Евгения Горева Знаки Зодиака наиболее склонные к гомосексуализму

Jevgēnija Goreva - Zodiaka Zīmes ar vislielāko slieksmi uz homoseksuālismu

18 12 15 14Šodien izcelsim Zodiaka Zīmes ar vislielāko slieksmi uz netradicionālo seksuālo orientāciju.

Jūs interesē – cilvēka horoskopā vispār var būt ierakstīts homoseksuālisms?

Un vai ir tādas Zodiaka Zīmes, kuras atrodas paaugstināta riska zonā?

Atbilde ir noteikta – protams, nē. Cilvēki, kuri dod priekšroku fiziskam kontaktam ar sava dzimuma pārstāvjiem, var piedzimt visās 12 Zodiaka Zīmēs.

Taču statistika saka – seksuālo mazākumu pārstāvjiem viņu personīgajos horoskopos visbiežāk ir izpaustas, lūk, šīs 3 zīmes.

Saturs

Ūdensvīrs

Strēlnieks

Jaunava

 

Ūdensvīrs

18 12 15 15

– cilvēkiem ar izpaustu Ūdensvīra zīmi vispār nepatīk ierobežojumi un kaut kādi noteikumi. Viņi meklē savu individuālu ceļu un ne tāpēc, ka grib izdalīties no palēkās masas. Bet tāpēc, ka savā iekšienē satur nemaz ne tās programmas, kuras pašlaik ir sabiedrības norma. Kaut kādas citas, iespējams, tās ir nākotnes programmas.

Tas dod pamatu domāt, ka nākotnē – homoseksuālisms tiek uztverts mierīgi. Pagātnē tā taču arī bija.

 

Strēlnieks

– Strēlnieka motīvi, gluži otrādi, itin bieži ir 100% sociāli. Nav noslēpums, ka mēs dzīvojam vīriešu pasaulē, un, lai kādus makaronus par vienlīdzību mums nekārtu, šī vienlīdzība neeksistē. Sabiedrība – tas ir lomu un statusu komplekts, vīriešiem – viens, sievietēm – otrs.

18 12 15 16

Kamils Kloviss Truiss (Camille Clovis Trouille) “Sapnis klosterī” (1952)

Sievietes-Strēlnieki pieder spēcīgam un straujam tipam, viņas bieži sauc par amazonēm. Šīs zīmes dāmas, mīlošas sievietes – negrib būt atkarīgas no vīriešu noteikumiem. Tiecas būt brīvas, neļaujot vīriešiem dominēt. Viņas ir gatavas sacensties ar viņiem, nevis papildināt. Īpaši, kad apkārt ir tik daudz lielisku un interesantu draudzeņu.

Vīrieši-Strēlnieki caur kontaktiem ar sev līdzīgiem meklē iespējas ātri paaugstināt savu sociālo statusu. Viņi ienāk noteiktā sabiedrībā, kur homoseksuālisms – izplatīta parādība. Un pieņem noteikumus attiecībās no autoritatīviem onkulīšiem, no kuriem ir atkarīgi viņu panākumi un karjera.

 

Jaunava

18 12 15 17

– šai zīmei homoseksuālisma motīvs vispār ir apbrīnojams. Jaunava taču mīl kārtību, un lai viņai viss būtu skaidrs. Viņai patīk detalizēt attiecības, salikt pa plauktiņiem.

Bet pretējo dzimumu izskaitļot ir grūtāk, ar viņu tikai galvu sajauksi – viņš vienmēr krīt ārā no viņas shēmām. Tā paša iemesla dēļ pretējā dzimuma fizioloģija Jaunavām var šķist nepatīkama, negribas ar to visu saskarties.

Lūk, kaut kā tā:)

 

Pievienots 15.12.2018.

https://gor-evgeniya.ru/znaki-zodiaka-naibolee-sklonnyie-k-gomoseksualizmu/

Tulkoja Jānis Oppe