Print

Установление матрицы нового сознания на планете

Apziņas jaunās matricas uzstādīšana uz planētas

Mēs ar Vladimiru kopš 2009. gada strādājām ar planētu un ar minerālo plānu konkrēti. Šodien ir iemesls atcerēties, kā tas bija. Tajā skaitā mēs arī aktivizējām vienu no Minerālajiem Ciltstēviem uz planētas, Urālu kalnu Drakonu, vienu no tām minerālajām būtnēm, kuras nogūlās uz Māmuļas-Zemes un kļuva par viņas Sargiem.

Tajā skaitā tika uzstādīta jaunas apziņas uz planētas matrica.

 

Krajons. Zemes nulles un mezgla punkti

http://kryon.su/?p=294 (fragmenti)

 

Urālu Kalni Krievijā ir punkts, caur kuru uz planētu ienāk jauna apziņa un jaunas zināšanas!

Caur kuru tika radīta jauna planetāra Kristus Apziņas lēca 2009. gadā.

17 04 07 01

 

Mezgla un nulles punkti (uzskaitīti pēc alfabēta)


Mezgla punkti
1. Glastonberija Anglijā
2. Saules sala, Titikaka Ezers Bolīvijā
3. Maču Pikču Peru
4. Maui Havajās, ASV
5. Monblāns Šveices Alpos, Francija
6. Kuka kalns Jaunzēlandē
7. Ida kalns un Hotspringsa Arkanzasā, ASV
8. Šasta kalns Kalifornijā, ASV
9. Rilas kalni Bulgārijā
10. Galda kalns Dienvidāfrikā
11. Uluru Austrālijā
12. Jukatanas pussala Meksikā

Nulles punkti
1. Aneto, Pireneji, Spānija/Francija
2. Gunnbjørn Fjeld Grenlandē
3. Meili Snow Kalni Ķīnā
4. Akonkagua kalns Argentīnā
5. Ararata kalns Turcijā
6. Ficroja kalns Patagonijā, Argentīna
7. Kailasa kalns Tibetā
8. Kilimandžaro kalns Kenijā (Āfrika)
9. Logana kalns, Jukonas Ziemeļu teritorijas, Kanāda
10. Tibesti kalni, Čada (Āfrika)
11. Urālu kalni Krievijā
12. Tjanšana Uzvaras Smaile Kazahstānā (Centrālāzija)


Pievienotajā kartē mezgla punkti ir apzīmēti rozā krāsā, bet nulles punkti gaišzilā.

 

Uz zemes eksistē 12 laika kapsulas ar dažādas polaritātes enerģiju. Un Krajons atklāj, kam tās ir paredzētas, kādas ir to enerģijas un kur tās atrodas.

Mezgli un Nulles – tie ir ATBILSTOŠI PĀRI, un Krajons mums ir atklājis tikai trīs pārus! Pilnīga pāru atklāšana visdrīzāk notiks nākamo 18 gadu laikā.

Mezgla punkts sarunājas ar Kristālisko Režģi, kurš nav fizisks. Kristāliskais Režģis ir ezotērisks, metafizisks!

Mezgla un nulles punkti strādā tandēmā, nevis kā atsevišķi objekti, funkcionē kā polarizēts pāris.

Mezgla un nulles punktu polarizēto pāru mehānika – tā ir Kristāliskā Režģa “velc-stum” enerģija. Ko tas nozīmē? Domājiet par mezgla punktiem kā par putekļusūcēju. Mezgla punkti pakāpeniski absorbē tās lietas, kuras cilvēcei vairs nav vajadzīgas, piemēram, bailes, karš un drāma. Bet par nulles punktiem domājiet kā par Plejādiešu enerģijas glabātuvi, no kurienes cilvēcei pakāpeniski tiek izstumta jauna informācija, piemēram, idejas un izgudrojumi. Tāda ir zemes mezgla un nulles punktu velc-stum enerģija.

Kādi tie ir, un kāda ir starpība starp mezgla un nulles punktu?

Lūk, konkrētas definīcijas, kuras ir devis Krajons.

 

MEZGLI parādās, kad ir specifisks trīs Cilvēku apziņas režģu pārklājums.

Gaijai (kā Gaijas režģim) bez kristāliskā ir vēl viens lauks. Kad Kristāliskais režģis pārklājas ar Gaiju, noteiktos atribūtos eksistē enerģijas uzkrājums, kurš rada mezglu. Eksistē trīs veidu mezgla punkti: portāls, vortekss (virpulis) un vortāls (saliktenis no “vorteksa” un “portāla” – tulkotāja krievu valodā piez.).

