Татьяна БеглякТесла вернулся в новом теле! Доктор Патрик Фланаган – реинкарнация Николы Тесла?

Tatjana Begļaka - Tesla ir reinkarnējies! Patriks Flanagans, Sterlings Alans, Vebres intervija

18 04 25 01

Vai Dr. Patriks Flanagans ir Teslas reinkarnācija?

18 04 25 01 a

Pa kreisi: Patriks Flanagans - Pa labi: Nikola Tesla

VANCOUVER, B.C. – ExopoliticsTV šodien pārraidīja plašu Alfrēda Labremonta Vebres (Alfred Lambremont Webre) 2012. gada 11. jūlija interviju ar zinātnieku Patriku Flanaganu (Patrick Flanagan) un Jaunās Enerģijas Kongresa (New Energy Congress) dibinātāju Sterlingu Alanu (Sterling Allan), apspriežot Nikolas Teslas interaktīvās komunikācijas ar Marsa civilizāciju, Teslas tehnoloģijas ceļojumiem laikā un hipotēzi, ka Patriks Flanagans varētu būt zinātnieka Nikolas Teslas (1856. gada 10. jūlijs-1943. gada 7. janvāris) “reinkarnācija”, balstoties uz regularitātes modeļiem Patrika Flanagana agrīnajā un pusmūža dzīvē, kurus bija atradis (tagad mirušais) Virdžīnijas Medicīnas Skolas Universitātes (University of Virginia Medical School) parapsihologs Prof. Jans Stīvensons (Ian Stevenson), lai pierādītu identificētu iepriekšējo dzīvju identitāti.

 

Skat. arī: Maikls Džeksons – Mocarta reinkarnācija?[1]

 

Patriks Flanagans – zinātnieka biogrāfija

Saskaņā ar viņa biogrāfiju Patriks Flanagans, kurš dzimis 1944. gada 11. oktobrī (22 mēnešus pēc Nikolas Teslas nāves), “izgudroja neirofonu (neurophone) 1958. gadā. Tā ir elektroniska nervu sistēmas ierosināšanas ierīce, kura caur ādu nosūta skaņu tieši smadzenēs, par ko viņš saņēma ASV patentu Nr. 3 393 279 1968 gadā”.

Šis izgudrojums viņam nopelnīja profilu žurnālā Life, kurā viņš tika nosaukts par “unikālu, nobriedušu un zinātkāru zinātnieku”. Flanagans turpināja attīstīt neirofonu, un tas pašlaik tiek pārdots kā palīglīdzeklis, lai paātrinātu mācīšanos.

Flanagans vienpadsmit gadu vecumā izstrādāja un pārdeva ASV Armijai vadāmu raķešu detektoru, septiņpadsmit gadu vecumā ieguva gaisa pilota licenci un nodarbojās ar Domājošo Tanku (Think Tank) Pentagonā, un vēlāk bija konsultants Nacionālajā drošības aģentūrā (NSA – National Security Agency), Centrālajā izlūkošanas pārvaldē (CIA – Central Intelligence Agency), Nacionālajā aeronautikas un kosmosa administrācijā (NASA – National Aeronautics and Space Administration), Taftas Universitātē (Tufts University), Jūras pētniecības birojā (Office of Naval Research) un Aberdīnas izmēģinājumu poligona (Aberdeen Proving Grounds) Nekonvencionālo ieroču un Karadarbības nodaļā (Department of Unconvential Weapons and Warfare).

Kopš 1981. gada Flanagans ir izgudrojis virkni noderīgu ierīču un produktu, kuru pamatā ir ūdens un īpašas minerālas struktūras, veselības jomā. Vairāki no tiem ir bijuši ļoti veiksmīgi tirgū. Viņa identificētās negatīvu hibrīda jonu īpašības, sākumā izsmietas, guva nopietnu uzmanību, kad Nobela prēmijas laureāts Čandrasekars (Subrahmanyan Chandrasekhar) ierosināja, ka šie joni ir nozīmīga tālā kosmosa komponente. Vairāki Flanagana raksti par silīcija hibrīdu ir publicēti ekspertu žurnālos, piemēram, “Starptautiskais ūdeņraža enerģētikas žurnāls” (International Journal of Hydrogen Energy) un “Brīvo radikāļu bioloģija un medicīna” (Free Radical Biology and Medicine).

