Print

Татьяна БеглякУкрепите связь с божественным

Tatjana Begļaka - Nostipriniet saikni ar Dievišķo

18 01 02 01Nesen kāds mana emuāra lasītājs lūdza man vairāk runāt par to, kā nostiprināt savu saikni ar Dievišķo – augstāko Es, garīgajiem pavadoņiem un garīgo ģimeni. Lai gan es nepretendēju uz visām atbildēm, es nolēmu dalīties savās domās par šo tēmu, jo tas ir ļoti svarīgi – savienojums ar mūsu augstāko vadību var ievērojami palīdzēt mūsu ceļojumos. Un, ņemot vērā, ka pamostas arvien vairāk dvēseļu, tas varētu būt ļoti noderīgi.

 

Jūs vienmēr esat savienoti, bet...

Pirmām kārtām ir jāizprot – lai arī jūs nejūtaties savienoti, jūs vienmēr esat savienoti ar jūsu augstāko Es, garīgajiem pavadoņiem un garīgo ģimeni – jūs nekad neesat vieni paši. Viņi vienmēr klausās un vienmēr atbild jums, un sūta jums vēstījumus. Jautājums ir tikai, vai jūs saņemat vēstījumus vai ne, neatkarīgi no tā, vai jūs klausāties informāciju, kas tiek dota.

Komunikācijas režīms var būt dažāds. Daži cilvēki var burtiski DZIRDĒT vēstījumus – viņi dzird vārdu skaņas (to sauc par skaidrdzirdēšanu). Bet tā nepiemīt vairumam no mums, vismaz vēl ne. Lielākā daļa cilvēku saziņu un vadību, kas nāk no viņu augstākajiem Es un pavadoņiem, saņem intuitīvā formā – ar domām, kas jums ienāk prātā, idejām, kas rodas jūsu galvā, un asociatīvām sajūtām. Daži to sauc par “mazo balsi galvā”.

18 01 02 02

Paturiet prātā, ka gars parasti ar mums sazinās čukstus – maigi atskanot mūsu galvā un mūsu sirdī, tas gandrīz nekad nebūs uzsauciens. Tā kā vēstījumi ir tik smalki, tos ir ļoti vienkārši nesadzirdēt vai noraidīt kā mūsu iztēles augli.

Daudzi cilvēki ir tik aizņemti un viņu analītiskie prāti pļāpā tik skaļi, ka viņi nepievērš uzmanību vai nedzird smalkos vēstījumus, kas nāk no gara. Ja viņi tos pamana, viņu racionālie prāti tos noraida vai ignorē.

Tādējādi var šķist, ka nekāda savienojuma nav! Un patiešām – nav FUNKCIONĀLA savienojuma – bet tikai tāpēc, ka jūs nespējat vēstījumus saņemt.

Cits veids, kā gars var sazināties ar jums, ir caur zīmēm un simboliem, kurus jūs saņemat no ārējās pasaules. Bieži vien šis komunikācijas veids ir konkrētāks un nepārprotamāks nekā vēstījumi, kas nāk caur jūsu intuīciju, un gars to izmanto kā papildu sakaru kanālu piemērotos gadījumos. Kā parasti, jums ir jāpievērš uzmanība un jāuzticas tam, ko jūs redzat un jūtat, lai šis kanāls būtu efektīvs.

Vairāk par to rakstā vēlāk, bet vispirms aplūkosim iemeslus, kāpēc jūs nesaņemat intuitīvus vēstījumus un ko jūs ar to varat darīt.

 

3 galvenie iemesli, kāpēc jūs nesaņemat vēstījumus

Trīs galvenie iemesli, kāpēc jūs nesaņemat vēstījumus, kas jums tiek sūtīti, ir: (1) Jūs tos nepamanāt, jo esat pārāk aizņemti un jūsu uzmanība ir novērsta; (2) Jūs tos nedzirdat, jo pārāk dziļi grimstat psihes trokšņos; vai (3) Jūs tiem neuzticaties un vienkārši tos ignorējat vai noraidāt.

Aplūkosim katru no tiem detalizētāk un izpētīsim risinājumus.