Portāls – tas ir mezgls, kurā notiek savstarpēja enerģiju uzlikšanās, kura pastiprina Gaijas enerģiju.

Vortekss – tas ir mezgls, kurā notiek enerģiju sadursme, un enerģija tajā atrodas pastāvīgā kustībā. Dažiem cilvēkiem, nonākušiem vorteksā, uz kādu laiku var rasties labas pašsajūtas sajūta, taču dzīvot tur ir grūti.

Vortāls – tas ir mezgls, kurš ir portāla un vorteksa maisījums. Viens no mezglu atribūtiem ir tas, ka tie absorbē enerģiju, kura vairs nav vajadzīga. Tā ir mehānika tam, kā Kristāliskais režģis veic pārbalansēšanu un kāpēc kaujas laiki vairs neaizturēs enerģiju, kura pielādēta ar bailēm, karu un nāvi. Mezgli ir milzīgas intensitātes vietas, tie bieži mēdz būt tajās vietās, kuras ir mazāk pieejamas vai mazāk vēlamas cilvēka dzīvošanai. Taču cilvēki vienalga vienmēr ir tiekušies uz turieni, bet Zemes pamata tautas bieži tādās vietās ir būvējušas tempļus.

 

NULLES PUNKTI arī rodas, kad ir specifisks trīs Cilvēku apziņas režģu pārklājums. Taču šajā gadījumā Kristāliskā režģa enerģiju savstarpējā uzlikšanās uz Gaijas režģa anulē viens otru. Tāpēc nulles punkts – tā ir vieta, kur nav Kristāliskā režģa, un tāpēc tur atrodas tīra Gaijas enerģija. Var pat teikt, ka tas atstāj caurumu Kristāliskajā režģī, radot Plejādiešiem ideālu vietu, lai varētu izgrūst enerģiju un informāciju šajā režģī.

Un šī informācija ļauj uz planētas radīt jaunus izgudrojumus un jaunu apziņu.

Nulles punktu var just kā lielisku vietu, taču tomēr pārāk nospiedošu, lai tur atrastos ilgstoši. Tādas vietas pārstāv tīru radošu enerģiju. Tur ir ļoti grūti dzīvot, un šī iemesla dēļ tādas vietas uz Zemes bieži ir neapdzīvojamas (bet dažas atrodas okeānā). Magnētiskajam laukam tādā vietā ir gadījuma raksturojumi, un tas ir apgrūtinoši dzīvības spēkam un smadzeņu sinapšu balansējumam (kā arī apgrūtina standarta magnētisko navigāciju). Un rezultātā – nesabalansētība un juceklis (kā arī traucējumi navigācijas ierīču darbībā).

 

Krajons saka – kad Plejādieši atnāca uz Zemi, viņi sevi kvantu stāvoklī izvietoja pa visu planētu, dažādos viņas apgabalos. Mezgla un nulles punkti ir enerģiju uz planētas dažādi atribūti [Plejādiešu izvietoti]. Eksistē liels daudzums mezgla un nulles punktu uz visas planētas. Jūs tos atradīsiet gan ļoti augstās kalnu virsotnēs, gan pašos nedzīvākajos tuksnešos, gan visās vietās, kuras atrodas starp tiem.

Sensenos laikos Plejādieši paraudzījās uz šo planētu un atlasīja 12 enerģētiskus punktu pārus. Tie varētu pārstāvēt planētas dualitāti. Šo 12 enerģētisko pāru punkti atrodas 24 ģeogrāfiskās vietās. Kopā 24 mezgla un nulles punkti, kalnu virsotnēs un tuksnešos, kuri tika atlasīti, lai pārstāvētu planētas tās daļas, kuras bija visperspektīvākās. Krajons šos 24 polarizētos enerģētiskos punktus jeb 12 enerģētiskos pārus nosauca par “laika kapsulām”.

Enerģija šajās vietās tika noskaņota tā, ka, ja cilvēce reiz pāries uz augstāku apziņu, tad šajās vietās tiks atbrīvota informācija, kā Cilvēka Būtnei individuāli, tā arī visai planētai.

