Print

Татьяна БеглякВы страдаете от посттравматического стрессового расстройства из прошлой жизни?

Tatjana Begļaka - Jūs ciešat no PAGĀJUŠĀS DZĪVES pēctraumatiskā stresa traucējumiem?

Are You Suffering from PAST LIFE Traumatic Stress Disorder?

18 09 13 01

Daudzi no mums zina, ka neizdziedināta emocionāla trauma izvēršas pēctraumatiskā stresa traucējumos (PTST), un daudzi no mums tos pat ir pieredzējuši. Bet vai jūs zināt, ka mēs varam nest arī neizdziedinātas emocionālas traumas no pagājušajām dzīvēm? Faktiski pastāv pagātnes dzīves tieša saikne ar mūsdienu bailēm, fobijām un panikas lēkmēm. Ja jūs pieredzat kādu no šiem nosacījumiem, jūs varbūt ciešat no pagājušās dzīves traumatiskā stresa traucējumiem.

Varbūt jūs tas izbrīna, ka jūs varat nest nedziedinātu traumu no vienas dzīves uz otru?

Kaut arī jūs varat dzīvot daudzas dzīves un iemiesoties ar ļoti dažādiem raksturiem, jūsu dvēsele paliek ar jums no dzīves uz dzīvi, un, pat ja jūs nevarat kādu lietu atcerēties, jūsu dvēsele saglabā atmiņas no visām dzīvēm un seko “nepabeigtajam biznesam”. Tātad katru reizi, kad jūs atkārtoti iemiesojaties, jūs to visu ņemat sev līdzi, un tas nozīmē, ka, ja jūs nomirstat ar neizdziedinātām emocionālām brūcēm vienā dzīvē, jūs piedzimstat ar šīm pašām neizdziedinātajām emocionālajām brūcēm otrā dzīvē.

 

Pagājušās dzīves trauma – šodienas problēmas!

Lielākajai daļai no mums nav atmiņu par traumatiskiem notikumiem, kas gadījušies citās dzīvēs. Lai gan mēs pagājušās dzīves neizdziedinātu traumu nesam šajā dzīvē, tā itin bieži izpaužas kā kaut kāda veida satraucoša problēma, kas kaut kā ir saistīta ar sākotnējo notikumu.

Kad iepriekšējās dzīves trauma ierosina pašreizējās dzīves problēmas, tā bieži izraisa pagājušās dzīves traumatiskā stresa traucējumus, un rezultātā mēs varam izjust iracionālas bailes, nemieru, fobijas un paniskas lēkmes.

18 09 13 02

Šeit ir daži piemēri, kā parādās pagājušās dzīves traumatiskā stresa traucējumi:

 

Turklāt, ja viena un tā paša veida trauma tiek piedzīvota vairāk nekā vienā dzīvē, pagājušās dzīves rētas bieži pastiprinās un pēc tam ar katru atkārtotu pieredzi pagājušās dzīves traumatiskā stresa traucējumi pastiprinās.

Tāpat arī jāpatur prātā, ka iracionālas bailes un fobijas var ietvert pēc būtības visu, kas saistīts ar traumu, – pat vienkāršas bailes no zīmuļiem vai kurpju saitēm.

Diemžēl, kamēr mēs neizprotam mūsu iracionālo reakciju cēloni, mēs nevaram tās kontrolēt.

 

Traumatiska nāve

Bieži vien pagājušās dzīves traumatiskā stresa traucējumi ir traumatiskas nāves rezultāts. Piemēram, kādam manam draugam bija panikas lēkmes, kad kāds pieskārās viņa kaklam vai ja viņam nācās apsiet kaklasaiti. Nav pārsteigums, ka viņam bieži bija “halucinācijas”, ka ir nāvējoši nožņaugts pagājušajā dzīvē.