 

#1 – Aizņemtība un novērsta uzmanība

18 01 02 03

Cilvēki bieži NEPAMANA intuitīvos vēstījumus, kas nāk no gara, jo viņi ir pārāk aizņemti un viņu uzmanība ir tik ļoti SADRUMSTALOTA viņu dzīves drudžaino dienu dēļ. Viņi ir iegrimuši problēmās un sīkos mājas darbos, turklāt mijiedarbojoties ar draugiem, ģimeni, darba kolēģiem, un nodarbojas ar jebkurām citām lietām, tāpēc vienkārši nepievērš uzmanību gara vēstījumiem. Un šie vēstījumi parasti ir ļoti smalki, tā ka jums patiešām ir jāpievērš uzmanība, lai tos atpazītu.

Mēs visi zināmā mērā tā vai citādi esam aizņemti, un mēs varam būt ļoti aizņemti ilgus laika periodus, un tas ir saprotams. Bet, ja jūs vēlaties labu savienojumu ar garu, jums ir jāatrod kluss laiks savā nodabā, vēlams katru dienu. Laika sprīdis, kur jūs sevi palēnināt un atslābstat, un sniedzat sev iespēju sadzirdēt un sajust jūsu savienojumu un vēstījumus, kas nāk caur to.

Tā varētu būt kāda ikdienas meditācijas forma, ja tā ar jums rezonē. Bet iedarbosies jebkurš rāms laiks, pastaigas vienatnē pie dabas, skrējiens pa meža taku, darbs dārzā, vienalga kas. Jebkuras lietas, kas jums patīk, atslābina jūs un ir nedaudz neprātīgas, ļaus jums saklausīt jūsu intuīcijas nosacīti smalkās domas un sajūtas. Ja jūs nevarat atļauties zināmu mierīgu laiku pa dienu, neuztraucieties – arī darīt to neregulāri ir ļoti labi.

 

Manā individuālajā gadījumā es neapsēžos klusumā un mierā, jo meditācija man neder. Es dodu priekšroku pastaigām vienatnē pie dabas un kalnos. Es to nedaru katru dienu, bet diezgan bieži. Mana fiziskā aktivitāte, esot pie dabas, manuprāt, rada manī enerģiju, un dažas no manām labākajām izpratnēm, iedvesmām un nepārprotamiem vēstījumiem atnāk pirms tam, tās laikā un pēc tam.

Kas vislabāk der jums? Lūdzu, dalieties tālāk esošajā komentāru sadaļā, jo tas var sniegt idejas citiem.

 

#2 – Psihes troksnis

18 01 02 04

Cilvēki bieži NESPĒJ SADZIRDĒT vēstījumus no gara, jo viņu prāti ir pārāk aizņemti ar ikdienas dzīves problēmām. Ja jūs neesat dzirdējuši jūsu augstākā Es un jūsu pavadoņu balsi, ir iespējams, ka jūs nekad nevarat apklusināt savu prātu, lai šo balsi dzirdētu. Mūsu analītiskā un egoistiskā prāta nemainīga puse ir psihes troksnis, kas var noslīcināt ienākošos vēstījumus, kas tiek piegādāti caur mūsu intuīciju. Gara vēstījumi ir kā čuksti, un tos viegli var noslāpēt mūsu domas, bailes un rūpes.

Regulāri jārod laiks, lai klusinātu prātu un lai jūs varētu dzirdēt vadību un informāciju, kas nāk no jūsu augstākā Es un pavadoņiem. Darbosies jebkurš rāms laiks, bet, jo mazāk fizisko maņu turklāt ir, jo labāk.

 

Sk. arī: Kā noskaņoties uz Visuma plūsmu un saņemt zīmes.[1]

 

Protams, meditācija var ļoti labi kalpot šim mērķim, ja tā ar jums rezonē. Tā klusina prāta skaļumu un samazina satraukumu, stresu un trauksmi, kas ir galvenie avoti troksnim, kurš traucē mums saklausīt mūsu Dievišķos vēstījumus.. Meditācijā jūs atslēdzaties no ārējās pasaules un ejat iekšienē, kas ir apziņas lauka portāls, kurš ļauj vieglāk sadzirdēt gara vēstījumus. Visu būtņu mūžīgā būtība ir tīra apziņa, un mēs visi esam kāda apziņas lauka daļas, tādēļ iešana iekšienē ir jūsu savienojuma punkts.