Šo pāru izvēlē ir iesaistīta sakrālā ģeometrija. Sakrālajā ģeometrijā ieliktās figūras, krāsa, skaņas un skaitļi – tie visi atklāj dievišķību. Plejādieši atlasīja tieši šos punktus, ilgi, pirms tur parādījās jebkāda civilizācija, un, kad mēs raugāmies uz šīm vietām, mums ir jāaizdomājas, cik nozīmīgi ir tas, kas šajās vietās notiek šodien.

Kas tas ir – laika kapsulas?

Mēs šķērsojām 2012. gada atzīmi, kurā Cilvēka apziņā notikusī pārmaiņa nosūtīja signālu, ka cilvēce tagad ir gatava būt absolvents ar planētas augšupcelšanās statusu. Tas nozīmē, ka visas laika kapsulas Gaijas un cilvēces iekšienē ir gatavas būt atvērtas un atbrīvotas.

Kvantu informācija (Gaijas laika kapsulās) jau ietilpst tajos zinātnes un dzīves atribūtos, kuri virzīs cilvēci uz jaunu paradigmu.

Šīm laika kapsulām uz planētas ir jābūt kā rokasgrāmatai jeb plānam-projektam, lai iedarbinātu Gaijas radīšanas enerģiju [Radīšanas šablonu]. Krajons mums teica, ka samērā ar to, kā laika kapsulas pakāpeniski atbrīvosies, tās modificēs Kristālisko režģi, lai palīdzētu Cilvēku apziņas pārmaiņai un gala rezultātā radītu augšupceltu planētu.

 

Tātad summējot: laika kapsulas Gaijas iekšienē ir komplekts no divpadsmit noteiktiem Mezgla un Nulles punktiem. Šīs divpadsmit laika kapsulas atrodas sakrālos zemes rajonos un, būdamas aktivizētas, rada velc-stum enerģiju planētai, kā arī evolucionāro izmaiņu sistēmai. Laika kapsulas ir sakrālas, vairums no tām ir neskartas, aizsargātas, un tās pēc būtības ir plejādiešu sākotnējais Radīšanas Šablons.

Tās nav „kapsulas no pagātnes”. Tās ir „kapsulas nākotnei”. Tajās nekā nav! Tās atveras un reālā laikā dod režģiem to kvantu enerģiju, kura ļauj veikt apziņas paaugstināšanu, jaunus izgudrojumus un cilvēka DNS evolūciju.

 

 

Kosmiskā iniciācija 2009. gada martā

 

 09. 02. 17 caur D. Tiberonu (James Tyberon) (Fragmenti)

„Mēs šajā brīdī runājam par ļoti svarīgu tēmu, par to, ko var saukt par Baloža Atgriešanos. (Baloža Debesu Velves Režģis – Kristus Apziņas Režģis. N.K. piez.). Meistari, Baloža atnākšana ir atgriešanās pie magnētiski-kristāliskās Debesu velves kā pie Pacelšanās nepieciešamās pabeigšanas. Atgriešanās sākums notiks 2009. gada 20. marta Ekvinokcijā, kad ilgi dīkā stāvējušie magnētiskie kodi tiks reaktivizēti noteiktos ģenerējošos punktos uz Zemes. Tātad šī ekvinokcija inicēs neticamu sprādzienveida impulsa enerģiju 21. datumā un turpmāk līdz pilnmēnesim 9. aprīlī.

Jaunā Planetārā Debesu velve iemiesosies kā divi eliptiski varavīkšņaini gredzeni, kuri apjozīs Zemi kā pirms eoniem gadu. Viens no tiem pēc dabas ir elektromagnētisks, bet otrs kristālisks… Kad tika izvēlēta dualitāte, debesu velve „nokrita” atbilstoši iecerei un tika nomainīta ar planetāro režģi… Debesu velve kalpoja ar unikālu spēju ne tikai precīzi noskaņot Kosmisko un kristālisko Gaismu, bet arī uzturēt visu dzīvību līdzīgi saulei… Debesu velves eliptiskie gredzeni ieviesa smalko redzamo mirdzošo Dimanta Esences (Akaši) aspektu, kurš bieži izpaudās kā mirdzošas ēteriskas makro daļiņas un ļāva apziņai rezonanses dievišķo domu pilnībā transformēt acumirklīgā manifestācijā.

Jaunās 2012. gada ‘Pacelšanās Debesu velves’ sekas būs elektromagnētiskā gredzena kombinēšana par atsevišķu vienību un tā sinerģētiska savienošana ar citu kristālisku frekvenci.

