Татьяна Бегляк6 ключей для облегчения перехода к обновленной Земле

Tatjana Begļaka - 6 atslēgas, lai atvieglotu pāriešanu uz atjaunoto Zemi

6 Keys to Making the Shift to the New Earth

17 06 13 03

Kā vienmēr, mani raksti ir tikai mans viedoklis, ko es piedāvāju atklājuma un iekšējas sajūtas vadīts – pasniegt to, kas rezonē un atstāj iespaidu.

Pašlaik ir lielu pārmaiņu laiks cilvēces apziņā. Kritiskās masas līmenis ir sasniegts, un neatgriešanās punkts ir pāriets. Šīs pārmaiņas norit lēni, bet pārliecinoši, un tūlīt, tūlīt sāks paātrināties. Nākamā desmitgade vai ap to būs milzīgu izmaiņu periods, nevis vienkārši neliela turbulence. Padomājiet par to kā par procesu, kurš prasa cilvēku pūliņus, jo sāk dzimt jauna zemes realitāte. Šajā rakstā es lieku priekšā sešus padomus, kuri jums palīdzēs plūstoši un sekmīgi veikt pāreju uz Jauno Zemi un kļūt par burvīgās jaunās ēras cilvēces pilntiesīgiem locekļiem.

Pirms pārejam pie praktiskiem padomiem, kurus es piedāvāju, aplūkosim, kāda ir pašas pārejas būtība.

 

Zemes pāreja jaunā dimensijā un cilvēces augšupkāpšana

Zemi un visu mūsu saules sistēmu apmazgā spēcīga kosmiskā enerģija, kura paceļ planētas un visa tā, kas uz viņas atrodas, bāzes frekvences. Zeme ir sākusi pāreju no trešās ceturtajā dimensijā, un šis process turpina attīstīties. (Skat. Daudzdimensiālo Visumu, lai uzzinātu vairāk par frekvenci un dimensionalitāti). Kosmiskā enerģija modina un izmaina cilvēku apziņu visā pasaulē. Samērā ar to, kā mūsu apziņa pāriet uz augstākiem līmeņiem, mēs speram pirmos bērnišķīgos soļus, lai pārvarētu šo dualitātes un sadalījuma valstību.

17 06 13 04

Neskatoties uz to, ka cilvēces kolektīvās apziņas līmenis aug, daudzi tā arī paliek trīsdimensiju apziņā. Tādā apziņas līmenī cilvēks koncentrējas uz atšķirībām, sadalījumu un ierobežojumiem, kas izpaužas bailēs, savtībā un uzvedībā, kuru vada uzstādījumi: “Mēs pret viņiem” un “Cilvēks cilvēkam vilks”. Tādas uzvedības galarezultāts ir tādas pasaules radīšana, kurai raksturīga konkurence, konflikti un ciešanas.

Tie, kuri atbrīvosies no trīsdimensiju apziņas, baudīs cilvēces skaistas jaunas ēras dzimšanu un augšanu; tai būs raksturīga sadarbība, harmonija, miers un labklājība visiem. Atslēga dalībai jaunajā zemes realitātē ir paaugstinātu apziņas līmeņu sasniegšana un uzturēšana.

 

Sk. arī: Kādus etapus mēs izejam dvēseles evolūcijas ceļā.[1]

 

Ko sagaidīt pārejas periodā

Jūs varat sagaidīt, ka nākamā desmitgade vai divas kļūs par bezprecedenta atklāsmju un izmaiņu periodu. Notiks daudz apbrīnojamu un pat satraucošu atslepenošanu un atmaskošanu. Šīs atmaskošanas ietvers ekonomiskas un ģeopolitiskas manipulācijas un krāpšanu no globāla banku sindikāta puses, ziņas par NLO/ET klātbūtni (ET – ekstraterestriālās tehnoloģijas – tulk. piezīme) un noslēpumu, un ar tiem saistītu apslēptu tehnoloģiju klātbūtni, kā arī par to, kā tiek apspiesta brīvas enerģētikas tehnoloģija un citas svarīgas tehnoloģijas utt. Daudzi būs šokēti un sašutuši par to, ko viņi uzzinās.