Flanagans aktīvi turpina savu darbību kā zinātnieks un izgudrotājs, un filantrops, veicinot patiesi jaunu zinātni un jaunas pieejas cilvēku dziedēšanai, īpaši tās, kas balstās uz lielajām Indijas un Ēģiptes tradīcijām.

18 04 25 02

 

Patriks Flanagans – reinkarnācijas biogrāfija

18 04 25 02 a

Patriks Flanagans (1944.-) un viņa partnere Stefānija Sutona (Stephanie Sutton)

Patrika Flanagana agrīnās un pusmūža dzīves faktu veidotais modelis, kas atbilst iespējamam autentiskam gadījumam, ka viņa būtība ir mirušā zinātnieka Nikolas Teslas reinkarnācija, tiek pilnībā apspriests intervijā un Sterlinga Alana rakstā, kas ir pārpublicēti zemāk.

 

Stīvena Alena raksts “Vai Tesla iemiesojās kā Patriks Flanagans?”

“Es uzskatu, ka Gillis Patriks Flanagans ir visticamākais kandidāts Teslas reinkarnācijai, piedzimstot nedaudz vairāk nekā gadu pēc Teslas nāves, pilnīgi atceroties viņa pagājušo dzīvi, uzbūvējot Teslas spoli 8 gadu vecumā un burtiski šokējot apkārtējos 9,5 gadu vecumā ar savu 14 MHz spoli, kas radīja 6 pēdas garu elektrisko loku.” – Sterlings Alans

 

Intervija

2012. gada 9. jūlijā Sterlings Alans vadīja interviju ar Gillis Patriku Flanaganu sērijas “Brīvā enerģija pašlaik” (Free Energy Now) ietvaros.

 

Jau kādu nedēļu esmu gatavojies šovakar ierasties radiostacijā “Krasts pret Krastu AM” (Coast to Coast AM), lai taisītu trīs stundu segmentu no “Tesla šodien” (Tesla Today). 4. jūlijā es viņu programmai iesniedzu kompilāciju no iepriekšējās reportāžas par Teslu. Vakar es iesniedzu pārskatu par manu interviju ar Karlu Palsnesu (Karl Palsnes), kurš ir viens no talantīgākajiem Teslas pētniekiem, kādu es pazīstu un kurš ir iesaistījies vairākos izgudrojumos un grupās, lai dabūtu dažas no Teslas eksotiskajām tehnoloģijām tirgū jau tik drīz kā gadu no šī brīža.

Šodien es jūs iepazīstināšu ar interviju, kuru es veicu vakar ar Patriku Flanaganu – es viņu satiku pirms gada nelielā konferencē Kostarikā.

Kad mani uzaicināja piedalīties "Krastā", es Patrikam jautāju, vai viņš nedomā 1) sagatavoties intervijai ar mani un 2) ieiet Skype, lai palīdzētu atbildēt uz jebkuriem jautājumiem, kādi varētu rasties. Viņš priecājās par uzdevumu.

Saruna ar viņu Kostarikā bija viena no visspilgtākajām manā dzīvē, aptverot lielāko daļu no materiāla, kādu mēs ierakstījām šodienas intervijā.

Šeit ir daži no iemesliem, kāpēc es Patriku redzu kā visticamāko kandidātu Nikolas Teslas reinkarnācijai:

  • Viņam ir tāda pati produktīva izgudrotāja spēja.
  • Viņš man ir atsūtījis kopijas no dokumentiem (jaunus notikumus, balvas), kas apstiprina daudzus viņa sasniegumus, amatus un sadarbības faktus.
  • Viņš piedzima nedaudz vairāk nekā gadu pēc Teslas nāves.
  • Viņš teica, kad viņš bijis bērns, viņš atcerējies visu no savas iepriekšējās dzīves un ka atceroties domājis: “Ak, Dievs, man ir jāuzlabo šis ķermenis, lai es atkal varētu iet tālāk.”; “Es atceros lieliskas detaļas no Nikolas Teslas dzīves. Par to es daudz nerunāšu.”
  • Kad viņam bija septiņi gadi, viņš pēkšņi pateica savai mammai, ka viņš iepriekšējā dzīvē ir bijis Nikola Tesla. Viņa teica: “Kas tas tāds ir?”, nezinādama, kas ir Tesla.

