatlaid auru atpakaļ. Taču tas nav nekas briesmīgs. Iemācies visu darīt pretēji, un viss.

Droši vien tas vēl ir saistīts ar astrālo auru? Viņa man visa ir sakoncentrēta no priekšas mūsu plānā?

Jā, protams, un viņa ir saistīta ar mentālo auru.

Viņa priekšā ir līdzīga ovoīdam. Bet no aizmugures man ir tikai pakāje, tas ir, viss aspekts ir no priekšas.

To mēs arī domājām, kad teicām par diagnostiku. Tu astrālo apvalku padod uz priekšu un lasi cilvēku, viņa astrālo apvalku. Un pēc tam tu vari ovoīdu pārbīdīt uz centru, atpakaļ.

Tagad paskatīsimies astrālo auru.

Mēs skatāmies cilvēka mentālo apvalku fiziskajā plānā. Tas atgādina medūzu ar bārkstīm apakšā, viņas izmēri ietver trešo, ceturto, piekto un sesto čakru. Apzināšanās mākonis (acs) ir septītā čakra, caur viņu cilvēks redz un domā. Ķermeniskais apvalks ir kaut kā „atsevišķi” no „acs”. Tas spilgti mirdz, un visas bārkstis maina virzienu, it kā mainītos vējš.

„Bārkstis” – tas ir magnētiskā lauka uzķērējs. Lauks patiešām nestāv uz vietas. Viņš purina tavas „ūsiņas”. Tas ir viens no maņu orgāniem.

„Acs” – tas ir tavs dvēseles fragments, šeit tu viņu redzi tādu. Viņš ir piestiprināts pie mentālā apvalka tādā veidā.

Bet man ir teikts par enerģētiskās sistēmas trešo veidu. Kā to var ieraudzīt?

Redzu vissmalkākos kanālus matu lielumā ķermeņa iekšienē, viņi caurauž visu ķermeni, taču ļoti vāji spīd.

Šī sistēma vēl pieaug?

Redzu apkārt ķermenim lodveida auru – ļoti smalku un mirdzošu. Viņa atgādina ziepju burbuli, bet fiziskais ķermenis iekšienē ir kļuvis kaut kāds mazs un neizskatīgs.

Salīdzinot ar šīs sfēras skaistumu, mans iekšējais ķermenis – apaļš un pinkains, ir sācis man nepatikt. Kāpēc? Vai tiešām tas viss ir manas „mazās domiņas”? Es atveru šo ķermeņa mentālā apvalka „rieksta apvalku”, bet tur ir tukšs. Tās ir kaut kādas atliekas no iepriekšējā apvalka. Tā vietā pats no sevis rodas kaut kas mīksts un mirdzošs, kā aizmetnis.

Ko es esmu aizvākusi?

Ķermeņa atliekas no pagājušās dzīves.

Un šajā dzīvē es neko neesmu sastrādājusi, izņemot šo aizmetni?

Paskaties.

Es redzu, lūk, tādu auru.

17 07 25 04

Šis „aizmetnis” atplaukst un tik ļoti mirdz burbuļa iekšienē. Es pat enerģētiski jūtu, kā „uzaustu”.

Iekšienē parādās ne-cilvēciska būtne – zelta zīme. Pēc tam zelta būtne sāka mainīties un izgāja visas Zodiaka zīmes. Bet tā taču ir zemes plāna cilvēka aura?

Tas nozīmē, ka tu esi savākusi visas zīmes sevī un neesi atkarīga no Zodiaka dabas. Uz tevi ir visas ietekmes uzreiz, un neviena nav galvenā.

Es esmu izgājusi Sansaras Riteni?

No Šri Juktešvara sāka nākt tik līdzcietīga enerģija, tik liela nožēla, gluži kā es arī būtu sista krustā.

Jeb es esmu iegājusi jaunā lokā?

Ne viens, ne otrs. Tu vienkārši atnāci palīdzēt Zemei, tā ir papildus palīdzība Pārejas momentā.

Un kāpēc tu tik ļoti mani žēlo?

Tu neesi līdz galam pamodusies.

Kā to izdarīt?

Viss ir priekšā, neaizmirsti mūs, tavus Skolotājus. Viss ir priekšā.

 

Pievienots 25.07.2017

http://sanatkumara.ru/stati-2017/beseda-ob-aure

Tulkoja Jānis Oppe