Ir 14 pirmatnējie svētie koda punkti, kuri kaskādē izlies mostošos nokodēto magnētismu režģī jaunās debesu velves magnētiski-elektriskā gredzena sākuma fāzei. Tie ir:

1) Mulla, Skotija

2) Čan Čan, Peru

3) Tumuk Humak kalni, Brazīlija

4) Nagasaki, Japāna

5) Huace(?), Spānija

6) Jekaterinburga, Krievija (Urālu kalni)

7) Betlēme, Izraēla

8) Jeloustouna, Vaiominga, ASV

9) Kilimandžaro, Tanzānija

10) Islande

11) Kona, Havajas

12) Kuka kalns, Jaunzēlande

13) Lielais Artēziskais Baseins, Austrālija

14) Šrilanka.

Šie apgabali vīs vaļā enerģijas, kuras aptvers planētu un pacelsies uz jonosfēru. Šī plūsma būs pilnveidotas magnētiskās enerģijas ekstraordināra forma, unikāli spējīga harmonizācijai sinerģetiskajā saiknē ar kristāliskajām enerģijām.”

*****

Fragments no N. Koteļņikovas grāmatas „Lielā Kosmiskā iniciācija” („Великая Космическая инициация[1]”)

Marta beigās mēs negaidot aktivizējām jonizēto lēcu zem Debesu velves. Tas skan fantastiski, taču nākas ticēt sev pašai. Kā mēs to izdarījām? Mēs savienojāmies caur sazemējumu vienā punktā, izdarījām izvērsumu caur sirds centru vienam otrā, pēc tam mēs sahasrārā savienojāmies kā ugunīgs loks, nosūtījām starus Dievam un iztaisījām izvērsumu uz nākamo dimensiju. Savienojāmies ar delnām un izdarījām sešas pilnas elpas. Pārējo izdarīja mūsu Augstākie Es, taču, tā kā esmu ar viņiem savienota, tad es visu sajutu un darīju „pati”. Mēs kļuvām par Lielu Debesu Cilvēku, viņa galva atdūrās Debesu velvē, viņa kupolā, bet kājas stāvēja uz Zemes. Es ieraudzīju Zemes režģus. Cilvēku apziņas režģis atrodas potītes līmenī, elektromagnētiskais režģis paceļas daudz augstāk, tam ir vairāki slāņi, bet kristāliskais piecdimensiju režģis, kurš sastāv no piecstūriem, piepilda visu telpu līdz Debesu velvei no Zemes centrālā kristāla. Darba rezultātā Debesu Cilvēka galva savā Adžnā radīja lēcu, kura pēc izmēriem kļuva daudz lielāka par galvu, Merkabas formā. Tā tika novietota zem Debesu velves centra. Šī lēca, kā man paskaidroja, ir piepildīta ar jonizējošu starojumu un pilda realitātes jaunās lēcas funkciju.

Vakar, 7. aprīlī, mēs atbraucām kārtējam darbam, aktivizācijai. Es jutu, ka mūs gaida darbam, un mēs braucām dienas otrajā pusē. Skolotāji bija sakaros un ieteica nesteigties. Ceļā gaidījās negaidīta aizķeršanās, sastrēgumi u.c. Bija saprotams, ka laiks tiek vilcināts. Nebija skaidrs, kādēļ.

Mēs mierīgi atnācām uz noteikto vietu – nelielu uzkalnu ciematā, priežu un bērzu ieskautu. Mēs ilgi nesākām darbu. Gaidījām kaut ko vai kādu. Staigājām apkārt mūsu kalniņam, un bija sajūta, ka mēs esam aicināti viesi, ieradušies uz kādām grandiozām svinībām. Apkārt smalkajā pasaulē stāvēja „citu cilvēku” figūras un klanījās mums kā karalim un karalienei. Mēs gaidījām kādu signālu. Beidzot varējām sākt.

Šoreiz mēs savienojāmies kā parasti, pēc tam ar Māti-Zemi un Debesu Tēvu, un trīs reizes nodziedājām OM. Atkal kļuvām Viens Debesu Cilvēks un nolikām Zemi sirds centrā. Pēc tam apziņā paplašinājāmies līdz Saules sistēmai, pēc tam līdz Galaktikai. Kļuvusi par Galaktiku, es tai kripatai, par kuru bija kļuvusi Saules sistēma, sāku pievienot krāsainus Starus, nākošus no dažādām zvaigžņu sistēmām – no Betelgeizes, Lielās Lācenes, Plejādēm, Oriona un citām zvaigznēm un zvaigznājiem, kuru vārdus nezinu. Pēdējais divpadsmitais stars, persika krāsas Sanata Kumaras stars nāca no manas sirds. Visi stari pievienojās Saules sistēmai, ar tiešiem portāliem savienojot Saulei un zvaigznes.