 

Sk. arī: Bērni atceras savas pagājušās dzīves.[2]

 

  • Viņa izgudrojumi atnāk pie viņa sapņos, un, ja viņš tos nesaņem pareizi, tie pie viņa atnāk vīziju veidā, dažreiz 5 sekundes ilgi, kas sniedz detaļas, piemēram, shēmas, nepieciešamo detaļu skaitu, lai tas strādātu.

18 04 25 03

  • Kad es viņam jautāju, vai viņš atceras dzīves pirms Teslas dzīves, viņš teica, ka septiņas dzīves ir bijis Tibetas mūks. Tieši tad viņš ieguvis spēju redzēt vīzijas, kas vada viņa izgudrotāja spējas.
  • 8 gadu vecumā viņš būvēja funkcionējošas Teslas spoles.
  • Kad viņam bija 9,5 gadi, Ziemeļdakotā viņš uzbūvēja 14 MHz Teslas spoli, kura ražoja 6 pēdas garu elektrisko loku, kaut ko tādu, kas Teslam nevarēja būt, jo viņam nebija elektronikas, kāda mums ir šodien. Kad tā tika aktivizēta tikai uz 100 vatiem, tā saņēma punktus viņa amatieru radio draugu vidū puspasaulē, it kā viņam būtu 1kW raidītājs. Kaimiņi bija apjukuši, jo viņu mehāniskie modinātājpulksteņi pārstāja darboties un viņi saņēma triecienus no visa, kam pieskārās. Kāds kaimiņš gāja mazgāt zobus, un zobu suka deva viņam triecienu jau no 4 collu attāluma. Tāpēc Patrikam bija jāpārtrauc šī lieta, un viņš nedrīkstēja to lietot.
  • 13 gadu vecumā viņš izgudroja neirofonu (ietvēra Teslas spoli), kurš apiet 8 galvaskausa dzirdes nervus un pārraida skaņu uz smadzeņu ilgtermiņa atmiņas centriem caur “dusošo” amfībijas/reptiļa dzirdes orgānu, kas agrāk tika uzskatīts par līdzsvara orgānu, sfērisko maisiņu (sacculus).
  • 13 gadu vecumā skolas zinātnes labdarības pasākumam, izmantojot rezerves daļas, kas bija atlikušas, būvējot amatieru radio, viņš izgudroja atomu raķešu detektoru, kas spēja konstatēt raķetes 4 000 jūdžu rādiusā un par ko ieinteresējās ASV valdība.
  • 17 gadu vecumā viņš bija saņēmis visas ar radio un antenām saistītās licences. 1962. gada maijā žurnāls Life viņu nosauca par “unikālu, nobriedušu un zinātkāru zinātnieku”.

18 04 25 04

  • Viņa personība ir līdzīga Teslam: motivēta nevis ar naudu, bet ar vēlēšanos palīdzēt planētai. Viņš ir miera, nevis kara atbalstītājs. Viņš tic labvēlīgai citplanētu intervencei, kad mēs pierādīsim, ka esam miermīlīgi.
  • Viņš satikās ar Ralfu Bergstreseru (Ralph Bergstresser), kurš bija klāt, kad Teslas dokumentus konfiscēja Federālais izmeklēšanas birojs (FBI – Federal Bureau of Investigation), lai pārskatītu pēc viņa nāves. Patriks teica Ralfam, ka viņš bijis Tesla savā iepriekšējā dzīvē. Ralfs viņam jautāja, vai viņš kaut ko zina par “Daļiņu kūļa projektu” (Particle Beam project). Patriks uzzīmēja diagrammu, un Ralfs teica: “Es neesmu to redzējis, kopš esmu pārskatījis Teslas dokumentus, un neesmu to redzējis nekur citur.”
  • Viņa paziņojums mūsu intervijā “Es neesmu biznesmenis. Nekad neesmu bijis biznesa cilvēks” atbilst arī Teslam.
  • Viņa “destilāts” no Teslas pēdējā darba – viss par gareniskajiem viļņiem – sakrīt ar Karla Palsnesa neatkarīgo pārskatu par Teslas darbu.
  • Kaut arī fiziskā līdzība nav liela, dažas līdzības ir, piemēram, mucveidīgs krūškurvis. Izmantojiet Google attēlu meklēšanu (Google image search), lai atrastu Patriku Flanaganu un salīdzinātu.

