Марк Ифраимов - 10 тайн, которые мужчина и женщина должны знать о себе и друг о друге

Marks Ifraimovs - 10 noslēpumi, kuri vīrietim un sievietes ir jāzina par sevi un vienam par otru

“Lai iegūtu mīlestību... piepildiet sevi ar viņu, kamēr nesāksiet pievilkt viņu kā magnēts.”

Čārlzs Enels (Charles F. Haanel)

12 03 15Ko vīrietis un sieviete nezina viens par otru?

Šodien piedāvāju materiālu, kurš, lasot dziļāk, palīdzēs lasītājam saprast, kāpēc viņš/a ir izrādījies/jusies blakus partnerim un ko darīt ar tām jūtām, kuras tagad tiek emanētas uz mīļoto (vai vairs ne tik mīļoto).

 

0. Vīrietim un sievietei vienam pret otru rodas mīlestības jūtas, kad viņu neredzamie senči saved viņus kopā, lai risinātu savus neatrisinātos jautājumus.

Noslēpums ar numuru nulle. Es tam piešķīru šo numuru, tāpēc ka pēc pieredzes zinu, cik nepatīkami cilvēkiem ir dzirdēt, ka viņu mīļotā cilvēka izvēle nemaz nav viņu. Tikai pie attiecību saraušanas cilvēki ir gatavi atzīt: “jā, tie ir senči, kuri man iesmērēja tādu staigājošu mocību. Lūk, tikai nesaprotu, par ko!”

Pamēģināšu īsumā paskaidrot, kādēļ senčiem ir vajadzīgs šis triks ar jūsu izvēli.

Pašā attiecību sākumā vīrietis un sievieti ir mīļi un labvēlīgi viens pret otru. Starp viņiem rodas kāda garīga simpātija, uzsveru, garīga. Abus vieno tieksme parādīt savas labākās puses.

Kurp aiziet mīlestība un kāpēc rodas pretenzijas? Pretenzijas vienmēr balstās uz neapmierinātām vajadzībām. Vajadzība – tas nozīmē, ka kaut kas ir vajadzīgs, nepieciešams. Par Maslova (Abraham Harold Maslow) piramīdu, domāju, jūs zināt. Tā sākas ar bāzes fiziskajām vajadzībām un beidzas ar vajadzību pašrealizēties.

Vajadzības, kuras mīlnieki nevar viens otram apmierināt – tā ir noskatīta pieredze no savām dzimtajām ģimenēm. Kā vecākiem, piemēram, bija vajadzība pēc mīlestības, uzmanības, cieņas, tā arī viņu bērniem (mūsu mīlniekiem) ir vajadzīgs tas pats.

Bet vecāki savā laikā netika galā ar šo uzdevumu risinājumu, skatoties uz saviem vecākajiem, kuri, iespējams, gāja bojā karā vai, piemēram, paši cieta lielus zaudējumus (kolektivizācija, emigrācija).

Informācija par zaudējumiem un neapmierinātām vajadzībām ir ierakstīta iekš DNS. Senči to nodeva mums caur asinīm un pieredzi. No tās neaizbēgt. To var tikai apzināties un apmierināt tās vajadzības, kuras senčiem apmierināt neizdevās.

Lūk, šim nolūkam tad arī tiek dots mīļotais. Bet tāds, kuram savās DNS ir ieraksti par neapmierinātām vajadzībām, līdzīgām jūsējām. Tāpēc pēc attiecību medus mēneša sākas neapmierinātības laiks.

Tēlaini sakot, neredzamie senči stāv aiz atžilbušajiem mīlniekiem un, berzējot, rokas, saka: “Nu, lūk, mīlīši! Padūdojāt un pietiks! Tagadiņās laiks ar mūsu problēmām nodarboties!”

Vai mīlniekiem pietiks vieduma apmierināt senču vajadzības un sākt savu laimīgu dzīvi, ir atkarīgs no tā, kā viņi spēs atrisināt problēmu, kura slēpjas Pirmajā Noslēpumā.