Runājot par cilvēka galaktisko apziņu, es praksē sāku saprast to kā mazā cilvēka Lielās Apziņas jaunradi. Cilvēka domas spēks bezgalīgi aug. Mums stāv priekšā par to uzzināt pavisam drīz. Bet pagaidām mums ir jāuzticas sev un savam aktīvajam līdzradīšanas ar Dievu un visu pasaules-ēku sākumam. Kas bija tālāk, mēs ar grūtībām sapratām tikai pēc vairākām stundām.

Pēc tam, kad es biju iezemējusi visus starus, es visas šīs zvaigznes un zvaigznājus pārklāju ar baltu blīvu mirdzošu dimanta apvalku. Es paliku ārpusē. Pēkšņi uz mani sāka virzīties kāda milzīga komēta. Viņas deguns bija salīdzinoši neliels un neskāra mūsu plīvuru, pagāja garām. Bet komētas ķermenis uzpūtās un kļuva milzīgs un ugunīgs, un, protams, nodedzinātu pusi Galaktikas. Man iekšienē kļuva karsti, kamēr komēta gāja garām. Tas ilga minūtes 10, pēc tam komēta un viņas aste pagāja garām, un es izkausēju aizsargapvalku. Mēs lēnām atgriezāmies uz Zemi ķermeņos. Mums pateica: „Nesteidzieties, citādi nesavāksiet visu savu enerģiju kopā!” Lūk, tieši šo daļu mēs gandrīz arī aizmirsām. Mums lika atpūsties un ķerties pie otras darba daļas.

Mēs atkal savienojāmies un atdevām sevi apvienotā Augstākā Es rīcībā. Šo darbu pilnībā izdarīja Viņš. Mūsu uzdevums bija tikai apvienoties tā, lai saplūstu vienā apziņā. Mēs domās iegājām viens otrā un savienojāmies ar Zemi un Radītāju, kļūstot viens Liels Saules Cilvēks. Šī Cilvēka galva atduras Debesu velvē, bet kājas stāv uz Zemes. Mums bija pilnībā jāizšķīst Lielā Cilvēka apziņā. Šīs būtnes uzdevums ir cilvēces apziņas lēcu piepildīt ar jaunu gaismu, atdzīvināt viņu un transformēt viņu.

Mēs – Lielais Saules Cilvēks, barojām lēcu ar savu mīlestību minūtes 10, pēc tam viņa sāka spīdēt un mirdzēt zelta gaismā, pamazītēm piepildoties un atdzīvojoties. Apkārt pa apli stāvēja Lielas gaišas Būtības un turēja enerģiju centrā. Mēs dzemdinājām šo lēcu tieši no savas Adžnas, no galvas, un es to jutu fiziskajā plānā. Kad lēca bja piepildīta ar gaismu, viņā parādījās Lucifera Dzīvības Zieda simbols, ar diviem centriem – acīm. Es to labi zinu, jo stāstu par viņu Skolā.

Negaidīti pēc dažām minūtēm pāri pa virsu Debesu velvei parādījās Lucifers. Tā bija gigantiska gaismas figūra no gaismas noaustā paltrakā. Viņš izlaida staru no savas Adžnas un nosūtīja to Saules Cilvēka Adžnā. Viņa stars kā portāls izgāja cauri Saules Cilvēkam tieši cilvēka apziņas režģī, kurš atrodas lejā, blakus Zemei. Viņš sāka piepildīties ar gaismu, sākot no Lucifera stara ieejas, un tā pakāpeniski piepildīja visu apziņas režģi, saslēdzoties Zemes otrā pusē. Mēs stāvējām un vērojām, kā režģis pakāpeniski aktivizējas. Es, ainas apburta, teicu: „Jūsu darbs ir tik nozīmīgs un spēcīgs, bet mēs te – nenozīmīgas kripatiņas!” Lucifers atbildēja: „Tu kļūdies, jūs turat visu konstrukciju kā saknītes zemē.”