Kādreiz Teslam piedēvētais apgalvojums atgādina Patrika apgalvojumus, ka viņš var piekļūt Akašas ierakstiem… Tesla kaut ko domāja, un Patriks to sasniedza. Tesla jaunībā fiziski ir diezgan līdzīgs Patam jaunībā – tas ir diezgan pārsteidzoši.

  • Kad es viņam jautāju, ko viņš domā par to, ka slepenie dienesti slēpj viņa tehnoloģiju liekāko daļu un izmanto militāriem, nevis miermīlīgiem mērķiem, viņš ar asarām acīs atbildēja: “Tāpēc es esmu dalījies tikai 1% no tā, ko es šajā dzīvē zinu.”
  • Viņš ļoti labi pārzina ziemeļblāzmas aktivitātes pētījumu programmu (HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program). Viņš teica, ka tā lieto “polarizētus lokveida masīvus”.
  • Kad es Kostarikas konferencē uzstājos ar savu prezentāciju par eksotisku brīvās enerģijas tehnoloģiju Top 5, Patriks bija pilnīgi iesaistīts tajā, ko es runāju, visu izprotot un novērtējot, un sīkāk komentējot to, ko es stāstīju. Viņš šo tēmu pārzina labi.

18 04 25 05

Viņš neizceļ savas zināšanas, taču nekad nav kautrējies atbildēt uz maniem jautājumiem, kad es atklāju šo tēmu, gan personīgi pagājušajā gadā, gan mūsu vakardienas intervijā. [11. jūlija piezīme: es šodien uzzināju, ka Patriks patiešām dziļā klusībā ir saglabājis savu pārliecību, ka iepriekšējā dzīvē ir bijis Nikola Tesla, daloties tajā tikai ar tuviem draugiem vai tiem, kam tas būtu jāzina.]

Kopumā man šķiet, ka, lai arī viņš bērnībā bija brīnumbērns, kā pieaugušais viņš ir spēris nosvērtākus soļus, nemēģinot izgudrot trakā ātrumā, bet mācoties koncentrēties uz noteiktiem uzdevumiem. Viņš ir arī sliecies prom no enerģijas un koncentrējies uz miermīlīgiem līdzekļiem, piemēram, veselību un garīgo labsajūtu.

 

Citas piezīmes

Reiz, piemēram, Patriks pārraidīja balss signālu cauri kalnam tikai ar 100 mikrovatu jaudu.

Viņš nodarbojās ar Domājošo Tanku Pentagonā, bet vēlāk bija konsultants Nacionālajā drošības aģentūrā, Centrālajā izlūkošanas pārvaldē, Nacionālajā aeronautikas un kosmosa administrācijā, Taftas Universitātē, Jūras pētniecības birojā un Aberdīnas Nekonvencionālo ieroču un karadarbības nodaļā. Taču tam nebija agresīvs militārs, bet tikai aizsardzības un sakaru jomas pielietojums.

70. gados viņš uzrakstīja “Piramīdu spēku” (Pyramid Power), kas pārdots 1,5 miljonu eksemplāru lielā tirāžā un tiek dēvēts par New Age kustības bērnu.

Kopš 80. gadiem viņš ir bijis iesaistīts ūdens tehnoloģijās veselībai un dziedniecībai.

18 04 25 06

 

Neirofons

Patriks izgudroja neirofonu, kad viņam bija 13. Saskaņā ar viņa biogrāfiju tā ir ierīce, kura:

…apiet 8 galvaskausa dzirdes nervus un pārraida skaņu uz smadzeņu ilgtermiņa atmiņas centriem caur “dusošo” amfībijas/reptiļa dzirdes orgānu, kas agrāk tika uzskatīts par līdzsvara orgānu, sfērisko maisiņu. Ir pierādīts, ka sfēriskais maisiņš ir ultraskaņas dzirdes orgāns, kurš ultraskaņu dzird tikai tad, ja skaņa tiek pārraidīta cauri ķermeņa audiem un kauliem. Vaļi un delfīni “dzird” ar sfērisko maisiņu. Vienīgais veids, kad mūsu senči sfērisko maisiņu izmantoja dzirdei, bija, kad viņi peldēja ūdenī kopā ar vaļiem un delfīniem. Sfēriskajam maisiņam ir nervu kanāli, kas paplašina visas smadzeņu daļas, ieskaitot smadzeņu “dzirdes” centrus. Attiecīgos apstākļos pilnīgi nedzirdīgi cilvēki spēja dzirdēt ar neirofonu. Neirofona patents tika reģistrēts 1959. gadā, un ASV patentu birojam bija vajadzīgi 14 gadi, lai patentu izsniegtu, jo aizsardzības departaments uzskatīja, ka šī ierīce ir svarīga valsts drošībai.

