Print

Алёна Резник - 5 простых способов получить ответ на волнующий вопрос

Aļona Rezņika - 5 vienkārši paņēmieni, kā iegūt atbildi uz satraucošu jautājumu

15 10 21 01

Katru sekundi cilvēka smadzenes veic 1015 operāciju, tas ir, 1 000 000 000 000 (triljonu operāciju sekundē). Mūsu smadzenes darbojas apbrīnojami ātri un precīzi un nepārtrauc savu darbību pat tad, kad mēs guļam.

Tomēr katram normālam cilvēkam, neraugoties uz tādu augstu smadzeņu funkcionalitāti, ir jautājumi, uz kuriem viņš nevar patstāvīgi atrast atbildi. Un tad viņam nākas griezties pēc dažāda veida palīdzības.

Diemžēl ar Google un Yandex palīdzību ne vienmēr var saņemt atbildi uz satraucošu jautājumu.

Enciklopēdijas par to, kā būtu jārīkojas vienā vai otrā situācijā, arī mums neziņo, un arī skolā to nemāca.

Nu, un ko tad darīt tādā situācijā?

Lieku priekšā vienkāršas tehnikas, kuras palīdzēs saņemt atbildi uz jebkuru jautājumu.

 

Visas atbildes ir mūsu iekšienē

Droši vien jūs jau daudzas reizes esat dzirdējuši frāzi: visas atbildes ir mūsu iekšienē! Jā, jā. Visdrīzāk esat dzirdējuši. Bet tikai, kā tad dabūt šīs pašas ārkārtīgi svarīgās atbildes? Kā?

Vai ir kaut kādas metodes vai tehnikas, ar kuru palīdzību mēs varam iegūt atbildes ne tikai no mūsu dvēseles atmiņas dziļumiem, bet no Visuma informācijas bankas?

Nodzīvojusi daudzus dzīves periodus, periodiski saduroties ar situācijām, kuras prasa atrisinājumu un atbildes uz jautājumiem, es laiku pa laikam esmu izmēģinājusi uz sevis dažas brīnumainas metodes, no kurām uz šo brīdi esmu izvēlējusies sev visefektīvākās.

Dalos šajās tehnikās ar jums cerībā, ka tās noteikti palīdzēs jums jūsu meklējumos. Galvenais – ticēt, ka viss darbojas, un vienkārši praktizēt.

Tātad pēc kārtas.

 

1. Tehnika: Integrē frāzi

Pati vienkāršākā laikam, bet ne simtprocentīga metode. Es izmantoju šo metodi, kad biju vēl parasta pusaudze, pat ne pārāk zinoša, ka eksistē Visuma informācijas banka. 🙂

Lai saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem, es izmantoju grāmatu. Ņēmu atbilžu saņemšanai grāmatu ar līdzībām.

Jūs varat izmantot sev to grāmatu, kuru vēlēsieties, un pat visu savu bibliotēku, izvēloties katru dienu jaunu grāmatu.

Tehnika.

Paņemiet rokās jūsu izvēlēto grāmatu. Aizveriet acis. Domās izsakiet savu jautājumu.

Tāpat ar aizvērtām acīm atveriet grāmatu tajā lappusē, kuru jums pateiks priekšā iekšējā balss, un ielieciet pirkstu jebkurā vietā lapā pa labi vai pa kreisi, kā jums gribas.

Vai arī domās nosauciet lappusi, rindkopu…

Pēc tam atveriet acis un skatieties, kas rakstīts jūsu izvēlētajā vietā. Atbilde ir gatava.

Var būt arī tā, ka jūs ne uzreiz sapratīsiet, kā tas, kas tiek teikts šajā rindkopā, ir saistīts ar jūsu jautājumu. Nekrītiet izmisumā.

Visdrīzāk atbildes atšifrējumu jūs saņemsiet vēlāk pēkšņas domu apskaidrības veidā vai no to cilvēku mutēm, ar kuriem kontaktējaties.

Var uzdot ne vairāk par trīs jautājumiem vienā seansā, paužot cieņu pret grāmatu. Tādā veidā jūs saņemsiet visticamākās un visprecīzākās atbildes.

15 10 21 02

 

2. Tehnika: Nodoms un uzvednes no Augšas

Šeit sākumā vajag tikt skaidrībā ar jēdzienu, kas ir nodoms.

15 10 21 03

Pārliecinoši padomājāt, ka tas būs, atlaidāt un aizmirsāt. Viss. Negaidiet, kamēr izpildīsies. Vienkārši atlaidiet. Kad jums vajadzēs saņemt atbildi, – tas noteikti notiks.

Tālāk pāriesim tuvāk pašai tehnikai.

Tehnika.

Sakoncentrējiet uzmanību uz savu iekšējo pasauli, iegrimstiet savā iekšienē, pārvietojiet novērotāja fokusu uz sirds centru.

Atbrīvojieties no daudzajām liekajām domām, kuras ik sekundi zib jums galvā. Radiet iekšēju klusumu.

Domās uzdodiet sev jautājumu.

