Евгения Горева Партнер – мое реинкарнационное зеркало. Как понять уровень партнерства

Jevgēnija Goreva - Partneris – mans reinkarnācijas spogulis. Kā izprast partnerības līmeni

18 01 23 01

Jums patīk stāsti par reinkarnāciju?

Stāsti, kas vairāk līdzīgi fantastikas filmām vai pasakām. Un stāsti, tik mierīgi un samērīgi, ka var pie tiem aizmigt…

Stāsti par klejojumiem un piedzīvojumiem, no kara un miera laikiem, par māceklību un jaunradi, un, protams, stāsti par mīlestību un partnerību!

Partnerības tēma – droši vien pati populārākā starp visu līmeņu konsultantiem.

Jo taču, kā mums saka garīgie likumi par mūsu pasaules iekārtojumu un tās iemītniekiem:

  • partneris – tas ir alter ego (otrs tu);
  • partneris – viens no taviem spoguļattēliem. Un šis spogulis var atspoguļot ne tikai pašreizējo, bet arī citus iemiesojumus.

Sk. arī Kā cilvēki “spoguļo” viens otru.[1]

 

18 01 23 02

 

Atceros, kad es mācījos A. Podvodnija (Авессалом Подводный) sinatrisko astroloģiju, tad ieguvu ļoti nozīmīgu informāciju par pāru darbības līmeņiem, autora dotu.

 

Pāra līmeņi – kosmiskie iesvētījumi

Savienība pirmajā kosmiskajā iesvētījumā – kopīga atpūta un izklaides. Šajā līmenī partneri uztver viens otru kā dotumu un pievērš uzmanību galvenokārt paša personai, ļaujot viņai pilnīgu gribu un brīvību…

Savienība otrajā kosmiskajā iesvētījumā – kopīga konkrēti vērsta mērķtiecīga darbība.

Galvenā jēga – noteiktu mērķu sasniegšanā; tie tiek partneru saskaņoti vai klusējot saprasti, un to dēļ partneri piekrīt dažiem upuriem, konkrēti sliecas tērēt spēkus un laiku, lai saskaņotu savas darbības un piemērotos viens otram…

Savienība trešajā kosmiskajā iesvētījumā – kopīgs evolucionārs darbs…

Interesanti, vai nav tiesa?

Noteicāt savas partnerības līmeni?

18 01 23 03

Ja jūs pats esat cilvēks, pietiekami attīstīts, kā tagad saka – progresīvs, tad jūs, kā pāra dalībnieku, jau interesē tādi jautājumi:

  • Kāpēc man blakus ir tieši šis cilvēks?
  • Kāpēc viņš tā uzvedas šajā situācijā?
  • Kādi ir mūsu uzdevumi attiecībās, kā pārim?
  • Kā es varu attiecības uzlabot?
  • Vai es kaut kā varu palīdzēt savam partnerim?

Ir daudz labu paņēmienu atbildēt uz šiem jautājumiem. Viens no tiem ir unikāls, diezgan vienkāršs un efektīvs – reinkarnacionika[2].

Dalīšos, kādas interesantas pieredzes piedzīvo cilvēki, saņemot atbildes uz saviem jautājumiem par partnerības tēmu, kad atbildes tika atrastas savās iepriekšējās dzīvēs.

Kaut gan, jo vairāk es nodarbojos ar reinkarnacioniku, jo vairāk man gribas saukt mūsu dzīves par paralēlām.

 

Kāpēc man blakus ir tieši šis cilvēks?

Tatjanas gadījums, un kā viņa izvēlējās vīru, ir ļoti interesants. Mēs to izrullējām caur dzimtas programmu pētīšanu[3].

Taņas vīrs ir militārpersona, pašlaik ved mierīgu pensionāra dzīvi.

Izrādījās, ka Tatjana agrāk iemiesojās savā dzimtā kā vīrietis-karavīrs. Tas notika senos laikos, kad slāvu ciltis bija spiestas aizsargāties pret dažāda veida nomadu reidiem.

Apmetnēm bija savas karadraudzes, kuras nepieciešamības gadījumā apvienojās kopā un atvairīja nopietnas briesmas,

Zēns izauga parastā zemnieku ģimenē, taču diezgan ātri saprata, ka viņu visvairāk pievelk karavīra darba lauks. Viņš kopš bērnības skrēja skatīties uz pieaugušo vīriešu treniņiem, pēc tam sāka tajos piedalīties pats un pakāpeniski iekļāvās vienībā kā pilntiesīgs tās dalībnieks.

Kā jauneklis izgāja “kaujas kristības”, pārtverot tumšu ienaidnieku pūli savu apmetņu tālajās robežās. Jau kā nobriedis vīrietis gāja bojā nevienlīdzīgā kaujā.

18 01 23 04

Tā ir īpaša vīrišķā psiholoģija – KARAVĪRS, īpaša misija stāties savas ģimenes, tautas, dzimtās zemes aizsardzībā un, ja vajag, atdot dzīvību, aizsargājot savus tuviniekus un mīļotos.

Kādreiz šīs Karavīra un Aizsargātāja programmas bija vīrišķo īpašību pamats dzimtā, kurā Taņas Dvēsele iemiesojās šeit un tagad. Taču pakāpeniski Dzimta tās zaudēja, Dzimtas vīrieši kļuva egoistiski un vienaldzīgi.