Viņš neirofonu izgudroja, jo: “Es nevarēju gulēt, jo nevarēju uzzināt, kāpēc es guļu, ja gribu mācīties 24 stundas diennaktī.” Problēma, spēlējot audioierakstus guļot, ir smadzenēs, kas dabiski filtrē informāciju. Bet ne ar neirofonu. Neirofons arī līdzsvaro smadzeņu kreiso un labo puslodi un palielina IQ.

Patriks teica, ka, kad Tesla sēdējis tuvu mašīnām, ko bija uzbūvējis, viņš varējis dzirdēt dzirksteļizlādi, it kā tā nāktu no galvas iekšienes. Bet tas ir fenomens, kuru viņš nepētīja.

Patriks ir izstrādājis skaļruni, kas izmanto gareniskos viļņus, un tam nav iespējams atrasties tuvāk par vienu jūdzi. Viņš to vēl nav komercializējis. Patriks pie tā strādāja 13 gadu vecumā un ieviesa tajā gareniskos viļņus.

18 04 25 07

Sākumā neirofona patents tika noraidīts, jo viņi teica, ka tas nedarbosies. Bet, kad viņš uz patentu biroju atnāca ar neirofonu un deva iespēju kurlam cilvēkam dzirdēt, tad iesaistījās valdība un uzlika tam valsts drošības statusu. Viņam beidzot izdevās to atbrīvot, kad viens no 3 burtu aģentūras puišiem izdarīja labu un apsolīja palīdzēt viņam, jo viņš bija gatavs viņiem palīdzēt, iedodot viņiem balss šifrēšanas metodoloģiju.

Kad viņam bija 17 gadu, referējot Maijo klīnikā (Mayo Clinic), smadzeņu speciālists pajautāja viņam, vai viņš drīkst izmērīt Patrika smadzeņu aktivitāti. Speciālists teica, ka Patrika smadzeņu aktivitāte ir identiska ar Svami Ramu (Swami Rama), kurš meditē alā jau 30 gadu. Patrika smadzenes uzrādīja šos modeļus nomodā un pat strādājot pie matemātiska vienādojuma. Viņš to daļēji piedēvē neirofonam, lai gan es domāju, ka šī daļa bija saistīta ar septiņām iepriekšējām mūka dzīvēm.

Šobrīd ierīces tiek ražotas (partijās pa 700 gabalu) Vācijā, un tās var iegādāties pēc pieprasījuma, izmantojot kontaktu lapu vietnē http://phisciences.com/ (nav speciāli norādītas).

 

Hunzas ūdens

Patrika uzmanības centrā pēdējos trīs gadu desmitus ir bijis pētīt, raksturot, stabilizēt un pārdot Hunzas ūdeni, kam ir sārmaina, enerģētiska un antioksidējoša iedarbība.

(Populārajā kultūrā Hunzas Ūdens (Hunza Water) ir nosaukums, ko daudzi ārzemnieki un vietējie tūristi lieto, lai apzīmētu “Araq” (vietējā darītava Hunzā). Tomēr literatūrā par Hunzas Ūdeni sauc ledus ūdeni, kuru Hunzas cilvēki lieto bez filtrēšanas https://www.quora.com/What-is-Hunza-Water - tulk. piezīme)

Viņš pastāstīja gadījumu, kā celmlauzis Dr. Anri Koanda (Henri Coandă) nosūtījis viņam savus 60 gadu pētījumus, lai viņš varētu turpināt šo darbu, kad viņam bija 17 gadu. Pēc 20 gadu pētījumiem Patriks atklāja, ka ūdenī ir mazas silīcija dioksīda daļiņas, kurām ir elektrisks lādiņš, saukts par “zeta potenciālu”.