 

1. Vīrietis un sieviete attiecībās meklē uzmanību pret sevi. Jebkura neapmierinātība attiecībās rodas no tā, ka viena no pusēm līdz galam nesaņem uzmanību no partnera.

Var likties, ka attiecības cieš fiasko sarežģīta rakstura, sliktu ieradumu, viena vai abu partneru nepiedienīgas rīcības dēļ, taču, ja partneri dod viens otram uzmanību, šie cēloņi nevar vest pie šķiršanās.

Bet, lūk, kad viens partneris pārstāj dot uzmanību otram, tad sākas cīniņš, kurā ir vieta visām negatīvajām jūtām.

Vīrietis un sieviete dažādi operē ar uzmanību. Doma ir ņemta no Jurija Subordina (Юрий Субордин):

Patiesībā ir divas uzmanības. Sievišķā uzmanības forma, kad cilvēks pilnīgi uzklausa sarunas biedru, tas ir, bez pretošanās uztver tēlu, ko viņam pārraida sarunas biedrs, un vīrišķā uzmanības forma – iesaistīšanās kādā procesā. Šajā gadījumā cilvēks ir pilnīgi iesaistīts un nevelta uzmanību nekam citam.

Vīrietis alkst, lai sieviete pilnīgi klausītos viņā ar atvērtu muti, piekrītot visiem viņa argumentiem. Pieņemtu viņa informāciju bez ierunām. Citiem vārdiem, paustu pret viņu sievišķo uzmanības formu. Apmēram tā vīrietis sagaida, ka sieviete vienmēr būs gatava seksam ar viņu.

Un, lai sieviete viņā klausītos, vīrietis pielieto savu paņēmienu rīcībā ar uzmanību. Viņš iesaista viņu (vai tos, kuros ir ieinteresēts) jaunu iespaidu formēšanas procesā, lai viņa (viņi) atvērtos un sāktu klausīties.

Vīrietis attiecībās vienmēr norāda virzienu, tas ir, piedāvā izrādīt interesi par kaut ko jaunu, kur, pēc viņa domām, var rasties jauni iespaidi, un tādā veidā viņā sāks klausīties, piemēram:

- Dārgā, aiziesim uz kino!

- Vai negribi gadījumā uz Antalju uz nedēļu aizlaist?!

- Šodien Pavlovi aicina uz vakariņām, tu uz septiņiem būsi gatava?

Taču no sievietes ir atkarīgs, vai viņa atbalstīs vīrieša iniciatīvas. Jo viņa taču var atteikties paklausīt viņa priekšlikumiem.

- Nē, dārgais, šie grāvēji mani nogurdina. Es gribu pasēdēt mājās.

- Un ko es tajā Turcijā būtu pazaudējusi! Tur mūžīgi nezini, kur no viņu ol-inklūziva dēties!

- Pavlovi? Šie apnicīgie inteliģenti? Lai saka paldies, ka mēs vispār viņus apciemojam!

Sieviete, kura ilgstoši neatbalsta vīrieti viņa iesaistēs, kļūst viņam par diskomforta avotu, un pakāpeniski viņš pārtrauc karot pēc viņas uzmanības.

Vīrietis, kurš pārtraucis sievieti iesaistīt savu interešu sfērā, nesniedz viņai jaunus iespaidus, izraisa viņā vilšanos.

Sieviete uzskata par vāju tādu vīrieti, kurš nespēj pārliecināt klausīties viņā, vīrietis uzskata par kuci tādu sievieti, kura neiesaistās viņa priekšlikumos.

Taču, ja uzmanība un iesaistīšanās vīrieša un sievietes attiecībās ir eksistējušas kaut vai kādu laiku, rodas saikne, kura dzīvo pati no sevis un ir Otrais Noslēpums.

 

2. Starp vīrieti un sievieti eksistē attiecību kanāls, jutīga saikne. Attiecību saraušanas gadījumā saikne paliek un izraisa ciešanas vienai pusei un enerģijas uzpumpējumu otrai. Kamēr saikne eksistē, partneri pārmaiņus maina enerģijas kustības virzienu pa šo kanālu. Tātad te viens, te otrs jūtas te labāk, te sliktāk par partneri.