 

Sk. arī: Jūs varēja nogalināt ar šķēpu pagājušajā dzīvē.[1]

 

18 09 13 03

Šeit ir daži piemēri, kā traumatiska nāve var izraisīt šodienas bailes:

 

Sk. arī: Raganas pagātnē – šodien sekmīgi ārsti.[4]

 

Nāve nosalstot

Manas dzīves lielāko daļu man bija iracionālas bailes no aukstuma, un, lieki teikt, tas ilgajos ziemas mēnešos bija diezgan nepanesami. Godīgi sakot, ikreiz, kad es saaukstējos, man bija viegls šoks, un, kamēr es nevarēju skaidri domāt, man likās, ka es miršu.

Tad vienu spirgtu rudens vakaru es briesmīgi apmaldījos, vienatnē staigājot pa tuksnesīgu apvidu. Kad sākās saullēkts, es sāku ļoti salt un mani sāka pārņemt šī pazīstamā panika. Bet šoreiz viss notika savādāk. Pēkšņi es sajutu sevi kā cilts karavīru, kurš dzīvojis citā laikmetā. Acīmredzot es tikko biju zaudējis lielu kauju, un, tā kā es biju nāvīgi ievainots un pavisam viens, man bija atlicis nomirt aukstajā tuksnesī.

18 09 13 04

Pēc tam, kad biju atcerējusies šo lēno un brutālo nāvi, es beidzot sapratu manas iracionālās bailes no aukstuma – un kāpēc es tās asociēju ar nāvi. Ticiet vai ne, pēc tam, kad es biju atdzīvinājusi šīs atmiņas, bailes no aukstuma pilnīgi izzuda, un faktiski ziema kļuva par manu iecienītāko sezonu!

 

Pagājušās dzīves brūču atkārtota pārdzīvošana

Skaidrības labad – ikreiz, kad pagājušās dzīves trauma izpaužas kā ikdienas aktuālās problēmas, tās nekad nav saistītas ne ar sodu, ne ar karmu. Tā vietā pagājušās dzīves trauma tiek nesta no dzīves uz dzīvi, lai atbalstītu mūsu kā cilvēku izdzīvošanas spēju un garīgo evolūciju.

Raugoties uz pagājušās dzīves brūcēm, mēs redzam izdzīvošanas mehānismus, piemēram, specifiskas bailes, bažas un fobijas, un ar šo aizsardzības mehānismu palīdzību mēs automātiski atturamies no potenciāla riska, kas varētu radīt līdzīgas traumas.

 

Sk. arī: Fobijas no pagājušās dzīves. Gadījums Turcijā: Seīda Suzulmusa (Sehide Suzulmus) reinkarnējas Dževrijā Bairijā (Cevriye Bayri).[5]

 

Turklāt, kad emocionālās brūces tiek dziedinātas iemiesojuma laikā, mēs apgūstam noteiktas spējas, ko vēlas sasniegt mūsu dvēsele, – un tieši tāpēc mēs piedzīvojam emocionālas brūces.

Īsāk sakot, lai gan pagājušās dzīves trauma tiek nesta no dzīves uz dzīvi, lai aizsargātu mūs no līdzīgiem apdraudējumiem, tā sniedz mums arī iespēju iegūt paredzētās spējas, kad mēs dziedināmies.

18 09 13 05

 

Atkārtojas, atkārtojas… dziedināmies!

Kaut arī pagājušās dzīves bailes attur mūs no riskantas uzvedības un arī ļauj iegūt spējas, tās arī liedz mums dzīvot mūsu dzīves, piepildīt savus sapņus un sasniegt mūsu pilno potenciālu.

Turklāt detaļas var mainīties no dzīves uz dzīvi, bet, kamēr mēs neizārstējam mūsu emocionālās brūces, mums var atkal un atkal atkārtoties tā paša veida problēmas.

Lai arī brīvā griba ļauj mums ignorēt mūsu brūces bezgalīgi – ja mēs pienācīgi nepievēršam uzmanību cēlonim, šīs problēmas neizbēgami kļūst biežākas un intensīvākas, un dažkārt kādā dzīvē tās, iespējams, izraisa personības krīzi, ko nav iespējams ignorēt. Galu galā, kad emocionālās sāpes sasniedz personības lūzuma punktu un zināmās stratēģijas vairs nesniedz atbrīvošanos, mēs neizbēgami meklējam dziedināšanos.