Un Dvēsele atkal iemiesojās šajā Dzimtā, lai atdzīvinātu tajā patiesās bijušās vīrišķās īpašības.

Bet, piedzimstot par vīrieti, viņa šo mērķi sasniegt nespētu, jo taču pašreizējās vīrišķās egoisma un bezatbildības programmas automātiski pārietu jaundzimušajā vīrieša dzimumā tādas, kā ir.

Tāpēc viņa savā Dzimtā ienāca kā sieviete, bet pievilka sev pārī tādu vīrieti, kurš atbilda Dzimtas sākotnējām vīrišķajām programmām.

Tieši caur viņu bērniem, kuri paņems no tēva šīs veselīgās Karavīra un Aizsargātāja programmas, Dzimta plānoja atkal pastiprināties, atjaunot zaudēto vīrišķo kodu.

 

Kāpēc viņš tā uzvedas šajā situācijā?

Gaļinas vīrs tika atlaists no iepriekšējā darba, sēž mājās… Ir samierinājies, padevies apstākļiem. Tēlaini izsakoties, varde, iekritusi krūzē, pārstājusi kustināt ķepiņas un kult krējumu….

Gaļina – sieviete ar stipru gribu, saprātīga un atbildīga – viņa nesaprot, kā vīrietis var tā uzvesties… Kāpēc viņš neko nedara, lai situāciju uzlabotu?

Pagātnes dzīvē pati Gaļina bija jauneklis tirgonis, kuru vilināja stāsti par austrumu tirgiem, kurš aizņēmās naudu un ar lielu preču partiju devās kuģojumā, lai kļūtu bagāts.

Tirgonim bija sapnis: Austrumos labi nopelnīt, atgriezties pie savas mīļotās līgavas nodrošināts un sākt ģimenes dzīvi labi, bagāti.

18 01 23 05

Ceļā uz austrumu zemi kuģis piedzīvoja vētru, daļa preču tika zaudēta, un tirgoni pavadošais cilvēks, kurš zināja austrumu tikumus un valodu, noslīka.

Tālāk – jauna liksta: prece, ar kuru tirgonis atbrauca iekarot austrumu tirgu, vietējos tirgos jau bija apgrozījumā un par zemāku cenu, nekā viņš rēķinājās sākotnēji.

Galu galā viņu vēl apmānīja austrumu tirgus blēži, rezultātā viņš palika bez nekā, svešā zemē, nezinot ne valodu, ne vietējo dzīvi.

Viņam bija iespēja palikt šeit, Austrumos, sākt dzīvi no jauna, taču viss šeit viņam bija svešs: gan cilvēki, gan viņu ticība. Izpildot krievu dziesmas tirgos, sapelnīja naudu atpakaļceļam uz mājām.

Taču, jau izkāpis dzimtajā krastā, apzinājās, ka nevar atgriezties kā parādnieks un neveiksminieks pie savas ģimenes un līgavas.

Viņš palika pierobežas cietoksnī, skumjās un pagrimuma noskaņojumā pavadīja vairākus gadus, saslima un nodzisa. Nomira, tā arī neatgriezies mājās.

Šīs fabulas morāle bija tāda: ja tavi sākotnējie plāni brūk, mācies saredzēt citus, jaunus, kurus tev piedāvā liktenis. Lai cik nejēdzīgi tie tev sākumā nešķistu.

Ja viņš būtu palicis Austrumos – un tāds variants eksistēja – viņam dzīvē viss būtu izveidojies. Un ģimene būtu, protams, ar vietējo sievieti. Un viss nokārtotos, ja ne tā, tad citādi.

Bet cilvēks it kā turpināja ripot pa sliedēm, kuras reiz uzbūvēja, nepamanot, ka šis ceļš ir sagrauts un novedīs strupceļā.

 

Sk. arī Karmiskās attiecības un garīgās pusītes.[4]

 

18 01 23 06

Pārdzīvojusi tādas ne pašas patīkamākās savas atmiņas, Gaļina var labāk saprast, kādā stāvoklī atrodas viņas vīrs, kā tas ir, kad vīrietis jūtas neveiksminieks. Tāds, lūk, reinkarnācijas spogulis viņai iznāca partnerības tēmā!

Un no savas puses Gaļa var savam vīram palīdzēt apzināties: ja neturēsies pie sākotnējiem sabrukušajiem plāniem, varēsi ieraudzīt, ka dzīve pastāvīgi liek tev priekšā iespējas izrāpties no bedres…

 

P.S. Jūs jau zināt savu partnerības līmeni un ko mācāt viens otram pārī?

 

Jevgenija Goreva

Jevgēnija Goreva

Vietnes “Uz dvēseles spārniem” autore, reinkarnacionikas konsultante, Reinkarnacionikas Institūta kapteine. Ritmoloģe, astroloģe, dzejniece, rokdarbu (handmade) meistare

gor-evgeniya.ru/

 

Pievienots 23.01.2018

https://ru.journal.reincarnatiology.com/uroven-partnerstva/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3976-jekaterina-macevska-ka-saskatit-sevi-spoguli (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4037-reinkarnaciologija-jaunas-eras-instruments (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3824-vera-prosvirnina-dzimtas-karma-dzimtas-energiju-dziedinasana-un-attirisana (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1191-irina-telinska-karmiskas-attiecibas-un-garigas-pusites (Tulk. piezīme)