Jebkuras attiecības ir zināms enerģijas apmaiņas process, bet jūtas, emocijas, uzvedības īpatnības – tā sekas.

Tas, ka attiecības var iztēloties kā cauruli starp vīrieti un sievieti, pa kuru pārsūknējas jūtas un emocijas no viena partnera pie otra, ievērojami vienkāršo izskaidrojumu, kāpēc pie attiecību saraušanas vienam partnerim ir slikti, bet otram, kā saka, veiksme pati rokās krīt.

Saikne, caurule, piesaiste – saucat, kā gribat. Tā nav redzama, bet diskomforta sajūta taču ir. Tāpat, kā nav redzami viļņi, kuri nāk uz jūsu mobilo telefonu, bet skaņa klausulē taču ir realitāte.

Daudzi no jums bieži ir jutuši ilgstošus, nogurdinošus sliktas pašsajūtas periodus, kad gribējās kaut nelielu partnera atbalstu īsziņas, zvana vai silta vārda veidā.

Bet no turienes ne skaņas, nekādas kustības.

Un kad izskan baumas, ka partnerim veicas?! Iekšā sāk vārīties aizvainojums, atriebība, vēlme spert zibeņus un pērkonus!

Ko tad darīt?

A) Apzināties, ka jūsu saikne ir Visuma patstāvīga vienība. Tieši tāpat, kā jūsu putekļusūcēja caurule. Caurule ir, un tā ir pievienota jums. Saikne caurules veidā vienmēr meklēs momentu, lai liktu par sevi zināt. Tādēļ caurule izraisīs negatīvas jūtas un enerģijas atplūšanu.

B) Pateicieties partnerim, ka viņš bija jūsu dzīvē. Iedodiet viņam vietu sirdī.

C) Jūs atceraties Nulles Noslēpumu? Šajās attiecībās jūs apmierinājāt senču vajadzības? Ja nē, tad šī partnera vietā atnāks tāds pats.

Lai attiecības nenonāktu pie šķiršanās un ciešanām, vajag zināt Trešo Noslēpumu:

3. Vīrietim ir jāšķiras no māmiņas, pirms viņš nolems apprecēt sievieti.

 

Vīrietim vienmēr ir viņa pirmā sieviete. Tā ir viņa māte.

Būdams zēns, viņš ir piesaistīts viņai pirmos divdesmit dzīves gadus. Tālāk saikne atslābst, bet vai tā vienmēr pārtrūkst?

Ja māmiņa ir pašpietiekama, nobriedusi personība, viņa viegli atlaidīs dēlu pasaulē.

Taču mūsu dienās ne viss ir tik gludi.

Bieži māte pati joprojām ir maza Iekšējā meitene, baiļu un neuzticēšanās pilna. Un tad viņa nevar savu dēlu uzticēt kādam, lai kurš tas nebūtu. Ne bērna tēvam, kurš, iespējams, sen nav blakus, ne vēl jo vairāk meitenei, kura ir ieskatījusies pašā dārgākajā viņas dzīvē.

Māte nedod dēlam brīvību, izlemj visu viņa vietā. Ja viņa zinātu, ka pašrocīgi pārvērš viņu Neveiksminiekā!

Bet viņa negrib to zināt – viņa ir Māte un vairāk par visiem mīl no savas miesas un asinīm dzemdēto bērnu!

Zemapziņā viņa grib būt vajadzīga un pieprasīta kaut vai viņam, tāpēc ka jūtas pilnīga Niecība. Un audzina sev līdzīgu.

Nu un tad! – viņa teiks. – Kamēr esmu dzīva, viņš būs manā aizsardzībā un pilnīgi nodrošināts.

Tā vien gribas pajautāt: Un, kad jūsu vairs nebūs, viņam iet aiz jums uz citu pasauli?