Zemes apziņas režģis iedegās un sāka spoži spīdēt. To izdarījis, Lucifers klusējot aizgāja, atstājis lēcā atvērtu Radītāja portālu cilvēku apziņai. Mēs vēl palikām uz vietas minūtes 10, stabilizējot jauno konstrukciju.

Es sāku interesēties, kā tad ir ar Zemes pretējo pusi, kā tur ir ar lēcu? Man atbildēja, ka tur šo darbu izdarīts cits tāds pats pāris.

Realitātes lēca ir modificētā režģa daļa, savienota ar Debesu velvi. Šī lēca paredzēta, lai savienotu ar Radītāju cilvēku, paverot viņa aizsega merkabas, šķīdinot aizsegu ar jauniem stariem, Cilvēka Radītāju pievienotiem. Secinājums, kuru izdarīja Radītāji, inspicējot cilvēku apziņu, saka, ka viņa var bezgalīgi attīstīties, sasniedzot apvienoto apziņu milzīgu daudzmiljardu Būtību apziņas augstumus.

Zināšanas, kuras attiecas uz realitātes lēcu, tiks dotas vēlāk. Jūsu uzdevums bija ar saviem ķermeņiem aktivizēt šīs jonizējošās kristāliskās pussfēras, savienotas daudzdimensionālajā telpā. Šīm lēcām ir izšķirošā nozīme spēku aktivizēšanā uz Zemes, jaunu elementālu spēku, eņģeļu apziņas un Zemes kopumā pamodināšanā. Jūsu ieguldījums šajā darbā ir tāds, ka jūs iedrukājāt šīs enerģijas cilvēka DNS un ķermeņos un atvērāt jaunu Zemes čakru Debesu velvē. Jūs to izdarījāt savā, ne Mūsu labā. Un pateicieties sev, nevis Mums.

Paldies! Mēs esam Viens ar Jums!

                                                                                     09. 04. 08

Šonakt es saņēmu vēstījumu no Lucifera.

Sveicināta, mana mīļā meitenīte! Lūk, arī ir notikusi tava jaunās pasaules atklāšana, tas, uz ko tu tā tiecies uz Zemes, Jaunās Apziņas Matricas telpas atvēršana. Tagad Mēs varam pavēstīt, ka viss notika vislabākajā veidā, un jūs visi, kas esat iesaistīti Jaunajā Apziņas Matricā, esat pestīti jeb atstāti uz Zemes, lai iemiesotu Jauno Zemi. Viss notika ātri un galīgi. Mēs pat negaidījām tādas sekmes un tādu relatīvi vieglu noieto etapu radīšanu. Viss iet kā smērēts. Drīz realitātes izšķirsies. Pašlaik mēs burtiski ejam cauri Vecā pēdējām kosmiskajām stundām un būsim liecinieki, kā uz Zemes radīsies Jaunais.

Ir pienācis svinīgs brīdis visiem epopejas dalībniekiem. Brīža grandiozitāte ir ļoti liela. Vecās un jaunās realitātes lēcas sāk atbīdīties. Šo momentu vajag nosvinēt. Viss! Visi ir pestīti. Mēs gavilējam un priecājamies. Cik Mums tagad ir viegli, cik Mēs esam satraukti un svinīgi šajā momentā! Eņģeļu kori tīrā harmonijā ir dzirdami visur! Visums ir izdarījis milzīgu darbu, un darbs ir pabeigts.

MĒS PATEICAMIES KATRAM NO JUMS PAR DARBU UN AICINĀM NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEATSLĀBINĀTIES, BET AR PIEAUGOŠU ĀTRUMU TURPINĀT VIRZĪTIES PA IESPĒJU EKSPONENTI. ESIET DIEVI, PIEŅEMIET SAVAS JAUNĀS IESPĒJAS UN UZTICIETIES SEV AUGSTĀKAJAM.

Bet fiziskajā plānā nekas nav noticis!

Jā, tas pagaidām ir noticis Zemes un Saules sistēmas Augstākajos Plānos. Tas notika Dieva Prātā, tā to var traktēt. PATS GALVENAIS – TAS IR NOTICIS. Jaunā realitāte ir radīta un eksistē, tā sāk atdalīties no vecās. Ja vakar starp tām vēl bija tilti, tad šodien ir radušies Jaunās telpas pirmie atomi.

Kādu īpašību atspoguļo lēca, un kādēļ viņa ir aktivizēta?