Tomēr paturiet prātā, ka jums nav nepieciešams sasniegt lūzuma punktu, lai dziedinātos, un jums nevajag tās pašas problēmas atkārtot dzīvi pēc dzīves.

 

Vienlaicīgās dzīves

Pirms turpinām, es gribētu teikt, ka termins “pagājušā dzīve” varētu būt ļoti maldinošs. Jūs redzat, ka saskaņā ar kvantu fiziku visi laika momenti notiek vienlaikus, un, ja tā ir taisnība, tas nozīmē, ka mēs patiesībā dzīvojam vienlaicīgas dzīves. Lai gan mēs apzināmies tikai šo “pašreizējo” dzīvi, kas zina, ko mēs pieredzam, kad esam aizmiguši vai kad mēs mirgojam realitātē iekšā un ārā neskaitāmas reizes minūtē.

 

Sk. arī: Ārpus laika un telpas: pagātnes, nākotnes un paralēlie iemiesojumi.[6]

 

Tomēr šis jēdziens nemaina lietas būtību, un faktiski, kad runa ir par dziedināšanu, nav cita laika kā tagadne!

18 09 13 06

 

Tātad, kā mēs varam izdziedināt pagājušās dzīves traumu?

Daži cilvēki izvēlas savas pagājušās dzīves traumu dziedināt, izmantojot pagājušās dzīves regresijas, un tas nozīmē, ka zem hipnozes viņi “iet atpakaļ” un atceras vienu vai vairākas pagājušās dzīves, kurās viņi piedzīvoja īpašo traumu. Lai gan tas var izklausīties nedaudz “traki”, personīgi es vadīju pagājušās dzīves regresijas daudzus gadus, un rezultāti bieži bija pārsteidzoši.

Dažreiz, vienkārši atceroties pagājušās dzīves traumu, pietiek, lai to izdziedinātu (piemēram, manas bailes no aukstuma), taču biežāk dziedināšana ir process, kurš prasa aktīvu iesaistīšanos. Tāpēc, ja jūs vēlaties izdziedināt pagājušās dzīves traumu ar tās regresiju, jūsu pagājušo dzīvju atcerēšanās ir tikai sākums. Tāpēc ir svarīgi atrast cienījamu pagājušās dzīves regresijas terapeitu, kurš zina, kā strādāt ar vairāku dzīvju traumām.

 

Sk. arī: Kā dvēseles atgūšana var izārstēt atkarību, traumu un garīgu slimību.[7]

 

Pašreizējās dzīves dziedināšana

Lai gan varētu būt interesanti, kas jūs bijāt vai ko pieredzējāt vienā vai otrā pagājušajā dzīvē, patiesībā to darīt nav vajadzības. Faktiski jums nav jāatceras pagājušās dzīves trauma, lai dziedinātu tās dzīves brūces. Tā kā vienas un tās pašas problēmas atkārtojas no vienas dzīves otrā un visas jūsu dzīves ir savstarpēji saistītas caur jūsu dvēseli, tad, kad kāda emocionāla brūce tiek izdziedināta vienā dzīvē, šī pati emocionālā brūce vienlaikus tiek izdziedināta visos iemiesojumos.

Tādēļ, dziedinot emocionālas brūces, kad tās izpaužas jūsu pašreizējā realitātē, jūs nenovēršami dziedināsiet tās pašas brūces visās dzīvēs!

18 09 13 07

Tātad, tieši kādā veidā mēs dziedinām emocionālās traumas?

Pirms mēs varam dziedināt emocionālu brūci, mums tā ir ne tikai jādefinē, bet arī jāatrod patiesais cēlonis. Kaut arī mēs emocionālās brūces mēdzam jaukt ar negaidītiem traumatiskiem notikumiem, emocionālu brūču iemesls nav traumatiskas pieredzes!