Māmiņas, lūdzu, valstij ir vajadzīgi vīrieši! Atlaidiet viņus – ļaujiet viņiem kļūt par Vīriešiem! Mīliet viņus pa īstam, nevis aiz bailēm par jūsu noraudājušos Iekšējo bērnu.

Māmiņas, lai vīrietis nobriedušā vecumā paliktu jūsu aizbilstamā stāvoklī vai vēl sliktāk, kā “psiholoģiskais vīrs”, viņam nāksies dzert. Tikai tur, dzērumā, viņš spēs izpildīt jūsu vēstījumu: “Neaudz!”

Vīrieši, neprecieties, kamēr nešķirsieties no māmiņas. Vienalga māmiņa kā “pirmā un likumīgā” atkaros jūs no sievas.

Pēc tam, kad vīrietis šķirsies no māmiņas un viņam, saskaņā ar Bībeli, pielīmēsies sieva, radīsies tas, kas slēpjas Ceturtajā Noslēpumā:

 

4. Sieviete vienmēr gribēs atņemt vīrietim vīrišķību, lai viņš netiktu citai.

Vīrišķība – tā ir spēja iekļūt neizpētītajā, pasaulē, kur vēl nekas nav zināms un kur nepieciešams radīt kārtību. Visums šo atbildību ir uzlicis vīriešiem, liekot viņiem paplašināt savu vīrišķību, pārvarot šķēršļus un atklājot dabas mīklas.

Vīrietim ir jāiesaistās jaunajā, jāapgūst šis jaunais un jānes ieguvums, zināšanas pie savas sievietes kājām. Sievietei, vai māmiņai. (Uzskatīsim, ka mūsu vīrietis jau ir šķīries un nes trofejas sievai.)

Tā aug viņa vīrišķība.

Un kā tad viņa sieviete? Viņa tad arī ir tas Visums, kurš vēlas būt viņas vīrieša izpētīts. Viņa te atveras viņa priekšā, te slēpj kādus savus noslēpumus, lai izraisītu viņa interesi, lai no jauna caur viņu izzinātu pati sevi.

Un, kad viņš grib sākt pētīt citu visumu, tad viņā sākumā rodas neizpratne, bet pēc tam pārestības sajūta: “Kā? Tu vēl neesi izzinājis mani! Kā tu vari pētīt kaut ko citu? Es nevaru ko tādu piedot tev!”

Redzot viņa misiju – jaunā izzināšanu, viņa piedāvā viņam savu “ideālo risinājumu”:

SĒDI MĀJĀS UN MEDĪ, IZZINI NO ŠEJIENES!

Tā viņa atņem viņam viņa vīrišķību, tāpēc ka tagad viņš nevar viņai atteikt – būs skandāls: “Kā? Tu gribi mani krāpt? Tad tinies prom uz visiem laikiem!”

Viņš piekrīt palikt blakus un pamazītēm kļūst viņai dēliņš, bet viņa viņam – māmiņa.

Viņu seksuālās attiecības izbeidzas, bet viņa savu galveno ir sasniegusi – blakus ir tas, kurš vienmēr pētīs un apkalpos viņas Visumu.

Kāda gan ir izeja no šīs pata situācijas? Tā ir Piektajā Noslēpumā:

 

5. Vīrietis statusā aug tikai vienīgi viņas sievietes mīlestībā. Šīs sievietes viņam ir divas: māmiņa un sieva. Ja vīrietis neaug statusā, tātad mīlestības pret viņu nav.

Ko grib visi cilvēki? Pareizi, attīstību, izaugsmi!

Izaugsme cilvēku ikdienas dzīvē izskatās kā pāriešana no viena statusa citā.

Piemēram: skolnieks grib kļūt par studentu, students – par bagātnieku, bagātnieks – saglabāt savu vārdu vēsturē (kā vēsturisks darbinieks). Meitene vēlas kļūt sieva, sieva – mirdzēt aiz lepnuma un laimes par sevi, saviem bērniem un vīru.