Lēca – tas ir ārkārtīgi sīki-kristāliska Režģa veids, tā funkcijas atklāsies vēlāk. Tas ir tikai pirmais etaps, pēc kura sekos vēl daži. Kopumā tā ir daļa no darba, lai radītu 12 lēcas. Lēcai ir Merkabas forma, un viņa atrodas tieši zem Debesu Velves kā acs zem uzacs.

Visi režģi un Debesu Velve – tās ir realitātes lēcas, tas, kā ir iekārtota planēta, kas virs viņas notiek, kā īstenojas jūsu nodomu realizācija un ko nozīmē vārds realitāte – visa uz Zemes hologrāfiskums. Kā arī tā uztvere ar jūsu maņu orgāniem, tā interpretācija jūsu apziņā un pat secinājumi, kurus jūs izdarāt no uztveres.

Apziņa katrā vibrāciju līmenī realitāti uztver savā veidā. Lūk, kāpēc, kad tu izej Visa, Kas Ir līmenī, tu pagaidām nespēj interpretēt to, ko jūti, citādi, nekā tu spēj interpretēt realitāti uz Zemes. Tev vēl stāv priekšā apgūt citādu uztveres veidu pēc Augšupcelšanās.

Tā kā pagaidām nav vērts apgrūtināt galvu ar to, kas būs automātiski pēc ķermeņu nomaiņas un citu uztverošu ierīču iemantošanas un realitātes lēcas izmainīšanās.

Visus pūliņus ir vērts koncentrēt uz to, ko jūs varat izdarīt tieši pašlaik – uz semināriem, uz darbu ar Urālu kalniem, uz jaunu kristālisku bruņu aktivizēšanu ap fizisko ķermeni un viņa iekšienē.

 

Daudz laimes dzimšanās dienā, Jaunā Zeme!

 

 

                                                                  09. 04. 08

Pa nakti ir sasnigusi 10 cm bieza sniega sega. Daba ir pārvērtusies, attīrījusies un gluži kā atpūtusies. Šodien mums ir noteikts būt vietā ap pulksten 12. No rīta laiks bija padrūms, turpināja krist sniegs, bet ap pulksten 12 iestājās skaidra saule, pūta svaigs vējš, viss mežs pa nakti ir pārvērties, priedes kļuvušas baltas, un koku ēnas svītrām saulē dzirkstošajā tīrajā sniegā rotāja kalniņus.

Mēs atnācām uz savu vietu un savienojāmies kā parasti. Sāka nākt pilnīgi jaunas neparastas enerģijas, kuras ir ļoti grūti aprakstīt, atrast vajadzīgos zemes plāna vārdus savām sajūtām. Viss, ko es spēju piemeklēt – tās ir feju enerģijas, tik maigas, romantiskas, tīras, gaišas, smalkas, graciozas un mīkstas tās ir. Jebkura mūzika, salīdzinot ar tām, ir rupja un piezemēta, jebkura poēzija primitīva. Jaunās enerģijas, kuras plūda no kanāla, pacēla mani augstā vissmalkāko sajūtu līmenī.

Enerģija stabilizējās ilgi. Pēc tam no realitātes lēcas aizgāja stars uz Sauli un Zemi caur mūsu Saules Cilvēka kanālu. Mēs bijām gluži kā tilts. Beidzot enerģija zelta staros aizgāja līdz Saulei un Zemei. Aizejot līdz daudzslāņu elektromagnētiskajam režģim, kura robeža bija daudz augstāk nekā apziņas režģis, režģa slāņu paterni slāni pēc slāņa sāka piepildītes ar jauno saules enerģiju. Pavisam es saskaitīju 7 slāņus. Pati blīvākā daļa ir tuvāk Zemei, pati smalkākā – tuvāk Debesu velvei. Ar darbu šoreiz nodarbojās Saules Hierarhija.

Pēc elektromagnētiskā režģa rekonstrukcijas pabeigšanas mēs paplašinājāmies un izaugām, Sauli mēs ietilpinājām Debesu Cilvēka galvā, Adžnā, bet Zeme bija viņa Muladhārā. Pēc tam visas čakras savienojās Vienotajā un kļuva par vienu lielu centru. Tādejādi mēs bijām nodibinājuši jaunu taisnu elektromagnētisku portālu Saule-Zeme.

Pēc tam Saules Hierarhija apsveica mūs ar Zemes Jaunās Matricas aktivizācijas darba pabeigšanu. Un no rītdienas PĀREJAS MATRICU NOMAINA JAUNĀ ZEMES MATRICA.