Ja meditācija jums nav piemērota, tad viss, kas ļauj jums atslābināties un jūsu prātam kļūt klusākam, ir labs – kas līdzīgs Dzen absolūti skaidrajam prātam, nav vajadzīgs. Bieži vien jebkurš relatīvi vienkāršs atkārtots nedaudz neprātīgs uzdevums, kurš jums patīk, var kalpot šim mērķim. Tas ir pirmais labākais solis, lai regulāri klusinātu savu prātu. Tas ļaus sadzirdēt šīs relatīvi smalkās domas un sajūtas.

 

#3 – Nepaļaušanās uz savu intuīciju

18 01 02 05

Iespējams, ka lielākā problēma vēstījumu saņemšanā no gara ir tāda, ka mēs pamanām ienākušos vēstījumus, bet mūsu racionālie prāti tos noraida vai ignorē. Mēs nepaļaujamies uz to, ka tie ir domāti mums un ir nozīmīgi.

Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc cilvēki NEJŪT, ka viņi ir saistīti ar garu. Viņi PAMANA vēstījumus, bet tūlīt tos ignorē vai noraida, jo viņu racionālais prāts nesaprot intuitīvo saziņu un neuzticas tai, vai uzskata, ka šīs domas un sajūtas ir nederīgas, nereālas, muļķīgas u.c.

 

Veidojam uzticību jūsu intuīcijai

Lai izveidotu funkcionējošu saziņas kanālu ar garu, jums ir jāiemācās uzticēties savai intuīcijai. Daudziem tas ir ļoti sarežģīti racionālās pieejas dēļ, ko mūsos ir iesakņojusi mūsu kultūra. Jūs nevarat sagaidīt, ka saziņas process ar garu sekotu racionāliem noteikumiem – pasaules racionālais modelis tika radīts, izpētot mūsu materiālo pasauli, bet mēs šeit nerunājam par materiālo pasauli. Centieties saglabāt atvērtu prātu un pievērst lielāku uzmanību savām domām un sajūtām, kā arī lietām, ko jūs redzat un dzirdat savā apkārtnē.

 

Sk. arī: Nelokālā intuīcija un dievišķais sinhronisms – kas tas ir?[2]

 

18 01 02 06

Pirmām kārtām tas patiešām palīdz uzzināt, ka jūsu augstākais Es un pavadoņi vienmēr ir ar jums (faktiski jūsu iekšienē) un ka viņu primārais saziņas veids ar jums ir caur jūsu intuīcija. Jums ir jāpaļaujas, ka jūs klausās un atbild jums. Un jums ir jāuzticas, ka jūs varat uzzināt atbildes.

Negaidiet, ka šī uzticēšanās attīstīsies uzreiz. Tā gadās, bet tomēr tas prasa mazliet laika. Ja jūs vēlēsieties panākt labāku savienojumu, tas notiks. Ejiet uz priekšu un stāstiet savam augstākajam Es, pavadoņiem un garīgajai ģimenei (balsī vai jūsu prātā), ka jūs vēlaties izveidot ar viņiem labu savienojumu. Tādā gadījumā viss, kas jums jādara, ir sākt pievērst uzmanību savām domām un sajūtām, un lietām, kas notiek ārpusē.

 

Sk. arī: Kā nodibināt saikni ar Augstākajiem spēkiem.[3]

 

Visticamāk tas sāksies kā maza nejaušība un sinhronisms. Pieradinieties tos meklēt un atzīmēt. Pierodiet arī lūgt to, kas jums vajadzīgs. Sāciet ar mazām lietām, kuras vēlaties, lai tās notiktu tajā dienā. Mērķis ir piedzīvot mazus panākumus, kas rada jums pārliecību, ka jūsu saziņas kanāls ar garu ir atvērts un darbojas.

Pēc lūguma palīdzēt pievērsiet uzmanību tam, kas parādās. Dažreiz atbilde atnāk kā lieta, kas jums nepieciešama, citreiz parādās noderīgs cilvēks, vai arī jūs varētu “paklupt” pret kādu svarīgu vai noderīgu informāciju. Bieži vien kā atbilde būs iedvesmojoša ideja vai doma, kuru jūs saņemsiet. Dažreiz būs acīmredzams, ka šī ideja ir atnākusi vienīgi no gara, jo tai nebija nekāda precedenta jūsu iepriekšējās domās – tā vienkārši atnāca no zila gaisa. Paļaujieties, ka tie ir patiesi vēstījumi, paredzēti jums no gara, un ļaujiet sev gūt pārliecību un pieredzi, kā sazināties ar garu.