Lai augtu statusā, vajadzīgi resursi, vajadzīgs atbalsts. Kurš dod šo atbalstu? Tas, kurš tic, tas, kurš mīl!

Kad pāris ilgu laiku nevar no sava statusa pāriet uz augstāku rangu, piemēram, ilgu laiku nav iespējams sakrāt dzīvojamās platības paplašināšanai, tas nozīmē, ka vīrietim kā apgādniekam un medniekam nepietiek spēku. Viņam vajadzīgs atbalsts.

Atbalstu viņš var saņemt tikai no sievietes, kura ar savas ticības spēku parādīs viņam, ka viņš ir stiprs un lielisks.

Vīrietis nav stiprāks par sievieti. Vīrietis kļūst stiprāks, kad viņam ļauj justies stipram sieviete.

Sieviete nav vājāka par vīrieti. Vienkārši viņa saprot, ka viņas vīrietim nepieciešams justies kā varonim, kad viņš ceļo pa viņas pagaidām vēl neizpētītā visuma plašumiem.

Sieviete ir gatava dot vīrietim enerģiju, lai viņš savu uzmanību piesaistītu viņas personai, viņas interesēm. Atgādināšu, ka sieviete dod enerģiju caur savu uzmanību un mīlestības jūtām pret vīrieti.

Viņas mīlestībā viņš jūtas stiprāks, un viņam ir iespēja izaugt statusā, lai pasniegtu šo statusu savai sievietei (vai māmiņai).

Tikko kā sieviete pārtrauc sniegt uzmanību un mīlestību vīrietim, viņa izaugsme un statuss apstājas. Var daudz pārmest vīrietim, ka nav izaugsmes un naudas, taču cēlonis ir sievietē, kur nesniedz viņam mīlestību.

Kas tā tāda ir mīlestība, uzziniet Sestajā Noslēpumā:

 

6. Mīlestība – tā ir tieksme attīstīt savu partneri. Ja partneris nevēlas jūsu izaugsmi, viņš jūs nemīl.

Ļoti bieži ir dzirdami tādi izteikumi: “Kādēļ tev šīs grāmatas, treniņi, semināri? Sēdi mājās, nodarbojies ar bērniem!”

Ko ar to grib pateikt cilvēks, kurš tā saka? Viņš lūdz sniegt viņam Uzmanību.

Ja Uzmanības viņš saņem daudz, taču vienalga turpina partneri turēt “zelta būrī”, tad viņš nevēl izaugsmi un attīstību savam tuvākajam.

Kāpēc tad šie cilvēki ir blakus?

Tāpēc ka viņiem abiem ir izdevīgi joprojām būt ievainotiem bērniem un spēlēt savu neapmierināto senču lomas.

Viens ir upuris, otrs – bende. Viens ir niecība, otrs – pārākums.

Tas no diviem, kurš ir pozīcijā augšā, pārākumā pozīcijā, tas ir ievainojamāks, taču slēpj šo patiesību no sevis. Viņa stratēģija ir tāda: lai nejustu savas sāpes, ir jābūt “krutākam” par visiem. Paceļoties pār upuriem, es nemanīšu, ka esmu tikpat nožēlojams kā viņi.

Šī stratēģija ved viņu pie lēmuma nedot partnerim iespēju attīstīties, citādi partneris aizbēgs no viņa verdzības.

Atjēgsies, ieraudzīs, ka ceļš uz brīvību ir atvērts, un aizbēgs!

Taču izaugsmi neapturēt, un tad lēni, pamazītēm, caur savu bendes, tirāna lomu partneris sāk patstāvīgi, radītā “zelta būra” ietvaros, vilkt no sava upura ārā viņa ievienotos Iekšējos bērnus. Process ir mokošs un ir ietverts Septītajā Noslēpumā:

 

7. Vīrietis kalpo sievietei ar katru savu darbību, pat negatīvu: dzeršanu, bezdarbību, sitieniem. Vīrietis ir sievietes spogulis, kurā atspoguļojas viss tas, ko viņa par sevi negrib zināt.