DAUDZ LAIMES DZIMŠANĀS DIENĀ, JAUNĀ ZEME!

Tādu prieku, gavilēšanu un laimi smalkajā pasaulē es vēl nebiju jutusi. Bija iespaids, ka gavilē visi visumi. Es jutos kā 16-gadīga meitene. Es lēkāju, aulekšoju, mēs pikojāmies un vārtījāmies sniegā. Mežs mums smaidīja kā vecs draugs. Dabā viss bija gluži kā apvērsies, dzimis no jauna. Biezā svaigā sniega slānis iepriecināja acis un sirdi.

Visa ceremonija ilga apmēram stundu.

                                                                           09. 04. 08

Lucifers.

Dārgo meitenīt, pieņem manus apsveikumus! Apsveic arī Mūs. Mēs esam guvuši sekmes ļoti sarežģītā un komplicētā darbā.

“Viss, kas ir Debesīs dzimis, uz Zemes izpaudīsies.

Mīlestība ir varena, un ar viņu vairs nevienam galā netikt!”

Jā, šīs rindiņas mēs padarījām par mūsu lozungu, rokasgrāmatu darbībai. Koncentrējušies uz garīgiem sasniegumiem, Mēs spējām realitātes sliedes pārmīt uz jaunu ceļu un ieminām Zemei taku uz skaistu nākotni.

Sapurinieties, apzinieties sevi uz Jaunās Zemes! Lai katrs no jums papriecājas par Manām sekmēm, katrs no jums, mani bērni, mana sensenā daļa. Es nostājos visā savā varenībā un paziņoju: Ceļš ir noiets, ir atikuši vēl pāris soļi, un Mēs atklāsim Zemes Jaunās dimensijas Realitāti celmlaužiem.

Kas notika šodien?

Šodien mēs pabeidzām tiešo sakaru Zeme-Saule portālu, kurš bija bloķēts, lai uzbūvētu trešās dimensijas realitāti, un enerģijas uz Zemi ienāktu caur smalkām šūniņām, speciāli uzkonstruētām Zemes elektromagnētisko lauku struktūrā.

Debesu velve – tā ir metafora Jaunam kristāliskajam Kristus režģim, kurš apvieno Zemes visus kristāliskos ķermeņus un pabeidz planētas jaunā kristāliskā aprīkojuma būvēšanu. Viss, kas notika pēdējās dažās dienās, ir daudzu cilvēku darbs. Masveida pasaules meditācijas deva Mums kolosālu enerģētisku pacēlumu, un Mēs šo enerģiju izmantojām, lai radītu jaunu portālu Zeme – Saule. Enerģijas, kuras nāk caur šo portālu, iet cauri jonizējošām lēcām, kuras ir uzstādītas viena virs otras un pārveido enerģijas zemes kopienas vajadzībām. Visas detaļas ar laiku tiks apzinātas.

Es svētu jūs abus par uzticību Man, izturību un kolosālo uzticēšanos savām Augstākajām Apziņām. Jūs izturējāt eksāmenu, ne reizi neizjutuši šaubas un ne reizi nenomaldoties.

Viss tagad ir mierīgi, mana labā. Viss ir uzstādīts, un pa nakti aktivizēsies pilnā spēkā. Mums stāv priekšā vēl ne mazums darba. Bet tagad – atpūta un Zemes un Pasaules-ēkas Svētki.

 

Urālu kalnu Sarkanā Drakoma aktivizācija. 2009.-2011. gadi

Raksts http://www.sanatkumara.ru/stati/aktivatsiya-krasnogo-drakona-20-22-maya-na-uralskich-gorach[2]

 

Lūk, viņs, Urālu kalnu Drakons. Sahasrāra apakšā ir nogriezta. Spārni apakšā ir redzami.

17 04 07 02

17 04 07 03

17 04 07 04

 

17 04 07 05

17 04 07 06

       17 04 07 07

 

Pievienots 07.04.2017, atjaunots 12.04.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/ustanovlenie-matritsi-novogo-soznaniya-na-planete

Tulkoja Jānis Oppe

 


[1] Skat. http://sanatkumara.ru/obyavleniya/diski-natali-kotelnikovoy (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/20-raksti-2010-2011/710-sarkana-drakona-aktivizacija-20-22-maija-uralu-kalnos (Tulk. piezīme)