17 06 13 05

Var rasties zināma turbulence, jo cilvēku pārliecību pamats sagrīļosies līdz pašiem dziļumiem, un pārmaiņu vēji sāks šūpot mūsu bāzes institūtus un sistēmas. Cik liela būs šī turbulence, paredzēt nav iespējams, taču par vienu varam būt droši pārliecināti: jūsu apziņas līmenis nosaka, cik lielā mērā jūs tiksiet tās pārņemti.

 

Divas pasaules – viens spēles laukums

Neskatoties uz to, ko daži cilvēki domā par Zemes transdimensionālo pāreju no 3D uz 4D, tie, kas paliek 3D apziņā, neizzūd no mūsu 4D-Zemes realitātes. Mēs visi paliekam cits citam redzami, un mēs visi izrādīsimies uz viena spēles laukuma.

Patiesībā vairāk izskatīsies, ka divas atsevišķas pasaules eksistē vienā un tajā pašā telpā. Trešais apziņas blīvums spēlēs līdz galam, un tie no mums, kas būs izgājuši aiz 3D apziņas ietvariem, to APLIECINĀS kā vecās pasaules un tās mentalitāšu krišanu. Tie, kas paliks iestrēguši 3D apziņā, nebūs vienkārši šīs krišanas liecinieki – viņi TIEŠI PIEREDZĒS to un daudzas ar to saistītās nelaimes. Tajā pašā laikā tie, kas būs pārsnieguši 3D apziņu, pieredzēs skaistas jaunas pasaules dzimšanu, un paši sliktākie no visiem pārdzīvojumiem ies viņiem garām.

17 06 13 06

 

Sk. arī: Kā pārdzīvot Dievišķo transformāciju ar Garīgo Kuratoru palīdzību?[2]

 

6 padomi, kuri palīdzēs sekmīgi veikt pāreju

Daudzi no jums sekmīgi virzās pa trīsdimensiju apziņas pārsniegšanas ceļu un ir atlaiduši daudzas novecojušas un ierobežojošas pārliecības, kā arī zemapziņā noglabātās negatīvās emocijas un bailes – citiem vēl jāveic zināms darbs. Mūs gaida grūti laiki, un ir daži zināmi potenciāli piedauzības akmeņi, šķēršļi, kuri var apturēt kādu no mums un izraisīt zināmu atkāpšanos. Lūk, šeit ir seši punkti, kuriem jums vajadzētu pievērst uzmanību. Tie palīdzēs izvairīties no šiem šķēršļiem un sekmīgi virzīties pa ceļu uz to, lai kļūtu par Jaunās Zemes čartera cienīgu locekli.

17 06 13 07

 

1. Atlaidiet savu emocionālo bagāžu

Katra dvēsele, kura izvēlējās cilvēka pieredzi, zināja, ka atdalīšanās no dievišķā avota, ko izraisa spēle uz Zemes, vedīs pie sāpīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem. Lai tiktu ar tiem galā, daudzi no jums dziļi zemapziņā noglabāja visas emocionālās sāpes – sāpes, kuras sakrāja ne tikai šajā dzīvē, bet arī daudzās citās.

Pamošanās un apziņas izmainīšanas procesa, kurš ir aptvēris cilvēci, būtiska daļa ir jūsu dziļi norakto emociju atvēršana. Šī emociju atvēršana, kaut arī laiku pa laikam ir sāpīga un satraucoša, dod mums iespēju apzināties un atbrīvot emocijas, kā arī piedot visiem iesaistītajiem, tajā skaitā arī sev pašiem.

17 06 13 08

Šīs noraktās emocijas ir zemfrekvences (negatīvas) enerģijas, notvertas jūsu ķermeņa enerģētiskajā laukā. Samērā ar to, kā Zemes un visa uz viņas bāzes frekvence palielinās, šīs iestrēgušās emocijas tur mūs stipri piesaistītus Zemes realitātes 3. dimensijas blīvumam, un turpinās negatīvi ietekmēt jūsu fizisko veselību. Ja tās netiks atvērtas, tās galarezultātā novedīs pie jūsu iziešanas no spēles uz Zemes.

Otra problēma, kura ir saistīta ar nerealizētu emocionālo bagāžu, ir, ka tā iedarbinās nepatikšanu palielināšanos jūsu dzīvē. Bāzes frekvenču paaugstināšanās dēļ viss izpaužas paātrināti. Tagad, kā nekad, jebkurai noturošai negatīvai emocionālai enerģijai ir spēcīgs izpausmes spēks, kurš piesaistīs nepatikšanas jūsu dzīvē.