 

Lūdziet viņu klātbūtnes zīmi

Viens veids, kā veidot savu pārliecību un uzticēšanos, ir vienkārši lūgt viņiem parādīt savu klātbūtni. Viņi parādīs jums zīmi labākajā viņiem zināmajā veidā, lai pārliecinātu jūs, – un tas varētu būt kaut kas ļoti personisks – jo viņi jūs pazīst labāk, nekā jūs pats sevi.

Dažas tradicionālas zīmes, ko jums piedāvā jūsu pavadoņi eņģeļi un kuras izskatās tik parastas, ir nolikt monētu vai spalvas jūsu ceļā, iespējams, atkārtoti. Bet, godīgi sakot, tas varētu būt kaut kas tāds, lai saglabātos atvērts prāts un tiktu pievērsta uzmanība.

 

Sk. arī: Eņģeļu zīmes un skaitļi, kas atkārtojas.[4]

 

Vēl viens veids, kā viņi var norādīt uz savu klātbūtni, ir skaitļi, kas atkārtojas. Ja jūs redzat skaitļus, piemēram, 11:11, 444 vai jebkuru citu skaitli, kas tiek rādīts atkārtoti un biežāk vai pēc kārtas tādos veidos, kas šķiet neticami, tad visdrīzāk ir rokas spiediens no otras puses.

18 01 02 07

Skaitļi, kas atkārtojas, bija tas, ar ko sākumā mani pavadoņi pievērsa manu uzmanību. Kad viņi zināja, ka esmu ievērojis skaitļus, kas atkārtojās neticami bieži, viņi lika man “paklupt” pret grāmatu “101 Eņģeļa Skaitlis” (“Angel Numbers 101”), kura izskaidroja, ko viņi domā. Man atlika izlasīt tikai šīs grāmatas pirmo nodaļu, un es sapratu, ka tas ir tas, kas ar mani notika. Kā norāda šī grāmata, ne tikai jūsu pavadoņi pievērš jūsu uzmanību skaitļiem, kas atkārtojas, – skaitļus var izmantot kā vēstījumu kodus un iegūt alternatīvu saziņas kanālu, kurš ir papildinošs un kā jūsu intuīcijas rezerve.

Klātbūtnes zīmes lūgums nav kaut kas tāds, ko jūs darāt tikai tad, kad sākumā mēģināt izveidot savienojumu. To var darīt ikreiz, kad rodas sajūta, ka savienojums vājinās vai piezogas šaubas par to un jums jāpārliecinās par viņu klātbūtni. Viņi ar lielu prieku sniegs jums zīmi par savu klātbūtni jebkurā laikā, kad jūs to gribēsiet vēlreiz par to pārliecināties. Viņi vēlas, lai jūs uzticaties viņu vēstījumiem, un viņi zina, cik svarīgi jums ir paļauties uz viņu klātbūtni.

Es pats to esmu darījis daudzas reizes. Es reizēm esmu aizņemts vai stresā un satraukumā sakarā ar manu darbu un pasauli, un es jūtu, ka esmu atvienojies. Kad es nokļūstu šādā stāvoklī, es vienkārši skaļi saku... “jūs zināt, puiši (tā es vēršos pie maniem pavadoņiem “jūs, puiši”), es jūtos patiešām atvienojies, un būtu ļoti pārliecinoši saņemt zīmi par jūsu klātbūtni.” Zīme vienmēr atnāk un reizēm visapbrīnojamākajos un apburošākajos veidos!

18 01 02 08

Tas viss aptver to, kā apgūt savu primāro sakaru kanālu ar garu – jūsu intuitīvo kanālu. Taču pastāv alternatīvs sakaru kanāls, par kuru jums būtu jāzina.