Izsakiet to precīzi un skaidri, un pēc tam izlieciet nodomu, ka tuvākajā laikā jūs noteikti saņemsiet uz to atbildi. Viss.

Izdariet ieelpu-izelpu, pateicieties sev par uzticēšanos Visumam un atgriezieties pie savas ikdienas dzīves.

Prakses laikā jūs nedrīkstat aizdomāties par to, kādā veidā jūs saņemsiet atbildi uz savu jautājumu. Uzticieties Visumam.

Atbilde var atnākt, kā tēli, sapņi, nejauši izdzirdētas frāzes, sagrūšanās, situācijas. Bet, iespējams, jūs vienkārši pārklās “insaits”, “apskaidrība”, “apgaismība” vai “apzināšanās.

Pats svarīgākais šajā tehnikā – būt simtprocentīgi pārliecinātam, ka Visums parūpēsies par to, lai jūsu nodoms izpildītos, un jūs noteikti saņemsiet atbildi uz savu jautājumu.

Līdz šim laikam nezinu, kā tas notiek, bet tas ir līdzīgs kaut kādam “parastajam”)) brīnumam vai maģijai.

Zinu tikai vienu. Cilvēki, kuriem ir ļoti precīza saskaņotība ar smalko enerģiju pasauli, saņem uzvednes no Visuma un pilnvērtīgas atbildes uz saviem pieprasījumiem.

15 10 21 04

 

3. Tehnika: Ūdens glāze un parasts miegs

Šī prakse ir visai vienkārša. Jums vajadzēs tikai precīzā kārtībā veikt virkni nesarežģītu darbību un aizdarīt tās ar dažām precīzi noformulētām domām.

Tehnika.

Pirms likties gulēt, piepildiet parastu glāzi ar tīru dzeramo ūdeni. Izdzeriet pusi, turklāt aizverot acis.

Domās, kamēr dzerat maziem malciņiem pusglāzi ūdens, izsakiet jūsu jautājumu.

Pēc tam paši sev sakiet: “Tas ir viss, ko man vajag izdarīt, lai atrastu risinājumu problēmai, par kuru es domāju.”

Un droši liecieties gulēt.

Pēc tam ne ar vienu nesarunājieties un nemēģiniet domās pārlapot jūsu jautājuma atrisinājuma iespējamos variantus.

Ļaujiet Visumam parūpēties par to, lai atbildi jūs saņemtu. Un ūdens šajā gadījumā kalpos kā teicams informācijas pārvadītājs.

Kad no rīta pamodīsieties, pirmais, kas jums jāizdara – jāizdzer atlikušā pusglāze ūdens.

Pateicieties sev[1] un savai zemapziņai par miegā saņemto atbildi vai arī, ja, kā jums šķiet, atbildi jūs neesat saņēmuši, atkal domās sakiet sev, aizverot acis: “Tas ir viss, ko man vajag izdarīt, lai atrastu risinājumu problēmai, par kuru es domāju.”

Atbildes var atnākt miegā. Vai arī tās var būt arvien tās pašas atklāsmes, apzināšanās moments, tas pats insaits, arvien tā pati nejaušā frāze vai cita slēpta uzvedne.

Svarīgi ir saprast, ka uzdot vienu un to pašu jautājumu var ne vairāk kā trīs reizes pēc kārtas. Pēc tam vienkārši atlaidiet situāciju.

Atbilde jebkurā gadījumā atnāks. Ne velti saka: “Rīts gudrāks par vakaru.”

15 10 21 05

 

4. Tehnika: Saikne ar Augstāko Es vai Garīgajiem Palīgiem

Ja jūs bieži praktizējat meditācijas, jums, domāju, nebūs īpaši grūti ieiet meditatīvā stāvoklī un saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.

Un tajā jums palīdzēs jūsu Garīgie Palīgi vai jūsu Augstākais Es. Skatoties, ar ko jūs visbiežāk sazināties. Galvenais – iemācīties iekšēji kontaktēties ar viņiem.

 

Sk. arī Kā nodibināt sakarus ar Garīgajiem palīgiem[2].

6 paņēmieni, kuri palīdzēs iepazīties ar jūsu neredzamajiem palīgiem.

 

Tehnika.

Izvēlieties mājīgu klusu vietiņu, kur jūs neviens netraucēs divdesmit-trīsdesmit minūtes.

Ieņemiet jums ērtu stāvokli, atslābinieties, atlaidiet brīvā lidojumā liekās domas un sajūtiet, kā jūs atveraties atbilžu pieņemšanai uz jūsu jautājumiem.

Domās piesauciet savu Augstāko Es vai citus Garīgos Palīgus, ar kuriem jums ir saikne, pie kā jūs visbiežāk vēršaties, un precīzi un skaidri noformulējiet savu jautājumu.

Pēc tam vienkārši pavērojiet savu iekšējo telpu.

Esiet vērīgi pret jebkuriem signāliem, kurus jūs saņemsiet šajā stāvoklī, vai tie būtu tēli, attēli, gaisma, sajūtas, vārdi vai domas, kuras nāk jums.

