Авторы разные - Отзывы мая

Dažādi autori - Maija atsauksmes

17.05.31

Nodarbības Sanata Kumaras Skolā Natālija Koteļņikova vada ļoti produktīvi un interesanti. Patīk, ka Nataša mudina mūs domāt un domāt patstāvīgi tajā skaitā. Un patstāvīgi praktizēt iegūtās zināšanas.

Ļoti patīk, kad Nataša aktivizē spēju pieņemt Vēstījumus no Augstajiem Skolotājiem saviem audzēkņiem. Tieši nodarbībās mudinot darīt to. Ir ļoti noderīgi, kad Nataša liek priekšā kaut kur aizlidot vai veikt citus Smalkos izmēģinājumus. Un māca tīrīt savus Smalkos Ķermeņus.

Un man ļoti patika, kad bija nodarbības, mērķētas uz to, lai iemācītu patstāvīgi domāt un ko Natālija piedāvāja par to palasīt. Tas ir ļoti svarīgi. Es diemžēl visus uzvārdus tūlīt aizmirstu, un ne tur ir galvenā jēga. Bet tur, lai mēs attīstītos un nestāvētu uz vietas.

Pakritizēt varu vienīgi to, ka maz tiek doti patstāvīgi uzdevumi.

Un to, ka Natālija var pazust no ētera un vairs neparādīties tajā dienā. Taču pēdējais vairāk attiecas uz tehniku.

Bet pārējais man izskatās VISS LIELISKI!

Varbūt es tieši pašreiz jau esmu daudz aizmirsusi, un par visu neuzrakstīšu, bet Sanata Kumaras Skolu un Klubu Natālijai Koteļņikovai un Vladimiram Ahmanajevam ir izdevies uztaisīt vienkārši JAUKI!

Un īpaši gribu atzīmēt SK Klubus, kur parādās kopā Natālija Koteļņikova ar Volodju Ahmanajevu. Un Volodja taisa visai būtiskus iespraudumus sarunas gaitā. Tas ir lieliski! Uzreiz ir jūtams, ka cilvēki attīstās un aug. Un tas palīdz arī citiem pāriem uzreiz orientēties ezotērikā un tās smalkumos. Kalpo par sava veida piemēru pārējiem.

Un Natālija vada ļoti interesantas tikšanās. Un vienā no savas Skolas papildus nodarbībām ļoti interesanti pastāstīja, kā noritēja viņas ceļš pie Čenelinga, un arī no citiem Vēstītājiem bija ļoti svarīgi stāsti. Un daudz interesantu cilvēku jau ir uzaicinājusi uz Klubu. Bet domāju, ka pats interesantākais vēl ir priekšā. Jo tas taču ir tikai sākums.

Es, piemēram, nezināju to sievieti, kura pieņem Čenelingus no Ramtas. Un pie Volodjas Gudkova atradu vienīgo Ramtas grāmatiņu. “Jēzus Kristus. Meistara Dzīve” (“Иисус Христос. Жизнь мастера[1]”), kuru pašlaik arī paņēmu lasīt. Tajā Ramta runā par to, ka mēs visi esam Dievi, un Kristus – tā ir viena no iespējām, par ko mēs spējam kļūt. Ramta šajā grāmatā saka, ka viņš būtu laimīgs, ja mēs iemācītos sevi izgudrot no jauna, nepadodos pagātnes meliem, bet pilnībā kļūtu tas, par ko gribēsim, un mīlētu sevi tik stipri, ka mums neviens nekad vairs nevarētu nodarīt pāri un apvainot, un izzināt, cik daudzšķautņaina un skaista ir šī mīlestība. Paldies JZ Naitai (J. Z. Knight) par šo lielisko Vēstījumu no Ramtas!

Pateicos Natašai Koteļņikovai par nenogurstošo darbošanos ļaužu, savu audzēkņu izglītošanā, un pateicos Volodjam Ahmanajevam, kurš tik ļoti atbalstīja agrāk un pašlaik atbalsta Natašas drosmīgos projektus Sanata Kumaras Augšupcelšanās skolā. Arī Klubs ar Vladimiru ir iemantojis jaunu zinošu personu. Malači, draugi!