Viņš norādīja, ka objekta spēja ģenerēt elektrisko loku ir proporcionāla tam, cik spēcīgs ir tā kvēles punkts. Piemēram, basketbola bumbai būtu nepieciešami miljoniem voltu, lai iegūtu elektrisko strāvu, bet šīs silīcija daļiņas ar izmēru 5 nm var ģenerēt līdzīgu izlādi. Vai kaut ko tamlīdzīgu.

Viņš pārdod produktu ar nosaukumu “Kristāliskā Enerģija” (Crystal Energy) (WetterWater.net), kuru jūs varat pievienot ūdenim, lai piešķirtu šīs īpašības. Ūdens palielina šūnas spēju transportēt ūdenī šķīstošas minerālvielas pār šūnas membrānu.

18 04 25 08

Hunzas ūdens ir bagāts ar “hibrīda joniem”, kas būtībā ir ūdeņraža molekula ar diviem elektroniem, viens ir cieši piesaistīts un otrs, pretējais, brīvs. Zinātnieki sākumā tiem nepievērsa uzmanību, bet vairāki parādījušies ekspertu dokumenti apstiprināja, ka tie pastāvīgi eksistē gan Hunzas ūdenī, gan cilvēka ķermenī un ir saistīti ar ķermeņa veselību.

Ķīnas valdību tik ļoti bija iespaidojuši Patrika veiktie pētījumi šajā jomā, ka pagājušajā gadā (īsi pēc Kostarikas konferences) viņš tika godāts Lielajā tautas sapulču zālē, kur parasti runā tikai augsti valdības ierēdņi. Tā bija centrālā ziņa ķīniešu jaunumos trīs nedēļas. Viņi tagad pārdod ūdeni olimpiskajā ciematā.

 

Vings Endžels

Patriks stāsta interesantu notikumu ar savu dēlu, kuru sauc Džons Patriks Flanagans. Viņš mēdz stiepties pēc viņa zelta Rolex pulksteņa, sakot, “mans, mans”. Un Patriks smaidīja un vilka nost viņa mazos pirkstus no tā.

Kad viņam, bija pieci gadi, viņš teica, “mans vārds nav Džons Patriks. Tas ir Vings Endžels (Wing Angel). Mana sieva Smokija (Smokey) dzīvo Kokoabīčā (Cocoa Beach), Floridā, man viņas ļoti pietrūkst”.

Ņemot to vērā, Patriks griezās pie informācijas, un, konstatējis, ka Kokoabīčā dzīvo “Smokija Endžela”, viņš piezvanīja viņai un pastāstīja, ko ir teicis viņa dēls, uz ko viņa atbildēja “viņš vienmēr teica, ka atgriezīsies pie manis”.

Viņi aizlidoja uz Floridu, lai tiktos ar viņu, un pēc ciešiem apkampieniem un sarunām, it kā viņi būtu pazīstami gadiem ilgi, Vings pajautāja “kur ir manas lietas?”. Viņa gāja un sadabūja cigāru kasti ar mantām, un atvēra to. Pašā augšā bija kārbiņa ar zelta Rolex pulksteni, identisku tam, ko nēsāja Patriks.

18 04 25 09

Viņa pārcēlās uz Losandželosu un kļuva par zēna auklīti, viņi abi gulēja vienā gultā. Viņiem patika pastaigāties sadotām rokām, un viņš mēdza cilvēkiem stāstīt “tā ir mana sieva”, liekot viņiem pasmaidīt.

Viņa dzīvoja pie viņiem līdz brīdim, kad viņš kļuva 13 gadus vecs un kad radās zināma problēma, jo Vings sāka interesēties par sava vecuma meitenēm, un Smokija kļuva greizsirdīga, tāpēc Smokija aizbrauca dzīvot pie savas māsas.

Tagad viņam ir 40, un viņa atmiņa par iepriekšējo dzīvi ir izgaisusi, bet viņš joprojām patur vārdu “Vings Endžels”.

 

Bērns ar autismu / Indigo bērns

Kad Patrikam bija trīs gadi, viņš spēlējās ar kolbu, kurā bija dzīvsudrabs, un iedzēra tik daudz, ka parasti tā būtu letāla deva. (Kad viņam bija 30 gadu, viņam teica, ka asinīs dzīvsudraba līmenis viņam ir augstāks, nekā jebkad fiksēts jebkuram citam cilvēkam, un laboratorijā, kurā tika veikta šī pārbaude, viņam pateica, ka tā paredz hospitalizāciju.) Tas radīja dažas runas grūtības, liekot viņam stostīties un palēninot viņa runu un sociālo attīstību, tāpēc viņš nerunāja līdz piecu gadu vecumam.