Mēs varam šīs nepatikšanas redzēt notiekam katru dienu. Visa mūsu emocionālā bagāža atveras un tiek atlaista, radot iespaidu, ka pasaule pasliktinās, nevis uzlabojas. Tā tomēr ir laba zīme, tāpēc ka, tikko viss būs attīrīts, mūsu dzīves stāvoklis un pasaule sāks uzlaboties un kļūs daudz harmoniskāka.

Galu galā jūs nespēsiet pabeigt pāreju uz zemes ceturto blīvumu, neatbrīvojot visu savu emocionālo bagāžu. Jūs vienkārši nevarēsiet palikt jaunajā zemē, ja neatbrīvosieties no emocionālās bagāžas. Tā ir zemas frekvences enerģija, kura turēs jūs pie enkura 3. blīvumā.

Šeit ir lielisks pasaulē pazīstamā garīgā autora Dīpaka Čopras (Deepak Chopra) raksts par to, kā atbrīvot savu pagātni un atgriezties pie mīlestības un koncentrēties uz pašreizējo momentu. Vai arī izlasiet šo grāmatu “Emociju kods: kā atbrīvot iesprostotās emocijas” (“The Emotion Code: How to Release Your Trapped Emotions”)

 

17 06 13 09

 

2. Saglabājiet svētu neitralitāti

Atcerieties, cik svarīga ir svēta neitralitāte. Atrodiet paņēmienu neiesaistīties negatīvā, kurš plaukst pasaulē. Ir daudz cilvēku, kuru apzināšanās vēl ir maza un kuri vēl dzīvo bailēs un negatīvā. Vēl sliktāk, ka mūsu bailes un negatīvismu veicina daži pie varas esošie ar ļoti savtīgiem slepeniem plāniem. Mūsu valdības, korporāciju un militāri rūpnieciskā kompleksa daļās ir neliela elitāra grupa cilvēku, kuri par katru cenu grib saglabāt savu varu un kontroli.

Centieties neiesaistīties juceklī, haosā un bezjēdzībā, kuri var rasties, kad vecā pasaule sāks brukt. Palieciet malā, vērojot drāmu, turpinot būt par jaunā apzināšanās līmeņa dzīvu piemēru. Neiesaistieties to cilvēku bezjēdzīgajā cīņā un drāmā, kas negrib atlaist vecos dzīvesveidus un veco pasauli. Neiesaistieties to it kā labu nodomu vadīto cilvēku drāmā, kuri ir sašutuši par trauksmainajām atklāsmēm vai citu cilvēku darbībām un ļauj drāmā ievilkt sevi. Tā ir VIŅU izvēle. Palieciet uz sava augstāka ceļa.

17 06 13 10

Turpiniet būt koncentrēti savā paaugstinātajā apziņā un neiesaistieties viņu baiļu drāmā. Turieties tālāk no kaujas un koncentrējiet savu enerģiju jūsu augstā mērķa uzturēšanai. Koncentrējiet enerģiju tam, lai būtu spilgts jaunās apziņas piemērs. Koncentrējiet savu enerģiju, lai demonstrētu to caur savām iniciatīvām un jūsu vietējās kopienās. Dariet jebko, lai arī tas būtu mazs, lai ienestu savu ieguldījumu jaunās paradigmas radīšanā, lai kur jūs neatrastos: savos uzņēmumos, savās kopienās, savās ģimenēs.

Neatkarīgi no tā, kas notiek, centieties palikt neitrāli un mierīgi – būt “acij viesuļvētras centrā”, kad pasaule trako ap jums. Pielieciet visus spēkus, lai nepiedalītos drāmā, pat ja notiek šausmīgas lietas. Jūsu dalība tikai dod viesuļvētrai vairāk enerģijas un padara to vēl stiprāku. Palieciet koncentrēti uz savu augstāko mērķi, principiem un ideāliem.

 

Sk. arī: Kā piepildīt savu dzīvi ar pozitīvām emocijām?[3]

 

Izvairieties no kārdinājuma vērtēt vai nosodīt tos, kas ir iesaistīti drāmā, ne no vienas puses, labas vai sliktas, neatkarīgi no tā, vai viņu darbības liekas attaisnotas vai ne. Vērtējums un nosodījums nekad nekalpo šo situāciju dziedināšanai; tie var tikai tās atbalstīt vai pasliktināt.