Zemu jums klanos, un ilgus gadus tādā burvīgā ražīgā dzīvē, kā jums! Urā!

2017.05.27.

Ar mīlestību, Svetlana Tumanova.

17 05 31 11

Irina Kazaka

Labdien, cienījamā Natālija!

Ilgi domāju, kā īsi un pēc būtības noformulēt savu viedokli par Jūsu unikālajā Sanata Kumaras skolā apmācību laikā veikto mācību un darba rezultātiem. Emociju ir daudz, bet tas viss ir nekonstruktīvi un subjektīvi...

Es pacentīšos izteikt savus galvenos secinājumus:

1. Pirmkārt, visas manas izkaisītās un fragmentārās zināšanas no dažādiem avotiem, savāktas haotisku patiesības meklējumu un nodarbību dažādās ezotērikas skolās 15 gados, ir ieguvušas sistēmu un sakārtotību. Jo, lai viegli orientētos šajā cilvēcei jaunajā zinātnē, struktūras un kārtības izpratne ir nepieciešama. Citādi viss tiek uztverts neskaidri, un tu ne par ko neesi pārliecināts... Tādā stāvoklī nav iespējams palīdzēt citiem cilvēkiem, un sev arī ne visai iznāks.

2. Otrkārt, es saņēmu lielu apjomu jaunas un man negaidītas informācijas no jauniem, man agrāk nezināmiem avotiem! Esmu paplašinājusi literatūras un autoru, kurus nepieciešams izlasīt, sarakstu. Tādejādi, mana zināšanu sistēma aizpildīja savus tukšumus un kļuva par viengabalainu un universālu instrumentu, gatavu pielietošanai. Mani apvāršņi ir paplašinājušies, un es tagad redzu, kādā virzienā es varu virzieties tālāk.

3. Kā arī es saņēmu praktisku nodarbību unikālu komplektu – JAUNAS tehnikas, JAUNAS prakses, JAUNUS izejas līmeņus pie JAUNIEM Skolotājiem!!! Turklāt jebkuru TĒMU skolā Natālija atklāja pilnīgi un pamatīgi, no dažādām pusēm un ar praktiskiem piemēriem no dzīves! Mēs praksē izdzīvojām visas teorētiskās zināšanas, mēģinājām enerģijas “pēc taustes”, dalījāmies savos iespaidos un papildinājām kopīgo ainu ar individuāliem pārdzīvojumiem.

4. Taču pats galvenais un unikālākais šajās nodarbībās man bija tas, ka Natālijas Koteļņikovas vadībā visi sakaru kanāli ar Skolotājiem nodibinājās tīri un viegli, informācijas un enerģijas plūsma bija kristālskaidra un spēcīga! Mēs varējām iemācīties atpazīt visus pelēkos un šaubīgos avotus “vibrācijas” līmenī. Tagad, kad sāku lasīt čenelingus no dažādiem avotiem, es ādas līmenī sāku just neīstumu un pelēkas enerģijas... Tas ir ļoti vērtīgs ieguvums man – izgājušajai no Maslova grupas.

5. Un vēl, mans REDZĒJUMS meditācijās kļuva skaidrs un ļoti spilgts. Es sāku redzēt Skolotājus, iemācījos sazināties ar viņiem un uzdot jautājumus... Mana saikne ar Augšupceltajiem Valdniekiem un viņu vēlēšanās palīdzēt kļuva man acīmredzama. Agrāk es nesapratu, kā tas var būt, kā var dzirdēt Skolotāju runu. Bet tagad tas ir kļuvis tuvs, saprotams. Skolotāju siltums, mīlestība, gaisma un rūpes – šīs enerģijas man ir kļuvušas par realitāti un nepieciešamību. Es iemācījos iet uz Akašas Hronikām un iedraudzējos ar Glabātāju. Paskatījos savus iepriekšējos iemiesojumus. Apmeklēju Rētu Palātu un saņēmu tur savas veltes! Un es saprotu, ka mani ceļojumi uz šīm pasaulēm ir tikai sākušies, viss pats galvenais un interesantais man vēl ir priekšā.