Tas izskaidro, kāpēc tikai septiņu gadu vecumā viņš beidzot teica savai mātei, ka viņš bijis Nikola Tesla, un tad viņa aizveda dēlu uz bibliotēku, lai noskaidrotu, kas tas ir bijis par cilvēku, un Patriks izpauda neapturamu ziņkāri.

 

Sk. arī: 23 dzīves mācības no ģēnija Nikolas Teslas.[3]

 

Lai gan dzīvsudrabs nav ieteicams nevienam, tam bija loma Patrika dzīvē. Tas sagrāva viņa smadzeņu melno vielu (viena no četrām vidussmadzeņu pamatsastāvdaļām – tulk. piezīme), kas lika viņam iesaistīties riskos. Reiz viņš stāvēja uz rokām uz 50 stāvu ēkas dzegas. “Ja es kristu, es kristu uz iekšieni. Es sevi pilnīgi kontrolēju.”

“Kāds teica, ka es esmu kā radiosignāla kristāls, kas spēj noskaņoties uz jebko. Es varu noskaņoties uz Akašas ierakstiem un iegūt jebkādu man vajadzīgu informāciju.”

Viņš savus e-pastus paraksta: “enciklopēdisks sintezētājs”.

 

Ego pārbaude

Patriks neuzskata, ka būtu jāguļ uz iepriekšējās dzīves lauriem, bet uzskata, ka svarīgi ir tas, ko jūs darāt šajā dzīvē. Manuprāt, Patrika dzīve ir lieliska pati par sevi. Tomēr koncepcija, ka tā ir II daļa, kas turpina iepriekšējo dzīvi, kuru viņš atcerējās, kad piedzima, noteikti padara viņu par interesantu paraugu, uz kuru ir vērts paraudzīties.

 

2012. gads, cikla beigas

Patriks 2012. gadu redz kā galveno laiku, kad izvēlēm, kuras mēs veicam individuāli un kā civilizācija, ir tālejošas sekas. Lai gan notiek daudzas sliktas lietas, jo sazvērestība apspiež brīvību, viņš domā, ka labais uzvarēs – noteikti; un viņš tic, ka uz zemes pašlaik dzīvo daudz labu cilvēku, kas palīdzēs uzvarēt.

18 04 25 10

Viņš uzskata, ka citplanētieši ar interesi vēro, kā tas izvēršas, un ir šeit, lai palīdzētu, ja mēs nopelnīsim viņu iejaukšanos, bet, pirmkārt, ir jābūt izšķirošam kodolam, kas izvēlēsies mieru baiļu vietā. Viņš sagaida, ka citplanētiešu atklāšanās notiks ātrāk, nevis vēlāk.

“2012. gads ir 26 000 gadu ilga cikla beigas. Zeme ir skola. Drīz būs izlaidums. Pastāv tumsa un gaisma. Mēs gatavojamies ieiet 1 000 gadu miera periodā, kur nebūs plēsoņu, būs ideāli telepātiskie sakari. Neviens nevarēs apmānīt otru. Tas tuvojas.

Tumšie spēki, kuri grib iznīcināt [labos] spēkus, pārvērš mūs zombijos, attur mūs no mūsu potenciāla [lai tas nedominētu]. Tas notiek tieši pašlaik, mēs esam tik laimīgi, ka esam dzīvi.”

 

Avots: https://www.apparentlyapparel.com/news/tesla-reincarnated-patrick-flanagan-sterling-allan-webre-interview

7/16/2012

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 25.04.2018

https://ru.journal.reincarnatiology.com/reinkarnatsiya-tesly/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/julija-zlotnikova/11-dazadi/3767-julija-zlotnikova-maikls-dzeksons-mocarta-reinkarnacija (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4211-berni-kuri-apgalvo-ka-ir-dzivojusi-ieprieksejo-dzivi-un-vinu-sniegtas-detalas-kuras-ir-tik-parsteidzosas-ka-gruti-tam-noticet (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4212-27-macibas-kas-maina-dzivi-no-nikolas-teslas (Tulk. piezīme)