Авторы разные – Отзывы ноября 2018

Dažādi autori - 2018. g. novembra atsauksmes

18 11 29 11

18.11.29.

 

Dina

Natālija, noskatījos seminārus 2 piegājienos, jūs esat MALACIS, PATEICOS ❤☀

Man saules logoss sākumā iznāca - vienlaicīgi savienošanās ar sirdi - milzīgs kā kosmiskais vai galaktiskais Kristus - Kristus-apziņa un viss viņas iekšienē esmu es, planēta, planetārā sistēma, pēc tam iegāju saules logosā - Sirdī un apziņā, enerģijas ļooooti augstas, Diženo Dievieti sajutu - mīksta enerģija, un nāca man ārstēšana šoreiz vairāk caur 6. čakru, pieri, 3. stars un jau pēc tam sirds, vairāk caur 6. čakru. Pateicos par šo Lielisko Semināru, priecājos, ka varēju piedalīties, ceru, ka, lai gan es samaksāju vēlāk un noskatījos vēlāk, Diženās Dievietes Iniciācija notika, man viņa teica, ka es visu varu un ārstēt varu, atkal pašlaik jūtu, ka acis kļūst gaišākas un pieres daļa it kā no iekšienes mirdz, man tā pašlaik ir zīme, ka ir viss lieliski, pateicos - pateicos - pateicos un visiem augstākajiem Gaismas un Mīlestības spēkiem pateicos, visiem, kas mums palīdz, Debesu Tēvam pateicos.

18 11 29 12

Vladimirs

Nataša, labvakar!

Īsumā aprakstīšu savus iespaidus par semināru. Mācību stunda bija piesātināta, labi sagatavota. Jūs esat atbildīgs, organizēts cilvēks.

Es vairāk vēroju Jūs, lai saprastu Jūsu stāvokli. Semināra pirmajā daļā es neko neparastu neuztvēru. Jūs esat labs un apzinīgs pedagogs. Otrajā daļā, kad Jūs gājāt iekšā sevī, situācija izmainījās. Jūsu seja uz mirkli pamira un atklājās. Jūs jau bijāt tālu no fiziskā plāna, un seja izteiksmīgi par to liecināja. Var droši teikt, ka iegremdēšanās vai iziešana uz jaunu vibrāciju līmeni – tā ir jūsu stihija.

Jūs esat gluži kā “putns lidojumā, kur nekas neliek viņam šķēršļus”. Jūs smalkajās pasaulēs valdāt, salīdzinot ar citiem. Jūs esat meditatīvā stāvokļa Karaliene. Tā ir kā Dieva velte. Bet es daudz ko esmu pazaudējis, nespēju koncentrēties un atslābināties. Nepieciešama attīstīta iztēle un augsts jutīgums.

Diženo Dievieti uztvēru savā veidā. Kā bērnībā guļu zālē, apkārt ir ziedu jūra. Šīs valstības iekšienē – mazu kukainīšu pasaule. No zemes nāk siltums, Saules dāvāts, no ziediem – medains aromāts. Debesīs vissmalkāko mākoņu fonā – Diženās Dievietes acis. Skaistas, glāstošas, tīras… Tajās ir daudz mīlestības, maiguma, sievišķā valdzinājuma.

Diženajai Dievietei var nekautrējoties teikt labus vārdus. Tie nāk no sirds. Tie nav jāizdomā, tie plūst paši.

Ar semināru esmu apmierināts, ieguvu vērtīgu informāciju un priekšstatu.

Ar cieņu, Vladimirs

18 11 29 12

Gulsija

Sveicināti, Natālija!

Šodien mūsu grupas nodarbības beigās parādījāties Jūs. Vera Jūs ieraudzīja.

Viņa, tā teikt, ir sajūsmā un pateicas, ka ejam pa viņas iemīto ceļu.

Grauds, kuru viņa nometa, dīgst, un viņa par to priecājas.

Lūk, tā. Jūs mūsu grupu dažreiz apmeklējat.

Pateicos Jums!!!

Ar mīlestību Gulsija

18 11 29 12

Jeļena

Natālija Nikolajevna, no visas sirds milzīgs paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldies.

Poļa pārstāja pēc miega raudāt uzreiz pēc mūsu ar jums seansa. Nav iespējams vārdos izteikt manas prieka un pateicības jūtas. Un šodien viņa pirmo reizi gulēja visuuuu nakti pati, nepamostoties līdz rītam.

Dvēsele dzied un līksmo, bet ķermenis pirmo reizi ir izgulējies.

Ar mīlestību, Ļena.

 

Pievienots 29.11.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2010-2011/otzivi-noyabrya-2018

Tulkoja Jānis Oppe