6. Varu atzīmēt, ka tādas prakses, zināšanas, enerģijas cilvēkam audzina jaunu apzinātības līmeni, jaunu pasaules, kā viengabalainas un bezgalīgas, uztveres līmeni! Parādās jaunas jēgas dzīvei, sāc redzēt cēloņu-seku sakaru... Sāc saprast, kā var pieņemt visus cilvēkus “tādus, kādi viņi ir”.

Var ilgi un detalizēti aprakstīt visus nenovērtējamos dārgumus Sanata Kumaras skolā...

Bet, ja mēģinātu to visu izteikt vienā vārdā, tad es noformulētu tā – “Tā ir jauna pakāpe manā garīgajā izaugsmē, iziešana uz jaunu attīstības līmeni, es pat teiktu, lēciens pāri vairākām pakāpēm.”

Pateicos! Pateicos! Pateicos!

17 05 31 11

Nadežda Anaņjeva

Svecināti, Natālija!

Man radās vēlēšanās padalīties tajā, ko man deva mācības SANATA KUMARAS SKOLĀ. Pirmkārt, vēlēšanās mācīties SKOLĀ parādījās momentāni, tikko kā es žurnālā “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ” izlasīju Jūsu aicinājumu uz SKOLU. Bet man uzreiz nācās satraukties, jo lielas draudzības man ar datoru nebija.

Vienkārši gāju vietnēs un lasīju. Un te vēl izlasīju Jūsu rakstu “Pašsabotāža[2]” un sapratu, ka tas ir par mani un tādiem, kā es. Un sāku apgūt datoru pēc grāmatas. Kamēr nodarbojos ar datoru, tik tikko nenokavēju mācību sākumu. Drukāju līdz šim laikam lēni. Jau par to visu es esmu bezgalīgi pateicīga jums, Natālija, ka ierosinājāt mani kustībai.

SANATA KUMARAS SKOLA man ir ļoti svarīga pakāpe uz augšu. Protams, tāpat kā visi Skolas dalībnieki, es pirms tam biju izlasījusi daudz ezotērikas grāmatu, bet nekad nebiju piedalījusies kolektīvos pasākumos. Skola man deva tādu lielisku iespēju. Ne viena nodarbība neaizgāja zudumā. Katru reizi manā atklājās kaut kas jauns, iemācījos pēc vibrācijām atšķirt enerģijas. Es sāku sazināties ar savu AEs pirms gadiem diviem un sanāca neslikti. Mācībās, īsu meditāciju laikā, sazinoties ar SKOLOTĀJIEM, es saņēmu īsus, bet virzienu dodošus vēstījumus. Es tos labprāt pārlasu.

Darbs ar Akašas Hronikām deva interesantu rezultātu. 12. nodarbībā tika dots uzdevums Hronikās uzzināt, kā mēs izvēlējāmies ķermeni, gatavojoties iet iemiesojumā. Es ieraudzīju gadus 18 vecu meiteni ar bizēm, baltā blūzē, līdzīgu manām skolas laika fotogrāfijām. Apakšai es uzmanību nepievērsu.

Kad nākamajā dienā es nolēmu to atkārtot, tad ieraudzīju to pašu meiteni, un viņa bija ģērbta gaišzilas krāsas brunčos. Un tūlīt man no atmiņas uzpeldēja sapnis, kuru redzēju pirms gadiem 3. Tajā es vēroju, kā pie debesīm lidoja cilvēki vertikālā stāvoklī, un viņu tērpi visiem bija balti gaišzilos toņos. Tas bija tik neparasts skats, ka es ļoti skaidri visu atceros. Es iedomājos, ka tajā, iespējams, ir kaut kāda saikne?

Varbūt kādā tālā civilizācijā es piedalījos kolektīvajā augšupcelšanā? Es vērsos ar jautājumu pie sava AEs un saņēmu atbildi, ka mans minējums ir pareizs. Lūk, tādi brīnumi! Bez nodarbībām SANATA KUMARAS SKOLĀ es diez vai saistītu šo sapni ar kaut ko tamlīdzīgu.