Neraugoties uz detaļām vai laika ietvariem, emocionālo brūču iemesls ir emocionālās reakcijas (kā reaģēt uz traumu). Piemēram, ja mēs reaģējam uz traumu, pieņemot ierobežojošus uzskatus vai atsakoties no sevis, mēs paši radām emocionālas brūces. Lai gan daži var apgalvot, ka emocionālas brūces šķiet neticami reālas, tad, ja tās nerastos no emocionālām sāpēm, tad būtu viegli ieraudzīt, ka visas emocionālās brūces ir balstītas uz ierobežojošiem uzskatiem un/vai atsacīšanos no sevis.

Tā kā nav ātras izdziedināšanas vai vienkāršas iziešanas, emocionālās brūces paliek ar mums, kamēr mēs neatbrīvojamies no ierobežojošiem uzskatiem un nepārtraucam noraidīt sevi.

Izdziedinot šīs divas kardinālās komponentes šīs dzīves laikā, jūs nenovēršami izdziedināt visas dzīves!

 

Jūs joprojām esat šeit!

Lai arī jūs, iespējams, pagājušajā dzīvē traģiski nomirāt, fakts, ka jūs šo tagad lasāt, skaidri parāda, ka reāli jūs neesat miruši – vai ne?

Tātad, neskatoties uz vienu vai vairākām traumatiskām nāvēm, Reālais Jūs izdzīvojāt! Ja tas nepierāda, ka jūs esat spēcīga un mūžīga būtne, tad es nezinu, ko darīt?

Tomēr, ja jums ir nepieciešams vairāk pierādījumu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu sapņi naktī arī var atspoguļot šo patiesību. Piemēram, ja jūs sapnī kādreiz tiekat ievainoti vai nogalināti, jūs zināt – kad jūs no rīta pamostaties, jūs esat pilnīgā kārtībā. Ticiet vai ne, bet dzīve darbojas ļoti līdzīgi.

18 09 13 08

Faktiski, tā kā mēs visi esam “gatavie sapņotāji” dzīves sapnī, katrs no mums iztur daudzus izaicinājumus, uzvaras un piedzīvojumus daudzu dzīvju laikā. Tomēr neatkarīgi no tā, cik reālistisks var būt sapnis, ko sauc par “dzīvi”, kad mēs atmostamies pēcnāvē, mēs esam pilnīgi neskarti, neslikti apģērbti un ar neticami labāku pieredzi.

Tātad esiet droši, ir garantēta ne tikai jūsu izdzīvošana, galamērķis nodrošina veiksmīgu iznākumu!

Tieši tāpat kā gaisma apgaismo tumsu, šī patiesība var jūs dziedināt un padarīt jūs brīvus!

 

Vēlībā un pateicībā

Nanisa

 

Brīvas 7 daļu Garīgās Atmošanās Sērijas ar Nanisu

Neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties savā ceļā, šīs intensīvās sērijas atbalstīs jūs ceļojumā uz pamošanos.

Reģistrējieties tagad vietnē www.nanice.com/awaken

 

Pievilinām Lauku: Meistara Rokasgrāmata izpausmei!

18 09 13 09Tāpat kā viss pārējais Visumā, jūsu sapņi un vēlmes jau eksistē Kvantu Laukā, un, tiklīdz jūs iemācīsieties, kā “Pievilināt Lauku”, jūsu rīcībā būs spēks apzināti veidot jūsu dzīvi!

No pirmās līdz pēdējai lappusei Nanisas Elisas “Pievilinām Lauku” (“Seducing The Field”) vada jūs cauri Apzinātai Radīšanai, un soli pa solim jūs mācīsieties, kā:

Izpētot 33 Izpausmes Atslēgas, jūs atklāsiet īpašas nianses, kas var vai nu aizkavēt, vai paātrināt izpausmi, un konstatēsiet izpausmes “trūkstošos gabalus”, par ko neviens nekad nerunā; jūs atklāsiet arī galvenos elementus, kas var radīt atšķirību starp neveiksmi un veiksmi! “Pievilinām Lauku” ietver arī 40 patiesus gadījumus! Katrs stāsts ir unikāls un iedvesmojošs un demonstrē Apzinātās Radīšanas apbrīnojamo spēku!