Pat pašās smagākajās attiecībās, tā sauktajās nelabvēlīgajās ģimenēs, vīrietis un sieviete kalpo viens otram. Viņi ir spogulis tam, ko paši sevī negrib atzīt.

Divi vienmēr ir kopā, kamēr viņiem ir, ko dot no sevis otram. Un, iespējams, viņi dod draugs draudziņam sāpes, pazemojumu, ciešanas. Taču viņi nešķiras. Un cēlonis šeit ir tikai viens. Senču vēsture.

Divi atkārto savu senču vēsturi, parādot savu mīlestību nevis pret partneri, bet pret senci: vecmāmiņu, vecvectētiņu vai pret māmiņas aborta dēļ nedzimušo bērnu.

Es daudz esmu par to rakstījis sava Bloga lappusēs, bet tagad es vienkārši gribu vecu domu atkārtot jauniem vārdiem:

Ja jūs nešķiraties no tā, kurš jūs neattīsta un liek ciest, jūs, pateicoties savam tirānam, pamazām apzināties un velkat no sevis ārā tos ievainotos Iekšējos bērnus, kuri tika radīti jūsu senču dzīves laikā.

Žēl, bet tas ir tā... Pateicieties tirānam, jo viņa dzimtā taču ir tādi paši gadījumi kā jūsējā. Tāpēc jūs arī esat pāris.

Divi kaujas par mīlestību, bet uzvarēt var, tikai zinot Astoto Noslēpumu:

 

8. Lai vīrietis uzvarētu sievieti, viņam vajag uzvarēt cīniņu viņas acīs; lai sieviete uzvarētu vīrieti, viņai vajag paspēlēt viņam.

Daoisti ir teikuši: “Sieviete ir plaša, bet vīrietis – dziļš.”

Tas nozīmē, ka sieviete jūtas labi, kad var atvērt savu dvēseli plaši, plaši, bet tādēļ viņai vajag ļaut sev uzticēties pasaulei, pieņemt viņu, nevēloties pārmaiņas.

Tāds stāvoklis mēdz būt pļavā, kad guli zālē un laid sevī iekšā debesis, sauli, gaisu, zāli, kukainīšus un sauli. Un visus, visus, visus.

Sievišķā enerģija plūst horizontāli, viņa ir kā Zeme.

Bet vīrišķā enerģija ir vertikāla, un vīrietis jūtas lieliski, kad, paceļoties kā spēcīgs koks, ar saknēm dziļi iekļūst zemē.

Vīrietis barojas no sievišķās enerģijas, kā koks barojas no zemes.

Attiecībās, ja sieviete paceļas pār vīrieti, viņa jūt uzvaru, bet rezultātā paspēlē, tāpēc ka koks zem zemes nozīmē zemestrīci.

Šādā mirklī sievieti drebina kā kalnus pazemes grūdienu laikā, un viņa jūt dziļi paslēptu nemieru. Līdz ar katru uzvaru pār vīriešiem-kokiem nemiers aug, un no tā aug nogurums. Uzvaras vairs nesagādā prieku, tāpēc ka uz šīs zemes jau sen neviens negrib apmesties.

Kalnos vienmēr ir maz iedzīvotāju, un viņi visi ir nonākuši tur viena cēloņa dēļ: reiz viņu senči ir bēguši no nāves briesmām uz šīm kalnu aizām, lai tur viņus neviens neatrastu. Tā viņu pēcteči arī kļuva par kalniešiem. Es pats esmu kalnietis, tāpēc varu tā teikt.

Sieviete, kura vīrietim paspēlē, vienmēr ir uzvarētāja. Viņas enerģija ir mierīga un līdzena. Viņas teritorijai daudzi pievienojas, un dzīve kļūst arvien, arvien daudzveidīgāka.

Tādai sievietei ir daudz draugu un palīgu, tāpēc ka viņa ar savu enerģiju nedrebina tos, kas ir nolēmuši tuvoties viņas plašumiem.

Tagad viņa ir gatava jaunai izaugsmei, kura atklājas Devītajā Noslēpumā.