 

Alternatīvs saziņas kanāls – ārējās zīmes un simboli

Vēl viens veids, kā jums var piegādāt vēstījumus, ir izmantot zīmes un simbolus ārējā pasaulē. Jūsu pavadoņi bieži izmanto šo mehānismu, parādot jums attēlu vai simbolu, vārdu vai frāzi, dziesmu, jēgpilnus skaitļus vai jebko citu, kas kalpo kā simbolisks vēstījums. Tie var parādītes uz numura zīmēm, ceļazīmēm, skanot mūzikai pa radio un tamlīdzīgi. Diemžēl cilvēki lielākoties pat nepievērš uzmanību tamlīdzīgām lietām. Ja viņi ko pamana, tad vienkārši piedēvē to bezjēdzīgai sakritībai.

Sāciet pievērst lielāku uzmanību simboliem ārējā pasaulē un jūsu pirmajiem iespaidiem par to, ko tie varētu nozīmēt. Līdz ar praksi jūs varat lieliski pilnveidot to atpazīšanu un sākt uzticēties šim simbolu saziņas kanālam.

Sāciet uzdot jautājumus un pievērst uzmanību tam, kāda ir atbildes forma, – tā var parādīties caur jūsu intuīciju kā nojausta vai iedvesmota iedeja, taču var pienākt arī kā zīme vai simbols. Piemēram, jūs varētu ieraudzīt numura zīmi ar dažiem atbilstošiem un jēgpilniem vārdiem, ko jūs sajustu kā atbildi, – uzticieties savām izjūtām un vēstījumam.

18 01 02 09

 

Jūsu savienojuma stiprināšana

Ar uzticēšanos, pacietību un praksi, izmantojot aprakstītos paņēmienus, jūs izveidosiet savu spēcīgu saziņas kanālu ar Dievišķo, ko jau tik daudzi tūkstoši ir izdarījuši. Daudzi cilvēki katru dienu ienāk tiešsaistē, un viens no viņiem būsiet jūs.

Garam ir prieks, kad katrs no mums uzzina par saikni ar dievišķo un tad izveido spēcīgu saikni ar viņu. Tas ļauj garam sākt vadīt mūs efektīvāk – un tieši tādēļ viņi visi piekrita darboties mūsu labā, kad mēs nolēmām ienirt iemiesojumā Zemes spēlē. Tātad viņi beidzot sasniedz savu mērķi, kas viņiem ir ļoti pievilcīgs un apmierinošs.

 

Sk. arī: Daudzdimensionālais cilvēks: dvēseles un sava Augstākā Es pētījums.[5]

 

Ja jums ir kaut kas, ko jūs vēlētos piebilst šim, es to labprāt dzirdētu, un esmu pārliecināts, ka arī pārējiem lasītājiem tas patiktu. Lūdzu, dalieties savās domās un pieredzē komentāru sadaļā zemāk vai pievienojieties Facebook sarunā.

Gūstiet prieku,

Džefs

 

Jeff StreetDžefs Strīts (Jeff Street) pamodās pirms dažiem gadiem, pēc tam, kad bija pabijis kā zinātnieks ateists-agnostiķis absolūti bez jebkādas garīgas pārliecības savas dzīves lielāko daļu. Pēc daudzām “maģiskām” jaunām pieredzēm viņš tagad aizrautīgi mācās un dalās savās uzziņās par garīgumu un metafiziku savos emuāros www.divine-cosmos.net, kur pirmoreiz parādījās šis raksts. Jūs varat sekot Džefam arī Facebook caur https://www.facebook.com/DivineCosmoz/

 

Avots: https://wakeup-world.com/2017/12/14/enhancing-your-connection-to-the-divine/

2017.12.14.

 

P.S. Jūs zināt, kas ir jūsu garīgie palīgi?

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 02.01.2018

https://ru.journal.reincarnatiology.com/svyaz-s-vysshim-ya/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4221-noskanosanas-uz-visuma-plusmu (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4148-augstakais-prats-nelokala-intuicija-un-dieviska-sinhronija-kas-gan-tas-ir (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1692-tatjana-beglaka-tuvinieki-gari-engeli-un-dzivnieki-musu-audzinataji (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3863-kristine-nikitina-engelu-zimes-ka-saprast-to-nozimi (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1342-tatjana-beglaka-daudzdimensionalais-cilveks-realitates-dveseles-un-sava-augstaka-es-petijums (Tulk. piezīme)