Galu galā Augstākā Es atbilde – arī tā ir doma, nesaprotamā kārtā izrādījusies jūsu galvā.

Pavērojiet, kas notiek jūsu iekšienē. Izvēlieties no tā visa tieši to, kas šķitīs jums patiess, tas, kas jums ir vistuvākais.

Bet, ja tēls, kuru jūs saņēmāt, jums ir nesaprotams – uzdodiet vēl vienu precizējošu jautājumu.

Kad sajutīsiet, ka visu nepieciešamo informāciju jūs jau esat saņēmuši, pateicieties saviem neredzamajiem palīgiem un sev tajā skaitā un atgriezieties stāvoklī šeit un tagad.

Iespējams, jūs ne ar pirmo reizi dabūsiet atbildi uz jūsu jautājumu. Nepadodieties. Praktizējiet. Jebkurā gadījumā tāds personisks darbs ar sevi pašu nesīs jums labumu.

15 10 21 06

 

5. Reinkarnacioloģijas metode

Šo momentu var nosaukt par visefektīvāko. Dažos vārdos paskaidrošu, kāpēc es nonācu pie tāda slēdziena.

Ja, izmantojot tehnikas, kas aprakstītas punktos 1.-4., var iegūt atbildes uz strupiem jautājumiem, tad Reinkarnacioloģija ļaus jums ieraudzīt vispārējo ainu par tēmu, kura jūs interesē.

 

Sk. arī Iespējas izmantot reinkarnacioloģiju ikdienas dzīvē[3]. 7. paņēmiens ir ļoti negaidīts.

 

Ar šīs metodes palīdzību var paskatīties, ka radās situācija, par kuru jūs meklējat atbildes. Var kļūt par visa notiekošā novērotāju no malas un pavērot notikumus un pat sevi pašu no malas.

Vēl vairāk, Reinkarnacioloģija ļauj paskatīties notikumu attīstības alternatīvos variantus.

Tas ir, jūs varat ne tikai saņemt atbildi uz jūs satraucošu jautājumu, bet ieraudzīsiet arī vairākus ceļus situācijas attīstībā un izvēlēsieties vispiemērotāko un pareizāko ceļu, pa kuru jums iet.

Nu, un vēl Reinkarnacioloģija ļauj mums būt telpā, kur atrodas mūsu dvēsele starp iemiesojumiem[4], un šajā vietā saņemt atbildes uz visiem jūsu jautājumiem.

Reiz, kad es biju šajā telpā, manas dvēseles telpā, es atradu tur vienu lielisku istabu. Tā bija istaba-bibliotēka.

15 10 21 07

Tajā bija bezgalīgi daudz grāmatu, un tās visas ietvēra atbildes uz jautājumiem. Visas šīs grāmatas bija piepildītas ar zināšanām.

Piemēram, Visuma bibliotēkā es ieraudzīju grāmatu ar nosaukumu “Lielais Tēvijas karš”, ieraudzīju grāmatu “Mana pašreizējā dzīve”, kurā bija teikts pat manu tagadnes dzīvi.

Vēl es ieraudzīju grāmatu ar nosaukumu “Visas manas dzīves: iepriekšējās un nākamās”. Tajā bija aprakstīti visi mani iemiesojumi, kā līdz šodienai, tā arī pēc šīs dzīves.

Un tad es sapratu, ka varu šajā telpā atrast pilnīgi jebkuru grāmatu un pārskatīt notikumus, kuri jau kādreiz ir notikuši, vai kuri, iespējams, būs. Tas bija satriecoši. Tāds atradums!

Man gribētos, lai katrs cilvēks, kurš meklē atbildes uz saviem jautājumiem attiecībā uz savu pagātni un nākotni, varētu viegli nonākt šajā maģiskajā telpā – Visuma atbilžu bibliotēkā.

Tad cilvēce kļūtu mazlietiņ laimīgāka no tā, ka mums ir iespēja pabūt tajā vietā, kur radītājs ir nolicis VISAS mūsu neizmērojamā Visuma zināšanas…

 

P.S. Vai jums ir citi paņēmieni, kā iegūt atbildes?

 

 Alona Reznika 2

Aļona Rezņika

 

Reinkarnacionikas konsultante, skolas “Dvēseles acīm (Глазами души)” pasniedzēja, taroloģe. Prakses pareģošanā un atbildēs uz jautājumiem caur Slāvu orākulu.

 

Pievienots 21.10.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/5-prostyh-sposobov-poluchit-otvet-na-volnuyushhij-vopros/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/3957-natalija-golubkina-pievilksanas-maksla (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3865-kristine-nikitina-garigie-audzinataji-sesi-panemieni-sakariem-ar-garigo-pasauli (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4125-ka-reinkarnacioniku-pielietot-ikdienas-dzive (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/alona-obuhova/11-dazadi/3690-alona-obuhova-ka-strada-dvesele-smalkaja-pasaule (Tulk. piezīme)