 

9. Vīrietis sapņo savu sievieti pārvērst Karalienē, bet sieviete sapņo par gatavu Karali.

Sieviete vienmēr meklē sev Vīrieti-Skolotāju, kurš palīdzēs viņai izzināt sevi pašu. Viņas bezgalīgajam Visumam ir vajadzīgs cilvēks, kurš nepaies garām viņa pašām dažādākajām parādībām un spēs ieslēgt visus viņa sievišķos stāvokļus: Meiteni, Saimnieci, Mīļāko un Karalieni.

To spēj tikai Karalis, un tāpēc viņai ir vajadzīgs stiprs vīrietis, kurš ir pāraudzis savas bērnišķīgās bailes un nomierinājis senču garus.

Bet vīrietis grib būt sievietes radītājs, viņš ir gatavs pats radīt no savas sievietes Karalieni un tāpēc tik greizsirdīgi uzklausa viņas vārdus, ka viņa gribētu kaut kur pamācīties, bet ne pie viņa.

Lai pārvērstu vīrieti Karalī, sievietei ir vērts sniegt viņam karalisku uzmanību un ar godbijību atzīt viņa nopelnus viņas priekšā.

Piemēram: “Mīļais, viss, kas man ir – tikai patiecoties tev. Tu sniedz man visu, kas padara mani laimīgu! Paldies, ka tu man esi! Es vēlos dot tev vēl vairāk mīlestības, lai tu vieglāk un ātrāk sasniegtu savus lieliskos mērķus. Tu esi ļoti stiprs un vīrišķīgs! Tu esi Karalis, kuram blakus visiem ir labi un brīvi! Lūdzu, ļauj man justies Karalienei ne tikai tavā klātbūtnē, bet arī citu sieviešu sabiedrībā! Lai visi redz, kāda es tev esmu!”

Runa var būt gara un var būt īsa, taču tai jābalstās uz laimīgas sievietes atzīšanos savam Karalim. Lai viņš jūtas augstāks un stiprāks, un vai tad stiprs Valdnieks baidās saviem pilsoņiem dot brīvību?

Viņš ir karalis, un sieviete, kura vīrietī rada realizēta Karaļa stāvokli, vienmēr ir laimīga un dzīvo saskaņā un pārpilnībā.

Katrs vīrietis to saprot, un, lai justos kā Karalis, viņam ir jāzina Desmitais Noslēpums:

 

10. Vīrietim ir jāsaprot, ka viņa intonācija ietekmē sievietes stāvokli. Jo viņa taču mīl ar ausīm. Tāpēc vīrietim ir jāprot mīlēt ar balsi, rūpējoties par savām intonācijām.

Stiprs Vīrietis, Karalis ir tas, kurš spēj saprast sievietes jūtas. Jūtas – nav vārdi. Tās ir kā lapiņas vējā. No stipra vēja dreb.

Parasts vīrietis pat nenojauš, ka viņa vārdi un intonācijas – tas ir tas vējš, kurš var nobiedēt sievieti. Sieviete var nobīties tādā mērā, ka paslēpsies un atteiks vīrietim Uzmanību.

Bet bez uzmanības viņš pārtrauc augšanu statusā.

Tāpēc Karalis zina, ka, jo maigāka ir viņa balss, jo ātrāki ir viņa panākumi.

Karalis dāvā siltumu. Karalis – tas ir vīrietis-Saule, bet Karaliene – tas ir zieds, kurš izbauda Sauli un glāsmaino vējiņu, kurš plūst no viņas lūpām!

Zieda lapiņas smaržo un iznēsā pa pasauli mīlestības dziesmiņu: “Mans sapņu vīrietis – tāds vīrietis, kā tu!”

P.S. Pasaulē nav nekā, izņemot mīlestību, un vīrietis un sieviete ir viņas pravieši...

 

Pievienots 15.02.2012

http://www.markifraimov.ru/?p=1663

Tulkots ar autora atļauju

Tulkoja Jānis Oppe