Man ļoti par daudz ko gribas pateikties Jums, Natālija! Par interesantajām mācībām, par daudzveidīgajiem SANATA KUMARAS Klubiem, par grāmatām un rakstiem, par jūsu neizsīkstošo vēlēšanos aiznest svarīgas zināšanas pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam, par dvēseliskumu un mīlestību.

Un es ar prieku gaidīšu aicinājumus uz nākamajām tikšanās reizēm!

Ar mīlestību un pateicību,

Nadežda

17 05 31 11

Tatjana Muravjova

Dārgā Natālija Nikolajevna! Sūtu Jums savu pateicību par skolu. Tas bija lieliski! Nepamanīju, kā aizlidoja ziema. Dzīve ir kļuvusi pavisam citāda, kaut kā piepildītāka, apzinātāka, citas domas, citas jūtas. Pateicossss!!!

Tatjana Muravjova.

17 05 31 11

Emīlija Žilinska

Labvakar, dārgā Nataša! Pateicos Jums par konsultācijām. Jūs tik daudz man atklājāt informācijas, kura ļoti ilgi bija aizsegta. Es pati bez Jūsu palīdzības nespētu uzzināt, kas slēpās manā it kā ļoti negatīvajā piedzimšanā. Un tāpēc mani nolādēja vecmāmiņa. Jūs novācāt šo lāstu. Es visu blokādi un visu karu biju Ļeņingradā, bet 1943. gadā nomira māmiņa. Uzreiz pēc kara es 11 gadus biju bērnunamā.

Es ļoti gribēju vismaz kaut ko uzzināt par savu tēvu. Viņš nomira jau pirms kara. Bet neviens no radiniekiem nekad neko neteica un nepieminēja viņu. Un tieši pirms konsultācijas nodarbībā bija dzimtas tēma.

Ļoti sen es uzzināju, ka man galva ir atdalīta no ķermeņa. Izrādījās, ka man ne tikai galva ir atdalīta no ķermeņa, bet nebija arī 5. čakras. Jūs man pilnībā atjaunojāt čakru un savienojāt galvu ar ķermeni. Esmu Jums ļoti pateicīga, jo tas ietekmēja visu, kas saistīts ar šo čakru.

Es uzzināju, ka viss, ko izgāju bērnībā un jaunībā, ir izrādījies mans jaunais kontrakts sakarā ar karu. Tā tika nomainīts kontrakts, ar kuru piedzimu.

Natašeņka, man ar Jums ir ļoti labi un viegli sarunāties. Es vienmēr esmu baidījusies izteikt savas domas.

Es uzzināju, ka mans mentālais AEs ļoti grib, lai Viņu kāds iemīlētu. Arī pagājušajās dzīvēs Viņu neviens nav mīlējis. Viņš atnāca uz šo dzīvi, un atkal nekas neiznāca kara dēļ.

Skolotāji, kuri vada manu karmas grupu, teica, ka, pateicoties kontrakta nomaiņai, es esmu aizgājusi pa garīgu ceļu un pacēlusies uz augstāku pakāpi, nekā pat bija paredzams. Viņi man aplaudē un sagaidīs ar fanfarām.

Kā gan bez Jūsu palīdzības es to varētu uzzināt? Viss, ko Jūs man atklājāt, man ir ļoti dārgs. Daži cilvēki saka: “kādēļ tik dziļi jārok?” Es uzskatu, ka man tas ir ļoti svarīgi.

Milzīga PATEICĪBA JUMS, DĀRGĀ NATAŠA!!! Par Jūsu nenovērtējamo palīdzību un mīlestību pret cilvēkiem!

Emīlija Žilinska

 

Pievienots 31.05.2017

http://sanatkumara.ru/stati-2017/otzivi-maya

Tulkoja Jānis Oppe

 


[1] Skat. http://www.koob.ru/ramtha/iisus_hristos_zhizn_mastera (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/21-raksti-2016/948-passabotaza (Tulk. piezīme)