Iemācoties, kā “Pievilināt Lauku”, jūs būsiet uz ceļa, lai kļūtu par Izpausmju Meistaru!

“Pievilinām Lauku: Meistara Rokasgrāmata izpausmei!” (“Seducing The Field: The Masters Guide to Manifestation!”) ir pieejama Amazon veikalā.

 

Par autoru:

18 09 13 10Nanisa Elisa (Nanice Ellis) ir profesionāla Dzīves trenere vairāk nekā 20 gadu, veiksmīgi apmācot sievietes un vīriešus visā pasaulē. Viņa ir arī autore, Teta dziedniece un Neirolingvistiskās programmēšanas prakses meistare.

Nanisas ļoti unikālo treniņu stilu, kas cilvēkiem palīdz veikt kvantu lēcienus viņu dzīvē, bieži vien sauc par “Nanisas efektu” (“Nanice Effect”). Izmantojot spēcīgus un pārbaudītus izpausmes paņēmienus, Nanisa cilvēkus trenē iekļūt Visuma spēkā un izdzīvot savus sapņus, pārmetot tiltu no šī sapņa iztēlošanās līdz realizēšanai. Viņa strādā ar vadītājiem, treneriem, dziedniekiem un ar jebkuru, kurš dzīvi vēlas dzīvot pilnīgi. Jūs varat uzzināt vairāk par pieejamajām koučinga programmām: Koučinga programmas ar Nanisu.

Nanisa ir vairāku grāmatu autore, tajā skaitā viņas spalvai pieder iedvesmojošās “Jūsu bezgalīgais spēks (“The Infinite Power of You!”) un “Pat ja Gandijs ir izsalcis un Buda ir dusmīgs! (“Even Gandhi Got Hungry and Buddha Got Mad!”) un viņas pēdējā grāmata “Vai jūsu ceļā ir baltais zilonis? Pamošanās un savu iespēju ceļvedis” (“Is There a White Elephant in Your Way? The Guidebook for Awakening and Self Empowerment”). Viņa ir radio šova “Tēja ar Nanisu” (Chai with Nanice) namamāte. Viņas grāmatas ir pieejamas vietnē Nanice.com/6/Books un tieši šeit veikalā Amazon.

 

Kontakts ar Nanisu https://www.nanice.com/

 

Avots: https://wakeup-world.com/2018/08/22/are-you-suffering-from-past-life-traumatic-stress-disorder/

2018/08/22

 

Tatjanas Begļakas tulkojums [krievu valodā] speciāli žurnālam “Reinkarnacionika” (“Реинкарнационика”)

 

P.S. Jūs esat pārdzīvojuši emocionālu traumu no pagājušās dzīves?

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 13.09.2018

https://ru.journal.reincarnatiology.com/emotsionalnaya-travma/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4180-sap-mugura-jums-iedura-ar-skepu-pirms-700-gadiem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4031-bailes-no-udens-kops-atlantidas-laikiem (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4141-bailes-no-zirnekliem-ka-es-no-tam-atbrivojos (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4064-tris-raganas-tris-arstes (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4202-pagatnes-dzives-milas-stasts-ar-garigu-butni-un-pagatnes-dzives-fobiju-reinkarnacijas-gadijums-turcija-sehide-suzulmusa-sevrija-bairija (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1293-tatjana-beglaka-arpus-laika-un-telpas-pagatnes-nakotnes-un-paralelie-iemiesojumi (Tul. Piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1729-tatjana-beglaka-ka-dveseles-atgusana-var-izarstet-atkaribu-traumu-un-garigu-slimibu (Tulk. piezīme)