Print

Elvita Rudzāte - Vai tu saproti, ka ar tevi manipulē?

26.08.2021.

Šobrīd pasaulē ir neparasta situācija. No vienas puses COVID-19 vīruss pieņemas spēkā, no otras puses pieņemas spēkā protestu akcijas, kas protestē pret COVID-19 ierobežojumiem tanī skaitā vakcināciju.

Neesmu pētījusi, kas notiek citās valstīs, bet Latvijā šo situāciju ļoti ātri izmantoja atsevišķi politiski spēki, aicinot uz protesta akcijām, kuru izpausmes formas nākotnē varētu radīt arī haosu un nekārtības. Var valdībai pārmest neprasmi komunicēt ar sabiedrību, atjautības trūkumu, neprasmi risināt sarežģīto situāciju, bet es nedomāju, ka citi viņu vietā spētu to izdarīt daudz labāk. Ir tāds teiciens: “Sit pa kuru pirkstu gribi, visi sāp.”

Tomēr mani šajā situācijā visvairāk pārsteidz sabiedrības ATTIEKSME pret situāciju kopumā. Patiesībā mums ir jāsaka COVID-19 pandēmijai liels paldies, ka tāda parādījās, jo mēs tagad ļoti labi redzam kas ir kas.

Piemēram, es vadu pirmsskolas izglītības iestādi “Sirdsapziņas skola” un mūsu iestādē bija daudzas sarunas par notiekošo un vakcinācijas nepieciešamību. Bija dažādi uzskati, viedokļi, bet galvenais jautājums palika – ko mēs esam gatavi darīt, lai pasargātu mums uzticētos bērnus? Es vēroju savu kolēģu attieksmi. Es nevienu nespiedu vakcinēties, bet es arī neslēpu savu viedokli un neizpratni, kāpēc kolēģis ir gatavs riskēt ar savu un citu cilvēku veselību, jo COVID-19 vīruss kļūst tikai niknāks? Es sapratu, ka kolēģis cer, ka saslimšanas gadījumā viņš to pārslimos viegli, bet fakti liecina, ka tagad slimība smagā formā var skart arī bērnus un visa vecuma pieaugušos. Situācija ir mainījusies. Par laimi es redzēju, ka arī manu oponentu kolēģu attieksme mainījās, un viņi vakcinējās nevis sevis dēļ un nevis tāpēc, ka to gribēja, bet mums uzticēto bērnu dēļ un sabiedrības dēļ, lai piedalītos vīrusa ierobežošanā kopīgiem spēkiem. Ne visi kolēģi to saprata, bet aizdomājās visi.

COVID-19 vīruss ir milzīgs pārbaudījums katram cilvēkam individuāli. Es spēju izprast tos cilvēkus, kas ir noticējuši sazvērestības teorijām, ka vakcīna rada izmaiņas DNS, nākotnē radīs nopietnas veselības problēmas, jo viņi ir nobijušies no vakcīnas potenciāli radītām sekām un šeit “akmens” ir jāmet mūsu zinātnieku un mediju pusē, ka viņi nespēj pietiekami pārliecinoši atspēkot sazvērestības teorijās izteikto viedokli. Piemēram, man viens mans sekotājs teica, ka viņam pārliecināts antivakceris ir teicis, ka tiem, kuri ir vakcinējušies, vakcinācijas vietā spēj pielipt metāla lietas, piemēram, dakšiņa. Šo viedokli taču ir tik viegli atspēkot, parādot sabiedrībai vai tiešām vakcinācijas vietā pielīp metāla priekšmeti?

Es spēju izprast vecākus, kuri negrib vakcinēt bērnus, lai neradītu kaitējumu bērnu veselībai. Tas ir labi, ka sabiedrība domā līdzi, kas notiek un nekļūst vienkārši par izmēģinājuma trusīšiem, bet slikti ir tas, ka viņi nepiedāvā alternatīvus risinājumus, lai ierobežotu vīrusu. Ja viņu piedāvātais risinājums ir ļaut, lai saslimst tie, kam jāsaslimst un nomirst tie, kam jānomirst, tad viņi izkrīt vairākos dzīves eksāmenos un nākotnē par to smagi samaksās.

Neatkarīgi no tā vai tu tici vai netici Dievišķo likumu eksistencei, bet pastāv Dievišķais Cēloņu-seku likums, kuru Austrumos sauc par Karmas likumu. Ja tu tagad nedomāsi kā palīdzēt sabiedrībai kopumā, tad pienāks brīdis, ka arī par tevi neviens nepadomās un nesniegs tev palīdzību brīdī, kad tev tā būs nepieciešama. Atcerieties K.Skalbes pasaku, kur dēls aizveda savu tēvu uz mežu brīdī, kad tas vairs nevarēja dēla ģimenei palīdzēt. Padomā, vai tu atbalsti dēla rīcību un vai neriskē nonākt tādā pašā situācijā?

Es personīgi pat neiedziļinos sazvērestības teorijās, jo mani vada tikai doma kā palīdzēt sabiedrībai kopumā. Kaut arī es izprotu COVID-19 vīrusa misiju iespējams pat labāk nekā citi, tomēr es uzskatu, ka man nav tiesības nosodīt tos, kuri nevēlas mācīties, jo tas patiešām ir grūts uzdevums.

Svētā Terēze no Kalkutas sniedza palīdzību cilvēkiem, kuri bija izstumti no sabiedrības – spitālīgajiem un lepras slimniekiem. Skatoties no Karmas likuma puses, protams, šiem cilvēkiem bija ļoti smaga karma, bet tikai tāpēc viņi nebija jāizstumj no sabiedrības. Svētā Terēze sniedzot savu beznosacījuma mīlestību, atvēra šo cilvēku sirdis mīlestībai un Dievam un tas patiešām bija liels varoņdarbs un svēts uzdevums Dieva acīs.

Visi tie, kas ar protestu akcijām destabilizēs situāciju valstī, patiesībā kalpos tumsas spēkiem, kas izmanto valdības nespēju izskaidrot sabiedrībai, kā kopīgiem spēkiem var ierobežot vīrusa izplatību. Tumsas spēku mērķis ir radīt valstī haosu, jo tad ir visvieglāk iegūt varu. Ar sabiedrību var viegli manipulēt to pārliecinot, izmantojot puspatiesības, kas Dieva acīs ir smagākie meli no visiem meliem. Sabiedrība notic manipulatoriem, jo viņus ir uzrunājusi tā daļa, kas ir patiesība, bet viņi nedomā par to daļu, kas ir nepatiesība.

Tumsas spēkus interesē tikai vara, nauda un bauda. Tu esi atbildīgs, vai tavas rīcības rezultātā, tu neveicināsi tumsas spēku uzvaru. Ja tu arī pievienosies un atbalstīsi tumsas spēku provokācijas, tad tu uz sevi uzņemsies par to atbildību un izbēgt no sekām nebūs iespējams.

Tev tagad ir izšķirtspējas eksāmens. Kam tu noticēsi? No tavas izvēles būs atkarīgs, vai tu noliksi šo dzīves eksāmenu un turpināsi evolūciju jau no augstāka punkta, vai būs jāpaliek tajā pašā dzīves skolas klasē, ja Dievs tev to atļaus.

Mans ieteikums, netici nevienam, bet pārbaudi informācijas patiesumu.

Autore: Elvita Rudzāte


 

Pievienots 26.08.2021.

https://domatajs.lv/vai-tu-saproti-ka-ar-tevi-manipule/

Publicēts ar autores atļauju