Esiet dzīvs piemērs svētai neitralitātei, mierīgumam, pozitīvismam, bezkaislīgumam un mīlestībai vētras priekšā. Jūsu piemērs būs milzīga palīdzība visiem tiem, kas cīnās un tiek iesaistīti bailēs un negatīvismā. Lēnprātīgi un mierīgi dalieties savā sirsnīgumā, savā redzes viedoklī, aptverot pilnīgāku ainu, ja kāds pajautās, kādā veidā jūs uzturat tādu mierīgumu, tādu stabilitāti, tādu pozitīvu skatu. Tā būs liela kalpošana pasaulei priekšā stāvošajos laikos.

Atcerieties, ka tas ir ceļojums un piedzīvojumi, kurus izvēlējās jūsu dvēsele. Pat ja jūs tagad neatceraties, KĀPĒC, noteikti bija cēlonis, kura dēļ JŪS tos izvēlējāties; kādēļ MĒS VISI tos izvēlējāmies. Problēmas, ar kurām mēs saduramies, var uzskatīt par negaidītu haosu, un tās var novest pie izmisuma sajūtas, jeb – tās var uzskatīt par paātrinošiem un nepieciešamiem katalizatoriem mūsu individuālajai un kolektīvajai garīgajai izaugsmei. Prieka sajūta piepilda mūs, kad mēs sasniedzam jaunus izpratnes un apzināšanās līmeņus.

 

Ceļojiet uz dvēseles pasauli, uz šīs dzīves plānošanu, lai uzzinātu jūsu dvēseles plānu.[4]

 

17 06 13 11

 

3. Sūtiet beznosacījuma mīlestību un piedošanu katram iesaistītajam

Tā kā mēs sākam novērot vecās pasaules brukšanu un haosu, kurš var rasties samērā ar to, kā 3D-līmeņa apziņa beidz spēli, ir nepieciešams, lai mēs katram iesaistītajam sūtītu beznosacījuma mīlestību un piedošanu. Sūtiet tās naiviem novērotājiem; sūtiet tiem, kurus jūs varat uzskatīt par neizglītotiem, kuri ir ļāvuši sev nonākt šajā haosā, un sūtiet tās pat tiem, kurus jūs varat uzlūkot kā savtīgus vai tumšus; tiem, kuri, iespējams, bija iniciatori.

17 06 13 12

Kad jūs vērojat pasaules konfliktus un vardarbību, atgādiniet sev par saviem pamata principiem un vērtībām. Tā vietā, lai reaģētu ar vērtēšanu un nosodīšanu, apzināti izvēlieties atbildēt ar mīlestību un piedošanu. Piedodiet visiem, kas piedalās, un sūtiet viņiem tik daudz dziedinošas mīlestības, cik spēsiet. Izdariet to ar visiem jums zināmajiem paņēmieniem, jebkādā veidā, kurš ir jums saskanīgs, bet dariet to. Beznosacījuma piedošana un mīlestība – tās ir noslēpumainas zāles, kurām dota vara dziedināt visu pasauli! To zināja Jēzus, zināja Mārtins Luters Kings jaunākais, to zināja Buda, un to zinām mēs.

 

4. Pieņemiet to, ka vecā pasaule brūk, un koncentrējieties, lai radītu jaunu

Mēs dzemdinām jaunu pasauli, jaunu paradigmu. Kā šī procesa sastāvdaļa – lielākā daļa vecā bruks kopā. Bet tas, kas izaugs tā vietā, – tas ir tas, ko mēs tieši tagad radām no pamata. Pārāk nesatraucieties par vecā krišanu. Vecajam ir jānovīst un jāmirst, lai atbrīvotu vietu jaunajam.

17 06 13 13

Kā augi, kuri aug jūsu dārzā: kad pienāk rudens, viņi novīst un nomirst, bet pēc tam pūst zemē, taču viņi bagātina augsni. Viņiem jānomirst, lai atbrīvotu vietu jauniem pavasara dzinumiem. Pavasarī asniņš izdīgs no jauna. Mēs esam jaunie dzinumi, kuri aug no vecās mirstošās pasaules seklām.

Koncentrējieties uz brīnišķīga dārza tēlu – šo dārzu mēs gatavojamies radīt kopā; uz jauno paradigmu, kuru mēs dzemdinām. Ja iesētās sēklas visu savu enerģiju tērētu tam, lai mēģinātu apturēt savus vecākus, lai tie nenovīstu un nenomirtu, viņas pilnīgi varētu izsmelt sevi un neizdīgt nākamajā pavasarī.

 

5. Uzturiet pašu augstāko plūstošas un sekmīgas pārejas vizualizāciju

Neskatoties uz to, ka pārejas periods droši vien ietvers sevī zināmu turbulenci, nepieciešamība pēc tās nekādā veidā nav akmenī cirsta. Neiekrītiet sliktākā rezultāta iztēlošanās slazdā. Jūs esat radītāji, un jūs savu realitāti radāt ar savām domām, tāpēc pārliecinieties, ka jūs negrozāmi iztēlojaties tikai labākos rezultātus visiem, kas piedalās. Esiet pārliecināti, ka, dzīvojot tieši jaunajā apziņā, jums ies garām sliktākais no jebkuriem pārbaudījumiem.

 

Sk. arī: 10 pazīmes, ka jūs pārdzīvojat ķermeņa, dvēseles un gara transformāciju.[5]

 

17 06 13 14

Viena no manām mīļākajām garīgajām grāmatām “Vienotība” ("Oneness") 43. nodaļā piedāvā ļoti metafizisku skatījumu uz mūsu bailēm no nemieriem un nelaimes gadījumiem cilvēces pārejas periodu laikā. Tas paplašina un pastiprina to, ko esmu teicis šajā rakstā. Ja šī nodaļa ar jums rezonē, es iesaku iegādāties un izlasīt šo ļoti dziļo grāmatu.

 

6. Rādiet augstu ceļu ar vienkāršām laipnām darbībām

LAIPNĪBA – tas pirmkārt ir tas, kas atvedīs mūs uz nākamo līmeni. Laipnība – tie ir jūsu noderīgie, atbalstošie un cildinošie vārdi un darbības. Laipnība tiek apzināta un izteikta ar dievišķām īpašībām: pieņemšanu, ļaušanu, nespriešanu, piedošanu un līdzcietību (vēl par šīm īpašībām nākamos rakstos, sekojiet līdzi emuāriem) un, iespējams, ir pati svarīgākā atslēga, lai veiktu pāreju uz jauno zemi.

Pasaulei nav vajadzīgi gudrie, tai ir vajadzīgi laipnie. Vienkārši laipnības akti – tas ir spēks, kurš radīs mūsu jauno pasauli un garantēs jums vietu tajā. Apmazgājiet visus un katru ar jūsu laipnības plūsmu un vērojiet burvestību!

17 06 13 15

 

Jaunās Zemes dzimšana

Ātri tuvojas milzīgas pārmaiņas, kuras nozīmēs jaunas ēras atnākšanu. Samērā ar to, kā vecās paradigmas pārliecības, institūti un sistēmas ap mums sāk grīļoties, brukt un transformēties, palieciet nesatricināmi koncentrēti jūsu jaunajā apziņā, un jūs sekmīgi pievienosieties Jaunajai Zemei un piedalīsieties Cilvēces Jaunajā Ērā.

Lai dzīve katram no jums būtu dzīvs jaunās ēras piemērs, paraugs, pamats. Lai pieņemšana, ļaušana un laipnība vada jūs uz skaistās jaunās ēras izpausmi, kurā plaukst sadarbība, harmonija, miers un labklājība visiem!

Visi par vienu, un viens par visiem!

 

Džefs

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2016.06.26

 

Avots: http://divine-cosmos.net/making-the-shift.htm

 

P.S. Kādus no 6 noteikumiem jūs jau esat pielietojuši savā dzīvē? Padalieties ar rezultātiem komentāros.

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 13.06.2017., atjaunots 25.01.2019.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/perehod-zemli-v-novoje-izmerenije/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1283-tatjana-beglaka-35-dveseles-evolucijas-soli (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/3994-dieviska-transformacija (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/anna-galceva/11-dazadi/3972-anna-galceva-5-panemieni-ka-padarit-dzivi-priecigaku-un-piepildities-ar-jaunam-emocijam (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/irina-akulova/11-dazadi/3774-irina-akulova-dzives-jegas-meklejumos-6-celoni-dveseles-naksanai-uz-zemi-2 (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4222-10-pazimes-ka-jus-piedzivojat-prata-kermena-dveseles-sistemas-parkalibraciju (Tulk. piezīme)